<^KeNnY^> Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Cože? tohle jsi si fakt objednal? A budeš to do toho přendavat? Kdes to sehnal? Asi si myslí, že na to sbalí nějakou holčinu :D ... tohle je fakt zbytečný, tak akorát na machrování ... o to víc, že máš Jaspera, kterej když ho nebudeš hnát někde v koutě vydrží bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Asi si myslí' date=' že na to sbalí nějakou holčinu :D ... tohle je fakt zbytečný, tak akorát na machrování ... o to víc, že máš Jaspera, kterej když ho nebudeš hnát někde v koutě vydrží bez problémů.[/quote']No asi tak... U nějaký starší revize možná ale, u Jaspera mi to přijde taky dost zbytečný. Navíc za takovouhle vychytávku vyplázněš pěkný prachy, takže bych ti kokos doporučoval fakt si to rozmyslet. Ale jestli ti neomylnost jaspera nedá spát, tak si tam namontuj ten větrák jak jsem psal výše. Vyjde tě to možná 10x levněji avšak u jespera to bude mít stejnej účinek. //edit: navíc o vzhledu a skladnosti tý krabice by se dalo diskutovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Nevím,co si lidi dokáží vymyslet za hovadiny a ještě k tomu na JASPERA ! Takovou zrůdu bych si nepořídil ani zadarmo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokos28 Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 jen sem uakázal par sbusobu jak ochladit xko ja si to kupovat nebudu jen usb vetraček do zadu jinak nic a konec //<^KeNnY^>: Já jenom, že o pár postů výš jsi psal, že ti ten case (LIAN LI PC-XB01) má přijít ... každopádně tohle už jde do OT, takže jenom pro vyjasnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 trochu OffT.. Po dlouhe dobe sem vlezu "nechodim sem protoze je to tu nestesti nikdo necte a porad jen dotazy dokola" "nepocitam tech par opravdovych profiku co tu je a rozumeji tomu" no a co nevidim 24.08 2010 se tu resi pridavne vetrani ktere se tu resilo uz pred rokem a asi jeste dyl nebudu dohledavat. A nikdo nepochopil do ted ze je to totalne nahovno a zbytecne tahani penez z lidi. A nebo proste kazde blb co se tady pta je linej si prolezt forum nejen toto!!! Je mi vas opravdu lito, kupujte pridavne sracky ktere jsou k nicemu jak u starejch verzi X360 tak zbytecnost u poslednich verzi X360... a klidne si nekdo stezujte co to tady melu ze to sem nepatri, ale je to fakt ubohost po takove dobe co se to resilo nejen tady, se zeptat pomuzou mi tyto a tyto pridavne vetraky ? no je mi zle. :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnny_M Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Připojuju se tady ke starýmu známýmu Snoopykovi :) Zdar :) Chladiče dozadu jsou úplně na nic, pomužou minimálně, já jsem zastáncem toho udělat prostě do xka dvě díry z boku, vyvést mechaniku, koupit ty přídavné větráčky dozadu na usb, přidat k nim vypínač, vymontovat a namontovat přímo na pasivy :) To pomuže, pasivy jsou chladný... Když je fouknete dozadu, jen tím zvýšíte průchod vzduchu v xku, stále ty pasivy nechladíte přímo... takže asi tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 zdar draku oresne jak pises, ja dal na gpu 12cm ventilator na 12v nad nim v boku dira kterou to sosa vzduch dovnitr a mechaniku vyved ven a mam ji v boxu od hddvd a je to xenon a maka zatim porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Hele hoši jsem úplně blbej nebo ty větráky v xku nefoukají dovnitř ale ven??? Teď na to koukam, a až do teď jsem si myslel, že ty větráky foukají do xka. A přitom oni foukají z xka... Sem z toho fakt vedle... Snoopyk: Prosim tě jak ten 12V napájíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Jasně že foukají ven,vyhání teplej vzduch a přitom těma malíma dírkama na plastech tahají studenej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Jasně že foukají ven,vyhání teplej vzduch a přitom těma malíma dírkama na plastech tahají studenej :) Jo jo, už mi to došlo, ale musim teda říct, že foukají a tahají fakz mizerně málo (teda alespoň na mym Zephyrovy). Poohlídnu se po nějaký náhradě za ně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Pokud už nemáš záruku,tak tomu trochu pomoc, před větrákáma je plech s díráma a pak ještě plast s dírama,což není moc dobrý,já jsem to vyřízl a věrákům nic nebrání v pořádném fičáku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 HoUsE: 12v je vsude mozne na desce viz tento obrazek staci naletovat nekam cervenej drat od vetraku na 12v "zlute vyznacene" a cernej drat nekam na GND "modre vyznacene" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 vím, že je to hodně starý topic, ale bohatě by stačilo, kdyby jsi vyměnil zadní ventilátory za účinnější a tišší, odvede to úplně stejnou práci jako tenhle tweak a navíc můžeš mít zavřený xko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.