shit Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 super..diky tekku..jen na co je to flash0:/dic/apotp.dic ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 já se po*eru uz mi to jede samo, ze sem to tam ja chytra hlavicka dal ale nesli isa:( pak mi jeden typek poradil, ze mam dat select a prenastavit tam par blbinek a jede to :) takze ja sem HAPPY !!!! Tekk, Anonym: díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 Mě zase nejde vypnout PSP nwm proč jen když vyndam baterku nevíte proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 psp ti musi minimalne jit vypnout dlouhym podrzenim tlacitka pover (cca 10 s ho musis drzet) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 no to jde no ale vypnout normálně jako klasicky "uspat" to mi nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svasik Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 ahoj,mam problem... kdyz to chci na svym slimku updatnout, po skonceni instalace sevypne,ale uz nezapne.a to ani po resu(musim vyndat baterku). resim totim ze to flashnu znova, ale to tam zase nemam 5.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masr Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Ahoj chtel jsem udelat opravu firmwaru 5.0 M33 pro PSX hry. Ale nikde jsem na svym PSPcku nenasel ani soubor "popcorn.prx" Ani slozku f0:/kd Pritom prohlizim primo pamet PSP a ne pametovku. Poradte, kde to najdu. Vyhledvani podle pripony *.prx taky nic. Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Procital jsem to na rychlo ale mam problem Po update mi nejdou zpustit Iso hry (homebriew a PSX hry jdou) nevite nekdo co stim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 skus dat SELECT a tam dat ISO MODE na Sony NP9660 TEKKU:pozde:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Ahoj chtel jsem udelat opravu firmwaru 5.0 M33 pro PSX hry.Ale nikde jsem na svym PSPcku nenasel ani soubor "popcorn.prx" Ani slozku f0:/kd Pritom prohlizim primo pamet PSP a ne pametovku. Poradte, kde to najdu. Vyhledvani podle pripony *.prx taky nic. Diky za rady. v PC si nastav zobrazení skrytých a systémových souborů, do flash se raději připojuj přes Recovery menu Procital jsem to na rychlo ale mam problem Po update mi nejdou zpustit Iso hry (homebriew a PSX hry jdou) nevite nekdo co stim ? v XMb select a UMD ISO MODE na Sony NP9660 edit: barborak - ale ty si přepsal zprávu až po tom co sem to napsal já :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svasik Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 nezna nekdo reseni meho problemu? viz asi 5 prispevku z5 ;-):bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Diky jsem to ale hlupacek na tohle jsem uplne zapomnel jsem cekal ze to tam bude defaltne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 když nainstaluju 1.50 kernel musim tam soubor 150.PBP nechat nebo ho můžu vymazat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kira Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Vsechno se instaluje do flash pameti,muzes to smazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 když nainstaluju 1.50 kernel musim tam soubor 150.PBP nechat nebo ho můžu vymazat ? muzes ho vymazat. slouzi pouze k instalaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Branzik Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Zdravím mam problem nemuzu po nainstalovani pripojit...USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 Jde v ty qwerty klavesnici jezdit po pismenech joystickem? edit: mam jeste 4.01m33 s takovym pluginem pro lepsi klavesnici, takze se jen ptam jestli je ta klavesnice dobra edit2: muzu updatovat s nabijeckou? Uz jsem to zjistil: Ano edit3: Zdravím mam problem nemuzu po nainstalovani pripojit...USB vis urcite ze mas v poradku usb kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 musis mit nabito na 78 procent a pak na nabijecce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 hmm dik ale jaka je ta klavesnice? posouva se analogem nebo sipkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 Na klávesnici se dá jezdit jenom sipkama...analogem me to nejde takze asi nejdEE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 jj diky pred par minutama jsem presel na 5.00M33 tak uz to vim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 Měl bych pár dotazů... jak tak projíždim tohle téma tady i na jinech webech, zjištuju, že někomu nejde spustit GTA VCS (nebo nejde zvuk), možná nejde připojit USB atd. Je to v pořádku, co vy, kteří ji máte, jede to v pohodě? Pak by mě zajímalo, na co je ta oprava nějaký chyby od DAXe a jak je to s PSX hrama, jestli jdou normálně, pro 5.00 sice neni popsloader, ale ten jsem sice nepoužíval, takže mě zajímá, jestli je to stejný jako na 4.01m33 s těma PSX hrama. A konečně, ta možnost zálohy postupu ve hře je od DAXe, že? Jak se to zálohuje a obnovuje? Díky za odpovědi. : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 ja ho mam asi 2 dny a zatim jsem zadne problemy nemel takze si mysli ze nefungujici USB neni chyba CFW a GTA je spatna verze bez zvuku:D...nebo nevim v mem pripade je vše OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 No, já to pochopil jako UMD verzi, ale rád bych věděl, jak to pořešili... to, že nejde spustit je možná nastavenim ve VSH, ale ten zvuk nevim... pokud dřív šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Branzik Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 USB uz facha chyba hardwaru:-) sry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.