Nil3E Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 Docelá trapné odsuzovat hru podle grafiky..Nechci říkat svůj názor předtím než si hru zahraju... Citovat
premer Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 Hmm tak chci videt jak se jim to bude skvele prodavat... EDIT: :D:D:D lol za 40$ to maj na ebay.com Citovat
En3mY Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 vam to prijde hnusny? me se tenhle styl grafiky libi...sice to vypada silene,snad jako kdyby PSP nemnelo dost pixelu ale da se to....a hral sem demo na xku-krome par veticek sem nic moc podtstatnyho nerek ale celkem to uslo...ale na PSP by me odrazovalo neco jinyho a to je cena mikrofonu :cheesygrin: Citovat
Sir Jarousek Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 Já nevím, co tu nadáváte, mně ta grafika přijde dost hezká, jen je prostě 2D. A evidentně to bude druh hra, který na PSP šíleně chybí (další závody opravdu nepotřebujeme). Jestli to bude konkurence pro Advance Wars z GBA/DS bude to parádní. Citovat
Driver1468621779 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 aha tak ta grafika je nakonec hezka nakonce je vlastne tahle lepsi nez tahleta horsi ne? jestli chci styl tyhle hry stahnu si comanten conqare 2 na PSX a jeste to bude jiste zabavnejsi nez tato hra kterou jsem nehral ani hrat nebudu :D Citovat
premer Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 jn mas pravdu a davat za to 40$ mi prijde dost smesny... Citovat
cjakub Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2008 driver: ano mas pravdu endwar vyzera ovela lepsie pretoze ten screen co si sem hodil pod nim je absolutne nerealny, taku grafiku nikdy psp nemalo ani nebude mat.. a prestante tu uz plakat nad grafikou co vam vsetkym ide iba o grafiku omg Citovat
MIRKOOOO Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2008 uz sa nwm dockat, sa strasne tesim na utorok vtedy to vide, a co myslite bude tam aj online multiplayer? Citovat
LTRaven Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2008 Ještě k tý grafice, uvědomte si že nový hry jsou většinou už jen o nextgen grafice a hratelnost zůstává v pozadí zájmů. Tudíž když se někdo rozhodne udělat hru založenou na hratelnosti na úkor grafice tak často ztroskotá kvůli lidem co hru posuzujou jen podle grafického kabátu and THIS IS BAD!!!. Citovat
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2008 Tak jak uz ste ji nekdo zkousel, koukal sem ze uz je na foru iso se 100mb a tak se chci zeptat jestli to skutecne vyslo a zdali to neni nejaka blbost Citovat
xDante1986 Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2008 si to stáhni i s dial up linkem to máš stáhnuté, navíc marek všechny hry zkouší, takže nejspíš bude ok nemyslíš? Citovat
En3mY Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2008 driver: ano mas pravdu endwar vyzera ovela lepsie pretoze ten screen co si sem hodil pod nim je absolutne nerealny, taku grafiku nikdy psp nemalo ani nebude mat.. a prestante tu uz plakat nad grafikou co vam vsetkym ide iba o grafiku omg Ghah-ten screen pod tim screenem z End War je ze hry Tom Clancy's Rainbow Six Vegas a kupodivu je to z PSP:wohow: pravda-hratelnosti ta hra nestoji za nic,jenom grafika je slusna.... Me by hlavne zajimalo esli to nekdo hraje to End War na PSP s mikrakem? Citovat
cjakub Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2008 tak ma to trosku sklamalo, ten system bojov mi nejak extra nesedi (movement + attack phase).. ale inac sa to celkom da hrat. zlate advance wars =] Citovat
ruleZz Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2008 omg vsichni tady brecite ze to je hrozny :( ale kdyby to bylo alespon stejne dobre jako LV koupily by jste si tu hru ?? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.