KILLaMH Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 JRPG je odjakziva zaner RPG turn based hier ( pre nas smrtelnikov ) a nie, ze je hra z japanu .. Demon's Souls (aj ked moja srdcovka) tam nema co hladat :) Inak vam do toho nechcem kecat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Opravil jsem svojí větu, zapomněl jsem na otazníček. Z mé strany to byl dotaz a zvědavost jak to s těma RPG vlastně je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Nove PS3 exclusive jRPG: Atelier Rorona: Alchemist of Arland. Pry je to hodne o alchymii (no je to i v nazvu) apod... ;) http://www.youtube.com/watch?v=UZJsF0c1k1Q Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Září 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Star Ocean 4: The Last Hope je konecne potvrzen pro PS3! Jen bude mit novy nazev - Star Ocean 4: International. A jako jiz naprosto obvykle bude tato PS3 verze oproti starsi Xboxove vylepsena o novy obsah a mozna i neco dalsiho. Obcas (i kdyz v pripade current gen jRPG to zatim platilo vzdy) se pockat vyplati. ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Největší + je pro mě, že ve hře bude originální JPN dabing ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Tak na tohle se docela tesim na psp me to hodne bavilo jen ta delka hry me trochu zamrzela cekal jsem to tak jednou tak delsi,ale tak snad to na PS3 napravi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Jen me tak napada... Ze s touto (nevalnou) generaci konzoli asi definitivne klasicky zanr jRPG umrel. :( Doby legendarnich her z (hlavne) SNESu, PS1, castecne PS2 a par jinych jsou pravdepodobne jiz nenavratne pryc. At zije Nintendo (prevazne kvuli DS) a spolecnost Atlus za to, ze oba jeste stara dobra jRPG stale udrzuji jakz takz nazivu. Bohuzel jimi asi zivot klasickych jRPG, jak si je jeste nekteri pamatuji, konci... :blink1: . . . ...AMEN... . . . :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.