Fenix1468622475 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 co bereš za specialku klasickou co předvedla a nebo tu která je prezentovana na konci videa s nazvem Uber edition s Full funkcion Big Dadym :) v životní veliksti :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 beru dvě uber edice xD ... a pošlu ty Big Daddy do školy aby to tam zdevastovali a hlavne aby neco udelali stou češtinářkou xD no a pak je pošlu na všechny cigány ve měste xDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 beru dvě uber edice xD ... a pošlu ty Big Daddy do školy aby to tam zdevastovali a hlavne aby neco udelali stou češtinářkou xD no a pak je pošlu na všechny cigány ve měste xDDD To se ti ale finančně nevyplatí maj tam cenu low msrp of 14.999dolarů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lombax122 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Hm, tak to je skvely, na PS3 co ja vim, tak jeste ani nevysel prvni Bioshock a oni uz oznamuji vydani dvojky. co? na PS3 je jednička tak sto let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 úžasnej Launch Trailer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bancikrist Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Bombaaa!!Jednicka byla perfektni,dvojka urcite nesklame.V uteri dorazi special edice,uz se na ni tesim jak malej kluk :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 tak uz mam taky objednano uz se tesim konecne si po delsi dobe zahraju nakou super hru =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alert03 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Tak dneska mi prisla Special edition a pro sberatele a milovniky hry musim VELMI doporucit jeji koupi... Mel jsem v ruce uz myslim dost collektorek ale tak dobre zpracovanou jako ji ma bioshock 2 to se vydi malo kdy :) Vecer vam sem nahodim par fotek at se muzete presvedcit na vlastni oci a taky napisu par dojmu z hrani :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Tak jsem to dohrál a konstatuji,že je to daleko kratší a i ten děj je slabší než v 1 díle.Celkově za 8 z 10.Za plnou cenu bych to nekoupil.Konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Jsem kousek za půlkou a zatím paráda. Dvojka se mi líbí víc než jsem čekal. Rozhodně si to po dohrání dám hned ještě jednou. Jediné co mi zatím nesedí je nízká obtížnost, na "normal" jsem zatím ještě neumřel. Možná to je ale tím, že už z předchozího dílu vím jak na to :) Btw. speciální edice je vážně parádní. Zatím hodnotím 85-90%, rozhodně to stojí za to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Zitra mi ma prijit Rapture edice tak se těšim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 hmm tak jelikoz me zrusily objednavku, ze prej jim dosli kusy tak si zejtra jedu do alzy pro Special Editon, normalne tyhle edice nekupuju, ale pride mi fajn cena 1 679,- oproti ostatnim sberatelskym edicim =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 táák dohráno =) taky se vám to v ty predposledni misi tolik sekalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 já bohužel jen PC jsem chvíli hrál, děj nic moc, uvažoval jsem, že to koupím na PS3 a vychutnám si to na pořádné TV, no, nicméně, ještě že jsem si to mohl u kámoše zkusit, hrál jsem to pár hodin a tak jako jednička mě to nevzalo, vůbec z toho nečiší ta radost z hraní, prostě hrát za tupouna Big Daddyho mě nevzalo, začátek dost divný :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Podle mě slabota: Kratší - 8 levelů WTF??? Příběh o ničem - kde jsou ty doby odhalování celé historie a pádu Rapture? Teď se to soustředí na několik zbytečných postav a podivný vztah Big Daddy vs Littler Sister, který působí jako křečovitě vykonstruavný jen aby ta hra o něčem byla. Moc stejné jak ojenička - defakto nic nového. Jen pár zbraní a plasmidů, ale nic co by změnilo hratelnost. Nízká variabilita prostředí - nemluvě o tom kolik předmětů, textur a zvuků je zrecyklováno z jedničky. Osobně jsem čekal víc. Ještě před 10ti lety b toto vycházelo jako datadisk. Ne jako plnohodnotné pokračovoání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 to je nejaky datadisk?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 glutton co vis i z toho muze vzejit dobra hra:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Podle mě slabota:Kratší - 8 levelů WTF??? Příběh o ničem - kde jsou ty doby odhalování celé historie a pádu Rapture? Teď se to soustředí na několik zbytečných postav a podivný vztah Big Daddy vs Littler Sister, který působí jako křečovitě vykonstruavný jen aby ta hra o něčem byla. Moc stejné jak ojenička - defakto nic nového. Jen pár zbraní a plasmidů, ale nic co by změnilo hratelnost. Nízká variabilita prostředí - nemluvě o tom kolik předmětů, textur a zvuků je zrecyklováno z jedničky. Osobně jsem čekal víc. Ještě před 10ti lety b toto vycházelo jako datadisk. Ne jako plnohodnotné pokračovoání. Přesně tak Hra se mi líbí, ale jednička byla mnohem lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Moc stejné jak ojenička - defakto nic nového. Jen pár zbraní a plasmidů, ale nic co by změnilo hratelnost.Nízká variabilita prostředí - nemluvě o tom kolik předmětů, textur a zvuků je zrecyklováno z jedničky. Osobně jsem čekal víc. Ještě před 10ti lety b toto vycházelo jako datadisk. Ne jako plnohodnotné pokračovoání. A co jsi čekal, ono se to odehrává též v Rapture. Tak jak by se to mohlo odlišovat? Vždyť by to byla pakárna, Rapture je jeden celek, nemůže v druhém díle vypadat jinak. A jaké nové plasmidy a zbraně by jsi chtěl? Ve dvojce je Rapture ještě v horším stavu než při první návštěvě, tak dost pochybuji o tom, že by tam byla ještě nějaká funkční vědecká laboratoř schopná něco nového vyvinout. A cca 10 hodin ti přijde jako datadisk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Taky jsem to dohrál a upřímně tak pěknou hru sem dlouho nehrál grafika jak první díl ale přesto krásná a navíc jak tu někdo zmínil "tupoun big daddy" tak tenhle je narozdíl od ostatních schopnej emocí kdo hrál tak to ví ze scénky kdy Sophia dusila Eleanor polstarem v te chvili jak se potom big daddy potom zhrouti jinak celkově moc dobrá hra a ke konci i dost dojemná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Pokud chcete hrát hru na PS3/Xboxu360 hrát v 60FPS, tak v Options je unlock framerate ;) Sníží se ale kvalita textur a občas klesá FPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Tekken: na to sem se koukal hned jak sem poprve bioshock 2 zapnul koukam ze uz i konzole jsou u her v kompromisech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 sasán no jo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Tak už jsem taky na konci. Na "normální" obtížnost mi to zabralo krásných 12 hodin. Konec byl vážně parádní, moc jsem si ho užil. Moje hodnocení 95%, velmi dobře odvedená práce. Hrát chvilku za Little Sister se mi taky líbilo. Btw. bral bych i knížku zasazenou do Rapture :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Baski kterej sis vybral konec ? jinak vysaval si little sisters nebo ne ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.