Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 294
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

Ahoj lidi, vim ze to sem asi nepatri, ale snad me neukamenujete... mam takovej problem s GO!MESSENGERem ... mel jsem CFW 3.71 a docela jsem se na tenhle programek tesil, a tak sem radsi nejdriv updatnul na CFW 3.90 pac co sem se docet, tak s timhle CFW prisel i ten GO!MES..... a pak sem tam kopnul CFW 5.00 M33-4, a GO!MES.... nikde ... vubec ho tam nemam a nebyl tam ani po tom, co jsem tam nahral ten CFW 3.90. nevite prosim jak je to mozny ze to tam nemam? a da se to nejak doinstalovat? dik

Odesláno

vyšel update 5.00 M33-6

- v recovery v configuration pribyla posledni volba "fast memorystistick" ktera je implementovanym fastmodem z 3.71

UPOZORNĚNÍ:

-ti kteri pouzivaji fastmod, nedoporucuje se pouzivat "fast memorystick"! Prvni si preflashnete na 5.00 M33-4 a pak updatnete

Instalace:

- pro ty, kteri maji 5.00 M33-x, vykopirujte EBOOT.PBP z raru do PSP/GAME/UPDATE

- ti kteri nemate 5.00 M33-x, pockejte az to tu evil updatne

///update už byl včera kdyby Rix nesmazal část DB xD... jinak update prvního příspěvku, rozdíly rychlistí čtení v přiloženém html souboru tekken90

Odesláno

hm, neprejmenoval, jinak by se ti nespustil originalni update, to ti reknu rovnou ;) nema cenu si nic nalhavat

EDIT: jak rika ice22222

kdyz je pro nekoho tezke i pochopit nakopirovani a nasledne prejmenovani jednoho souboru, tak to uz je vazne tezke.. to si tam radeji nech ten originalni fw a hry si kupuj, Ty si CFW nezaslouzis ;)

Odesláno

Co se týče 5.0 a některých her... Tak stačí nastavit jiný UMD driver, a většinou jdou. Standartně je nastaven na Normal, kde mi spoustu věcí nejde.

Ale... Chtěl bych se zeptat.

Funkce Network Update updatuje na oficiální FW? V některé starší verzi M33 CFW byla mám dojem zmíňka, že je upraven Network Update a updatuje na novější CFW. Jak tomu je tady v 5.0?

Odesláno
Co se týče 5.0 a některých her... Tak stačí nastavit jiný UMD driver, a většinou jdou. Standartně je nastaven na Normal, kde mi spoustu věcí nejde.

Ale... Chtěl bych se zeptat.

Funkce Network Update updatuje na oficiální FW? V některé starší verzi M33 CFW byla mám dojem zmíňka, že je upraven Network Update a updatuje na novější CFW. Jak tomu je tady v 5.0?

jistě..je to ve všech CFW tuším od 3.80 M33 (nevím jistě..) dá se přepínat mezi ofic. a cfw updatem...je to v recovery menu/configuration

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu