bart23 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Když to nainstaluju tak mi pude ISO a CSO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Ano, ale musíš mít 1) Jak to nainstalovat (buď pandora nebo návod jak to udělat pomocí toho novýho Hen enableru-Tekk tu má návod jak na to) 2) Flashnutelný PSP (jakékoliv Fat, Slim se starou základní deskou, PSP 3000 zatím nejde flashnout) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekin Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 zajímalo by mě kde mám vzít tu qwerty fullscreen klávesnici, píšete že firmware 5.00 m33 to obsahuje měl jsem ho nainstalovanej a pak jsem tam dal 5.00 m33-6 a furt nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 zkus si ju prepnout pres SELECT ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekin Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 jj diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthraxx Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Zdravim..mam jeden problem...updatoval sem si cfw z 4.01 m33 na 5.00 m33-6.Vsechno jede jak ma krome playstation network...kdyz to chcu zapnout tak se mi objevi ze mam pockat a po chvilce mi tam nabehne chyba A connection error has occurred(805F0005). Pripojenim na net to nebude ptz wi-fi mi v pohode jede. Nevite co s tim? Kdyz si zapnu v recovery menu cxmb plugin tak to playstation network jde a kdyz to mam vypnuty tak mi to zase hazi tu chybu...to je naky divny ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patas1 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Paráda THANKS z 3.71 mám 5.00 :) povedlo se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swet Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 čauec hoši, dnes mi došla nová paměťovka (8gb - takovata jak se do ni strkaj 2 pametovky, bez MagicGate a tak sem ji dal do psp s timto fw a nahazel tam hry - jelo vsechno, pak sem psp vipl a ted sem ho zapl a podivam se a hry nikde, pise to "There are no games" nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Zkus naformatovat kartu...koukni pres pc jestli se nejak nesmazly hry a ejstli sou v te slozce...pokud i hral hru ktera ma ochranu tak ta hra ti smazala vsechny hry co si mel vy psp...kdyztak tento program chrani ty slozky pred smazanim...pokud ale v pc ty hry sou a v psp senezobrazuji zkus format karty a nebo do ms0:/PSP/GAME dej nejakou aplikaci treba psp ident nebo nejakou HB...tohle se mi staloi u 5.50 GEN-A hry se mi zobrazili az potom co sem tam dal hru... http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009020003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swet Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Zkus naformatovat kartu...koukni pres pc jestli se nejak nesmazly hry a ejstli sou v te slozce...pokud i hral hru ktera ma ochranu tak ta hra ti smazala vsechny hry co si mel vy psp...kdyztak tento program chrani ty slozky pred smazanim...pokud ale v pc ty hry sou a v psp senezobrazuji zkus format karty a nebo do ms0:/PSP/GAME dej nejakou aplikaci treba psp ident nebo nejakou HB...tohle se mi staloi u 5.50 GEN-A hry se mi zobrazili az potom co sem tam dal hru...http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009020003 jo, naformatoval sem ji a hodil tam rock band, vypl, zapl, a fachalo to, ted tam davam zbytek her a ten plugin, tak snad se to znova neposere . díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 Ahoj chci se jen zeptat. Mám cfw z 4.01 m33 a chci jít na 5.00 m33-6. Je už vychytaný?? Jede stejně dobře jako cfw 4.01-2 m33?? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 Samozřejmě, 5.00M33 tu už je nějakej pátek. Doporučuji přejít ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj koli Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Update 6 1. (pro ty, kteri maji 5.00 M33-x) zkopirujte složku PSP na na kartu Code: http://rapidshare.com/files/186565041/Update5.00M33-6.rar http://www.edisk.cz/stahni/84186/Update5.00M33-6.rar_205.44KB.html http://uloz.to/1193483/update5.00m33-6.rar UPOZORNĚNÍ: Ti kteri pouzivaji fastmod, nedoporucuje se pouzivat "fast memorystick"!(volba v RECOVERY MENU > CONFIGURATION). Prvni si preflashnete na 5.00 M33-4 a pak updatnete abyste volbu mohli pouzivat. nemuže se to podělat ? prosím bylo bx více onformaci ? mám 5.00 m33-3... psp slim 4gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureal revolution Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Při updatu na 3.90 M33 se mi zničily savy, stane se mi u tohohle to znova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 z nejvetsi pravdepodobnosti taky. savy maji zapsane jak psp na kterem byly ulozene tak i FW, takze je dost mozne ze ti nektere (nebo vsechny) nepojedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 de to i na PSP 3000 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 ne........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 uz dlouho sem se v PSP nehrabal, mam 5.00 M33-6 a kdyz se chci pripojit na PSN tak mi to napise at updeatnu system. Mam nainstalovat nejakej novejsi CFW nebo to nejak de..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Musíš nainstalovat CFW 5.50GEN-B + Přístup na PSN, viz tutorial http://console-forum.net/showthread.php?t=58548 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 diky, uz to tam mam vse :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhaha Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 čau,mám takovej problem.... vytahl jsem stary psp a chtěl jsem to flashnout... tuším z nějakého 4.01 fw... a ono ejhle... až už byl update dokončenej,tak to chtělo restart,zmačkl jsem X a zčernala obrazovka. A to je asi tak všechno,teď to nenabootuje... do recovery se dostanu.pls help hádám,jsem z prvního příspěvku to updatnul přímo na ver 6. a měl jsem jít od 5.00 samotné,co? Co teĎ,jde stím něco udělat? Nebo to nemá vliv'? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 mas semi brick najed do recovery a nekde je tam run něco at psp/game/recovery/eboot.pbp na kartu do slozky psp/game/recovery nahraj bud samotnej CFW nebo recovery flasher a flashni to tim btw: s tim samotnym CFW to nemam vyzkoušet ale teoreticky by to mělo taky jit. zamozřejmě ho musis prejmenovat treba z 500.pbp na eboot.pbp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhaha Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Takže si mám stáhnout CFW 5.00 a flashnout to jakoby přes Recovery,jo?to je ten 25mb eboot.pbp,že? A pak tam naházet updaty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 to by sis akorát nainstalovat OFW... udělej to podle návodu zde http://console-forum.net/showthread.php?t=31542 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.