Anonymous_ Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Normalne si ji vymysli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAAO_Nardack Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Ahoj, tak teď sem se prokousal deseti stránkama tohohle topicu a sem trochu zmatenej z přehršle updatu, které jsou potřebne/nepotřebné?Nevím....Potřeboval bych , prosím, napsát nějaký list toho, co si mám na moje PsP fat- cfmw 3.90 M33-3, chci si updatovat na 5.00 M33 ale nevim co vše tam dát:ziped:...prioritou jsou hry a themata. Předem moc děkuju všem za odpověď, myslím, že se to bude hodit víc lidem:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Upgradoval som pred tyzdnom z rovnakeho CFW ako ty(ibaze na Slimku), a robil som to cez menu psp - network update, podla mna najjednoduchsia cesta k update. Samozrejme ak mas pristup k wifi :) Ja osobne osm si po update zmazal vsetky pluginy a stiahol : CXMB 3.3(je tu topic kde to najdes), game categories(psp.novinky.org), popsloader(http://console-forum.net/showthread.php?t=19733) a najnovsiu veziu Hold pluginu a to je vsetko. Inak spozoroval som jednu zmenu v cxmb temach, a sice ze ked si ju aktivujes, mas tam aj pozadie a nemusis ho manualne nastavovat. Mne to predtym na 3.90M33-3 neslo. Takze temy su vybavene a hry...savy mi funguju bez problemov, psx som neskusal, ale s popsloaderom by nemal byt ziaden problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stackal Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Hele takze kdyz mam moje CFW(v podpisu) tak normalne budu mit CFW 5.xxxxx ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Ano spravne. Budes ho mat, teda za predpokladu ze to cfw updatnes :cheesygrin:. Same sa to nespravi :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stackal Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Ano spravne. Budes ho mat, teda za predpokladu ze to cfw updatnes :cheesygrin:. Same sa to nespravi :PTak trochu jsem te nepochopil... ! Ja jenom chci vedet jestli kdyz to udelam jestli stale pujdou iso hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 jistě..proč by nešly když to je pořád CFW .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAAO_Nardack Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Ahoj, mám dotaz. Na první stránce je ke stažení soubor 5.00M33_Update3-in1.rar . Chci se zeptat, jestli už obsahuje to zrychlení těch karet. Díky:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 ne .. je to instalace 5.00M33-3 rovnou z předešlých CFW .. bez nutnosti pak updatovat zvlášť .. fatms mod si můžeš nainstalovat volitelně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAAO_Nardack Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Je to zrychlení té karty markantní??? V nejbližších dnech mi má přijít nová karta 8Gb, ale s největší pravděpodobností to bude FAKE....:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Soon, 5.00M33-4As you might have seen on eXophase.com, there is an update in progress. You'll see it here, on the main page and on this blog, as always. Just to confirm this new. We'll keep you updated. exophase.com Alek has informed us that 5.00 M33-4, the latest edition of Dark_AleX's M33 custom firmware series, will be released within the next few days. Alongside the usual round of bugfixes, a host of new features are planned for the update. Details are being kept under wraps for now but stayed tuned to Dark-AleX.org and eXophase.com for the latest updates as they come. ................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Pecka.. :) Sice jsem si zadne chyby zatim nevsiml (mozna az na to, ze se mi PSP nekdy hlodlo a chtelo to reset - treba pri vypinani hry nebo loadingu) a to ani nwm, jeslti je CFW.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 přidán Update 4 - Speed selected for umd/iso was not properly locked in some new games that used scePower_EBD177D6 instead of scePowerSetClockFrequency to change speed. - UMD/ISO speed settings now apply to PSN games too. - Fixed libupdown.prx connecting to dark-alex.org instead of sony when npsignin_plugin checks for a new version and m33 update is enabled. - Iso file descriptor was not closed in driver deletion - Added a shutdown command to vshmenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loric Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Teď sem si dal do psp 5.00 m33-4 a potrebuju tam mit kernel 1.50. No a tak se chci zeptat na co sou ty soubory, ktere se musi smazat (davat tam kernel tezsim zpusobem se bojim :D). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 sou na hovno takze tim se vubec netrap a normalne si tam dej 1.50 kernel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loric Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 ok a daji se pak nekdy casem dat zpet do psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Jasou to jen nejake podelane korejske fonty a location free player, tedy veci, ktere nikdy nepouzijes.. Vratit se to tam da bezproblemu - z jineho PSP dohrat, anebo jeste lepe proste reinstalaci cfw pres pandoru, anebo pres recovery flasher.. ale ver mi, ze ty soubory nikdy potrebovat nebudes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Cus sem se do toho nak zamotal takze nevim jestli muzu jit z 5.00m33 rovnou na 5.00m33-4 bo jeste musim na update 2 a teprve az pak na update4 ? dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 muzes rovnou na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 dik ja to sthnu a hodim si to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechomor Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 PLEASE stáhl jsem si fw 5.00 m33-4 update byl v poho ale ted se mi sekají videa jen tak to nepoznáte ale video s hudbou je už zřetelnějě poznatelný sekání videa a samozdřejmě zvuku jian k je vše v poho ale čim to je že se to seká ??? VYŘEŠENO :D Zničeho nic je to v poho :D:D sorry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 heh ... Pročetl jsem všechny stránky a docela mne polekalo co vsechno se stalo lidem po udpatu... ale jdu do toho :D mam to staženy a ted na to koukam a neim co s tim mam delat.. Mam tam složku psp ...V ni jsou game...udpate....500.pbp a eboot.pbp takze to mam kopirovat vsechno do game ? Ve složce game nemam složku udpate takže ji mám vytvořit ? a i to 500 a to eboot mam dat do udpate ? nebo jen do game... a ješte nechapu jak se udpatuje firmware prosím polopaticky krok za krokem..:D:D ThX... Mam to v game ... udpate .... Ale v psp mi to háže Corrupted data ... I m noob... :D Edit: nema se to udpatovat v game udpate version xxxx Edit2:v udpate psp game version2.71 nefunguje napise mi to: Není nutny udpate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 stáhni archiv a složku PSP prostě nahraj na kartu a jen zapni update. pak stačí jít podle pokynů na obrazovce máš 2.71 cfw ? musíš nejdříve min na 3.52 m33-4 ..je to napsáno v návodu a je tam i link na 3.52 m33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 mam 4.01 m33-2 ale když to kopnu na tu pos***ou kartu tak budu muset nahradit složku psp protoze se to jmenuje stejne ..... A dpc kde zapnu udpate ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 tak jí nahraď...jen se nahrajou nový soubory a starý zůstanou ;) a update zapneš v game/memory stick..stejně jako ISO hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.