snoopyk Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 JJ v kazdem zelezarstvi maj veci se kteryma si muzes udelat ten xclamps.Mne to vyslo asi na 20kc.Torx c 10 ani neni potreba.Normalne jsem mel jen c 8 na xclamps a sundal jsem snim i desitky.Snoopyk-Diky tedy za radu bga kulicky jsem nikdy nedelal tak se do toho poustet nebudu.Zkusim tu horkovzdusku a uvidim co se stim bude dit.Je mi jasne ze to nevydrzi na porad ale ja mam stejnak 2boxi a chtel bych ten jeden-rozbitej dat do poradku abych ho mel kdyztak jako nahradni nez se mi vrati ten muj puvodni z reklamace. A este na videjich jsem videl ze hodne xboxu maj na Ramkach tzv teplovodive pady-takove peny.Ja to tam nemam a nejsem si ani vedom ze by to tam nekdy bylo ma to tam tedy byt?Kondiky a ostatni soucastky si poradne obalim neakou hlinikouvou foliji.Horkovzduska je zradna vecicka..... A teplovodivou pastu bych doporucil - http://www.alza.cz/teplovodiva-pasta-arctic-cooling-mx-1-d65112.htm Tato pasta je dobra vtom ze nema metalicke casti-to znamena ze kdyz by vam ukapla na spoje tak to neskratuje nebot nevodi.Dale ma hodne dobre vlastnosti Jasny nemas zac. JInak ktem penovejm "cemu si" ja to tam mam na starem xku ale v nekterejch to nebylo. doporucuji do neceho zabalit kovovou podlozku a prilepit na toho svaba nebo 2 podlozky ono tam je miosta dost.. K paste ja sem pouzival nejakou s keramikou a byla ok, ale nakonec sem zvolil normalni silikonovou "z obchodu se soucastkama" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scrappy Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 A na jakou teplotu jsi nastavoval tu horkovzdusku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 A na jakou teplotu jsi nastavoval tu horkovzdusku? ja to horkym vzduchem nedelam..... to je vo hubu... BGA je BGA 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Jelikož v těchto horkých dnech dostávají naše xka pořádně na frak, přišel jsem se zajímavým řešením. Na aukru jsem našel značné množství chladících podložek pod notebook, je pravda pod notas zrovna moc nefungovala ale na xko je dobrá. Vyjímečná je v tom že má větrák o velikosti 20 cm, má podsvícení , funguje na usb a to hlavní stojí 300,-. zde par foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 vypada to docela pekne... ale furt mi to kazi ta mechanika vedle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Cau chtel jsem se jenom zeptat jestli ma aspon trochu cenu si prikoupit pridavne chlazeni nazev-Nyko intercooler dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Nemá to cenu kupovat, nic moc to nechladí a hlavně dělá to strašnej rachot. (něco jako vysavač):cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Tak doufam ze uz sem brzo hodim nejake fota ohledne me upravy. Vyndal sem mechaniku a dal ji do Case od HD-DVD a misto mechaniky posadil 120mm Ventilator do Xka. Ted uz jen doresit eject a hlavne nejak upravit/orezat tray abych na nej mohl dat ten dekl z HD-DVD traye aby to vypadalo pekne. puvodni mechanice sem urezal nozky aby se dala usadit do toho case. z nej vyhazel veskerou elektroniku atd. Mechanika tam sedi OK akorat ten traj je na jedne strane vylezlej ven a ten jeho stribrnej kryt je ouzkej oproti HD-DVD tak doufam ze se mi to podari prehodit. Eject vyresenej asi je ale nemam ho jeste propojenej. SATA sem vyresil tak ze jsem koupil do PC zadni panylek s dvouma eSata, takze jedene jde do Xka zastrcit do sata a nejak musim udelat diru v zadu a tam ho prisroubovat ten druhej konec s eSata v mechanice to tak hrozny nebylo jen sem vyrizl prepazdu mezi dirama od dvou USB a prisrouboval sice je ta dira vetsi ale staci vzadu to videt neni a drzi to. takze az vymyslim kam presne udelat diru v Xku tak se mechanika s Xkem propoji Esata kablikem. EDIT: reset sem vyresil tak ze jsem ho pischnul na ten kabel co mam u napajeni jelikoz kabel z LPT 24 dratu tak je jich tam spousta volnejch. Tak jeste nejak sikovne orezat ten traj aby tam sel nasadit dekl z HD-DVD a bylo to pekne.... No a ve finale az to bude makat musim vyresit na jaky konektory dam napajeci kabel . Ted sem ho akorat rozpulil a prodlouzil. ale chtel bych mit v HD-DVD case vzadu konektor a v Xku taky a propojit to jen kabelem. "napdl mne VGA konektor ale prijde mi to dost velky" potrebuju neco na 10 dratu i kdyz pokud spojim GND do jednoho tak jich bude min" ale DB9 my prijde taky zbytecne velky. Ale casu malo tak sem zvedav jestli uz to dodelam a cim budu delat diru do bocnice Xka aby mel ten Ventilator na GPU co nasavat. Pajkou vyplit a pak brousit se mi to nechce a primou Brusku nemam.... No bude to jeste kus prace. EDIT: tray orezan a nasazen predni kryt z HD-DVD vypada to tak ze ze predu neni poznat ze je tam jina mechanika parada... ted pripojit eject na to tlacitko v HD-DVD case. Jelikoz sem dal na to napajeni kabel z LPT kabelu tak tam je hafo dratu nevyuzitejch tak to povedu tim kabelem na spinac do Xka a bude. Pak jeste pripojit ten malej ventilator v HD-DVD case na 12v k mechanice a mechanika je Komplet. a casem jeste teda ten napajeco kabel dat na nejake rozumne konektory aby se to dalo odpojit asi DB9 pokud pujdou spojit GND u napajeni do jednoho "z 10 dratu bude 7" a bude to akorat i s resetem 9 dratu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lekis Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Cus lidi, k tomu