rybak.d Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 hmm, tak jsem najel do XMB, pak Security Settings. Tam jsem zmáčknul L1+R1+Select+Křížek a zeptalo se mě to na 4místnej kód... Zadal jsem 6258 a napsalo mi to password incorrect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 A copak to asi umí? co já vim :D..oficiální changelog není, ani ten FW vlastně oficiálně nevyšel .. jediná záruka je, že ten FW je na ofic. PS serveru hmm, tak jsem najel do XMB, pak Security Settings. Tam jsem zmáčknul L1+R1+Select+Křížek a zeptalo se mě to na 4místnej kód...Zadal jsem 6258 a napsalo mi to password incorrect no... :D já věděl proč to radši nezkoušet .. když je to pro Demo konzole zkus Reset Deafault Settings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 jak tak nato koukam radsi to zkouset nebudu.. ale zajima me proc to pisou vsude o tomhle 2.51 FW jen sony nikde neudelala officialni prohlaseni:blink:?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobika91 Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Právě jsem začal stahovat 2.52,tak ho můžeš přidat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Žádné převratné změny :( Sony announced a new firmware release for the Sony PS3. The firmware 2.52 is a minor update for the PS3. Firmware 2.52 improves the playback quality of some PS3 format software. Additionally the new software update 2.52 for the PS3 fixes a text entry issue that occurs when using the on-screen keyboard, USB keyboard or Bluetooth keyboard with some PS3 format software. The PS3 2.52 firmware update should be available on the Playstation Network now Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 zítra by měl vyjít FW 2.53 zatím jediná novinka je fullscreen mod pro Adobe Flash Player 9 prvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 FW 2.53 je venku, tady je changelog: Full-screen mode capability Live movie (using RTMP format) playability Ke stazeni bude tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.