fReDyY Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 musim to mit na nabíječce ? mam 100% Neni riziko ze se mi nainstaluje ofw ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 nemusíš..stačí mít baterku nabitou min. na 78% ...ale tak můžeš pro jistotu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 yoyo...ThX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G4njaMan Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 de to bez problemu 4.01 m33 2 na 5.00 m33 4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Jo de za 1 minutu je to hotovy opa pohoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liftic Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Zdravím, zase jednou sem kutil a tak pokud nekdo chcete mit cfw 5.00 m33 v českém jazyce, není problém tady je čeština: http://console-forum.net/showthread.php?p=487825#post487825 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SickFish Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Ahoj lidi, vim ze to sem asi nepatri, ale snad me neukamenujete... mam takovej problem s GO!MESSENGERem ... mel jsem CFW 3.71 a docela jsem se na tenhle programek tesil, a tak sem radsi nejdriv updatnul na CFW 3.90 pac co sem se docet, tak s timhle CFW prisel i ten GO!MES..... a pak sem tam kopnul CFW 5.00 M33-4, a GO!MES.... nikde ... vubec ho tam nemam a nebyl tam ani po tom, co jsem tam nahral ten CFW 3.90. nevite prosim jak je to mozny ze to tam nemam? a da se to nejak doinstalovat? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
a-c-e Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 chlapi mám problém, mám psp fat, po instalaci cf mi přestaly jít spouštět iso hry, píše mi to "The game could not be started (80020321)", poradíte někdo?? Mám PSP-1004 (K) Tak už nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G4njaMan Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 4.01 M33-2 > 5.00M33-4 Bez problemu 3.52 M33-4 > 5.00M33-4 Bez problemu 2.71 > 1.50 > 3.52 M33-4 > 5.00 M33-4 Bez problemu Jinak flashuju PSP Melnik a okoli PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 vyšel update 5.00 M33-6 - v recovery v configuration pribyla posledni volba "fast memorystistick" ktera je implementovanym fastmodem z 3.71 UPOZORNĚNÍ: -ti kteri pouzivaji fastmod, nedoporucuje se pouzivat "fast memorystick"! Prvni si preflashnete na 5.00 M33-4 a pak updatnete Instalace: - pro ty, kteri maji 5.00 M33-x, vykopirujte EBOOT.PBP z raru do PSP/GAME/UPDATE - ti kteri nemate 5.00 M33-x, pockejte az to tu evil updatne ///update už byl včera kdyby Rix nesmazal část DB xD... jinak update prvního příspěvku, rozdíly rychlistí čtení v přiloženém html souboru tekken90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 zdravim tak jsem si taky updatnul PSP z 3.90 na tuto 5.00 a když chci pustit nejakou hru nebo neco z game tak to napíše this game cannot be started the data is corrupted,v čem je problém? a nemůžu se dostat do recouvry menu :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Updatnul jsis to na oficialni firmware, kdyz neumis cist.. Mno, to by jsi vlastne neumel ani psat.. Takze te vlastne omlouva jen pokud mas vyrazene oci, pokud ne, tak jsi retard a jedine, co muzes delat je napsat nekomu na mapce flasheru (odkaz v mem podpisu) a domluvit se s nim na flashnuti. Za demenci se plati ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 no dopr,já to nedělal podle tohoto návodu na forum,protože včera nešlo,tak jsem našel nějakou stránk kde byl odkaz na stažení toho CFW a ten jsem dal do PSP a vono to je ofiko:frown: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 delals to z pspnovinek kde je napsane ze to mas prejmenovat na 500.PBP misto EBOOT.PBP... mas si cist navody CELÉ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 já jsem to,ale přejmenoval! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 prejmenovals, ale ten spatny... mels stahnout totiz 2x EBOOT.PBP a tys prejmenoval misto velkeho ten maly. To pak znamenalo ze se nainstaloval origo FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 hm, neprejmenoval, jinak by se ti nespustil originalni update, to ti reknu rovnou ;) nema cenu si nic nalhavat EDIT: jak rika ice22222 kdyz je pro nekoho tezke i pochopit nakopirovani a nasledne prejmenovani jednoho souboru, tak to uz je vazne tezke.. to si tam radeji nech ten originalni fw a hry si kupuj, Ty si CFW nezaslouzis ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 mate pravdu prejmenoval jsem ten,kterej mel mensi kapacitu posledni věta mě dostala :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullva Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 No, ja mam zase problem, ze pri update na 5.00 M33-6 mi nejde save treba u Tiger Woods.. kdy vyjde ten opravny CFW, nejake info uz nekdo cetl? en3my rikal, ze se na tom pracuje.. ale celkem me to mrzi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N3o21 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Co se týče 5.0 a některých her... Tak stačí nastavit jiný UMD driver, a většinou jdou. Standartně je nastaven na Normal, kde mi spoustu věcí nejde. Ale... Chtěl bych se zeptat. Funkce Network Update updatuje na oficiální FW? V některé starší verzi M33 CFW byla mám dojem zmíňka, že je upraven Network Update a updatuje na novější CFW. Jak tomu je tady v 5.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullva Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Me hry bezi jen zatim tiger woods se nechce ulozit.. jinak vse je v pohode.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Co se týče 5.0 a některých her... Tak stačí nastavit jiný UMD driver, a většinou jdou. Standartně je nastaven na Normal, kde mi spoustu věcí nejde.Ale... Chtěl bych se zeptat. Funkce Network Update updatuje na oficiální FW? V některé starší verzi M33 CFW byla mám dojem zmíňka, že je upraven Network Update a updatuje na novější CFW. Jak tomu je tady v 5.0? jistě..je to ve všech CFW tuším od 3.80 M33 (nevím jistě..) dá se přepínat mezi ofic. a cfw updatem...je to v recovery menu/configuration Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 je tam napisane ze len psp 1000, 2000 a ja mam 2004 to newa? a staci mi len to prve ci mi treba aj to ze UPDATES? a netreba tam nic prepisovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 je tam napisane ze len psp 1000, 2000 a ja mam 2004 to newa? a staci mi len to prve ci mi treba aj to ze UPDATES? a netreba tam nic prepisovat ? jj , co se tyce 2004 tak muzes. Ta x004 urcuje typ ( FAT , SLIM , 3k ) 200x urcuje region ... dalsi cast otazky jsem nepochopil :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 a staci mi len ten 5.00 M33 alebo musim mat aj M33-4,6 , ze ci mi pojdu na nom vsetky hry a vsetky veci a ci sa stym da vyzit ci tam neni vela chyb atd. na to M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.