bezejmena Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2010 Little Sister zásadně zachraňuju, nemám sílu jim ublížit :cheesygrin: Čím vším se dal ovlivnit konec? Citovat
sasán Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2010 jen tim jestli si je zabijel nebo ne a pak si mel na konci na vyber jak se zachovat. Citovat
LOPO_X Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2010 hm s tech nazoru nevim jestli si to mam koupit ale jednicku jsem dohral jednim dechem a je to pro me jedna z nejzasadnejsich veci co jsem hral tak se budu ted rozhodovat jestli BFBC2 nebo todle sakra Citovat
kane1998 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2010 tak já hraju na NTB a celkem zajimaví zatim sranda tam zabijet BIG sister ... a hlavne když nemate žádná ty hypo nebo co a naboje a mate jen vrtak xD xD Citovat
Dafli Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2010 sasán: kde se tam da vybrat jak se zachovat ? to si nepamatuju, ze bych se nekde mezi nicim rozhodoval a jeste nikdo ste mi neodpovedel: sekala se vam taky ta predposledni mise ? tam jak musite nazbirat ty 4 vzorky Citovat
sasán Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2010 Me se posledni mise nesekala vubec. jinak jestli si little sisters nezabijel tak u tebe hra skoncila nejlepsim moznym koncem ja jelikoz sem je zachranoval ale sem tam sem nakou sejmul tak sem mel konec jinej a v nem sem mel na vyber obetovat se a zachranit se pritom obetovani byl dobrej konec a i s big daddyem to skoncilo trochu lepe Citovat
Dafli Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2010 sasán: tak to si zahraju jeste jednou =) ja sem ted zachranil vsechny btw: tak to mi teda stve jestli se to sekalo jen u mě :/ Citovat
bezejmena Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2010 taky se mi to nesekalo, ale u toho závěrečného videa asi na 3 vteřiny vypadl obraz (a jen to zrnilo a pak to chvíli kostičkovalo) :cry: Citovat
Dafli Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2010 a mate nastaveny rozliseni 1080p ? doufam ze mi neodchazi mechanika :( Citovat
placek Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2010 Podle mě slabota:Kratší - 8 levelů WTF??? Příběh o ničem - kde jsou ty doby odhalování celé historie a pádu Rapture? Teď se to soustředí na několik zbytečných postav a podivný vztah Big Daddy vs Littler Sister, který působí jako křečovitě vykonstruavný jen aby ta hra o něčem byla. Moc stejné jak ojenička - defakto nic nového. Jen pár zbraní a plasmidů, ale nic co by změnilo hratelnost. Nízká variabilita prostředí - nemluvě o tom kolik předmětů, textur a zvuků je zrecyklováno z jedničky. Osobně jsem čekal víc. Ještě před 10ti lety b toto vycházelo jako datadisk. Ne jako plnohodnotné pokračovoání. Máš zcela pravdu.Jen to používání plasmidů a zbraní zároveň je výborné a zábavné.Ale hra jako celek bez kouzla jedničky. Citovat
placek Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2010 Taky jsem to dohrál a upřímně tak pěknou hru sem dlouho nehrál grafika jak první díl ale přesto krásná a navíc jak tu někdo zmínil "tupoun big daddy" tak tenhle je narozdíl od ostatních schopnej emocí kdo hrál tak to ví ze scénky kdy Sophia dusila Eleanor polstarem v te chvili jak se potom big daddy potom zhrouti jinak celkově moc dobrá hra a ke konci i dost dojemná. Tak jestli Ti ke konci připadá dojemná,tak si zapni konec 1.dílu.(ještě dojemnější) Citovat
placek Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2010 hm s tech nazoru nevim jestli si to mam koupit ale jednicku jsem dohral jednim dechem a je to pro me jedna z nejzasadnejsich veci co jsem hral tak se budu ted rozhodovat jestli BFBC2 nebo todle sakraZa plnou cenu to nekupuj.Nicméně budu mít brzy na prodej Rapture edici za BEST cenu 999kč.(100 stránková vázaná knížka je velmi pěkná) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.