x-clampu kdyz to uz vracim vsechno zpatky mam nanesenou pastu, tak je lespi chladic dat hodne natesno k cpu/gpu, aby tam proste nebyla ani sebemensi skulinka (pak se mi zda ze ta pasta vsechna vytece a bylo to cely zbytecny), nebo tam nechat tak 1 mm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhaha Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 By mě zajímalo,jestli se daj vyměnit ty větráky za jiné,standartní? Ještě jsem to nezkoumal,Spíš jsem zkoumal ten hluk. Dájí se někde koupit tišší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 urcite to pujde :) dneska jsem poresil Xko, zatim je ve skrini bo nemam vga kabel zitra jedu asi domu takze nic, ale brzo to rozeberu, kouknu na to a uvidim :) ale pokud to nejsou nejake atypicke vetraky tak by to pri dnesnim sortimentu melo byt ok pokud to je nejake atypicke, tak jen vyresit system uchyceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 myslim ze jsem to videl nekde na netu. Kazdopadne pokud se tam koupi dva vetraky ted si nevzpomenu na prumer ale tloustka 25 tak by se to urcite dalo nejak efektivne pripevnit i za cenu toho ze bych vylamal ty dva vetraky z toho sisateho pouzdra ven a nejak tam ty dva novy uchytil aby se to nasadilo s tim "rameckem" zpet na puvodni misto. Jinak jak sem vyndal mechaniku ven do boxu OD HD-dvd mechaniky tak mechanika uz je i funkcni akorat jeste vyrezat v xku diry na konektor esata a na nejakej pro ten kabel od napajeni, a je hotovo, jenze by mi nesmel mezitim Xbox chcipnout sam od sebe nehral sem na nem uz ma Xclamps fix a po asi 3 pokusech se nepodaril rozchodit nejdriv E74 a ted zas RROD. Takze az bude cas musim sundat GPU dolu a nasazet nove BGA kulicky a posadit zpet, jenze neni cas takze zatim lezi jako lemra, az se k tomu dostanu dam foto jak to vypada stou mechanikou venku a 12cm ventilatorem na miste mechaniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shamil Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Ahoj, xbox 360 nemam, ale chci si ho koupit. Na internetu jsem cet ze starsi verze xboxu mely problem s chlazenim a prehrivaly se. U tech novejsich uz problem odstranily? Mam zajem o Xbox 360 Pro. diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 staci se naucit cist vse je tady na foru,ale ano verzes HDMI vystupy uz nejsou tak poruchove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jawakiller Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 hele to s tou dekou to je jako v cem dobre?videl jsem to uz hodnekrat na netu ale nejak to nechapu diky za vysveteni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Na to se vyser nebo to dojebes uplne. Jeslti mas problem pisni SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 TAKHLE SEM VYRESIL CHLAZENÍ .... vetrak sem priprcnul ze strany na chladic, kterej je regulovanej 100Ohm potentákem... http://mobilek.ic.cz/xbox_new/ -Jinak xbox prodelal RROD, je prestrikanej na cerno, vyrizla dira a pridavnej vetrak a prez to mzizka, jednu z memorykaret sem upravil takze muzete prez usb pichnout k PC, VGA redukce je spis takova kuriozita ale funkcni a navic je to nejstarsi vyrobenej xbox s nejnovejsi mechanikou LITEON takze fakt originalita jak svina xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Takze dej vedet az se rrod objevi znovu, a ver ze bude.... :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazyman Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Tak mě včera odešlo Xko. Nejdříve během roku náhodně zamrzalo a včera už nenaběhlo ale rovnou RROD. Typuji, že se vysouval CPU z patice. Opravovat se mi to nechce a už jsem koupil jinej. Myslíte že by ho někdo koupil a sám si ho opravil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celly Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Já bych ho od tebe možná koupil, záleží na tom za kolik a co k tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Cuus ta tvoje uprava chlazeni funguje? mam Arcade bez hdmi obcas se mi sekne hra potrebuju nutne radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazyman Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 obcas se mi sekne hra jo takhle to začínalo u mě a skončilo RROD v podstatě do roka od prvního zamrznutí máš RROD. Sleduj, že se ty doby kdy to zamrzne budou zkracovat. Teď mám model Falcon a oproti Zephyru je výrazně tiší a to je super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batelka Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Caw hle chtel bych se zeptat. Nevite nekdo jak mam do Xboxu ze strany vyriznout diru? Dik, jo a jeste jestli se da do Xboxu zapojit vic treba 2 =D vetraky(Myslim delany pro Xbox, ne pro PC) myslim na zakladni desku, jestli v ni je dost vystupu, aby mi z něj neslo 10 dratu dik ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 ja vždycky dělám díry přimou bruskou je to ten nejednoduší způsob a vždy to dobře dopadlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slok Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Tak tady na tom xboxu sem delal snad uplne vsechno ... zatim posledni vec ohrejvani horkovzdusnou pistoli :-) Xbox prosel nejmene 10 ruznejma Error kodama... Kdyby chtel nekdo quick advise tak dejte vedet. Zadny sahodlouhy tutorialy delat nebudu, ale praktickou radu urcite dam ;) Nejaky foto jakou cestu xbox udelal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.