kixik Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 Ahoj, Docela často zde čtu, jak se lidé domlouvají na koupi her přes PS Store, s tím že si ho stáhne třeba 5 lidí a o náklady se rozdělí. Mohl byste mi někdo vysvětlit jak to funguje? Chápu správně že mám po zaplacení možnost si hru 5x stáhnout? Co mě napadá v zápětí, pokud z nějakého důvodu přijdu o takto staženou hru (umře HDD) jsem bez hry? Tedy v případě že vyčerpám těchto 5 stažení. Je možné hru zkopírovat na externí HDD jako backup, a v případě, že bych o ní přišel, použít tuto kopii z externího HDD? Předem moc děkuji za informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 není to omezený na počet stažený ale na počet přístrojů..hru si pak na svůj PS3 můžeš stáhnout kolikrát chceš a záloha disku samozřejmě jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metuj Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 U většiny her platí, že je můžeš stáhnout na pět různých účtu (tedy i pro pět různých uživatelů). Z těchto pěti účtů si hru můžeš stáhnout kolikrát budeš chtít. Pokud ti tedy skutečně odejde HDD, prostě si pak jen pod svým původním účtem stáhneš znovu všechny hry na nový disk, nebo nové PS3. EDIT: Tekken je zkrátka rychlík:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kixik Odesláno Říjen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 Tak to je super. Diky moc za rychlou odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kixik
Ahoj,
Docela často zde čtu, jak se lidé domlouvají na koupi her přes PS Store, s tím že si ho stáhne třeba 5 lidí a o náklady se rozdělí.
Mohl byste mi někdo vysvětlit jak to funguje? Chápu správně že mám po zaplacení možnost si hru 5x stáhnout?
Co mě napadá v zápětí, pokud z nějakého důvodu přijdu o takto staženou hru (umře HDD) jsem bez hry? Tedy v případě že vyčerpám těchto 5 stažení.
Je možné hru zkopírovat na externí HDD jako backup, a v případě, že bych o ní přišel, použít tuto kopii z externího HDD?
Předem moc děkuji za informace.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts