tekken90 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 nevim proč nechávat jen čistý 5.00 m33 bez updatu, který opravuje pár chyb... vždyť update provedeš pár stisknutími tlačítek na PSP ... ^^ navíc je tam balíček, který ti FW 3.52m33-3 a vyšší automaticky updatne na 5.00 m33-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddie Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Update prebehol ok, len mám problém pripojiť sa k pc. Predtým mi zobrazoval psp ako vymenitelný disk/podobne ako USB kľúč/ a teraz ho zobrazuje ako PSP TYPE A. Lenže pc nevie nájsť k nemu ovládač,tak to nejde pripojiť. Kartu som sformátoval a nepomohlo. Vie niekto čo s tým? THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 v menu psp znackni select a vyber si ve 3. radku memorystick. nejspis sis prehodil pameti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddie Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Žiaľ v tom to neni tak je to vyriešené aktualizáciou PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa503 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Chcel by som sa spytat ze preco mi nejde upgradnut psp z firmwaru 3.52 update 4 na tento novy uz sa trapim s tym dost dlho.PSP sa iba restartuje a nabehne cierna tabulka ale nic sa nedeje karta nepracuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 prvni musus mit FW 3.52-6 a pak teprve dalsi update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 díky moc bulku skvělý navod moc si mi pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 taky přidám jednu odpověd a doufam,že rozpustíte moje obavy,ale ... mám cfw 3.90 .. mužu přímo přejít na 5.00 a jestli jsou nějaký problémy nebo jestli poznám nějaký problémy? koukal jsem na ten návod, ale předem jsem pochopil,že jedine co vlastně musím nainstalovat aby to fungovalo bylo cfw update na 5.00 , potom vlastne nic, když mám slimku.. a ješte posledni dotázek.. Data a hry na Memory Stick kartě zustanou, nic se jim nestane a měli by dal fungovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Data na kartě zůstanou, ale doporučuje se po updatu kartu naformátovat, takže při formátu se ti data smažou, jinak update můžeš udělat z 3.90 rovnou na 5.00, ale jestli tomu tolik nerozumíš, tak se připoj a updatni to rovnou přes PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Někde sem slyšel, že když si zaktualizuješ FW, tak nemusej fungovat Savy u některejch her, ale Update se určitě vyplatí, protože nový hry na starejch blbnou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nokiaman Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Chci se zeptat jen tak na okraj jak se to instaluje?Myslím kroky.Já nikdy žádný OFW/CFW neaktualizoval.Chápu,že to má bejt v PSP\UPDATE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Chci se zeptat jen tak na okraj jak se to instaluje?Myslím kroky.Já nikdy žádný OFW/CFW neaktualizoval.Chápu,že to má bejt v PSP\UPDATE Vše máš napsané přímo v instalaci. Akorát klikáš na X:) Nic težkého;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nokiaman Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 No tak jsem uspěl. Díky všem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 mam takovej hloupej dotaz pude update na 3.90 m33-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Instalace je prozatím možná jen na PSP-1000 a PSP-2000 s CFW 3.52 M33-4 nebo vyšším! Tak co myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 ne. na nizsi fw muzes jit jen pres RECOVERY FLASHER ( hledej v programy a pluginy v mem podpise) a nebo si musis psp preflashnout pres dcv7 a nižsí jestli se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 On myslel jestli může updatovat z CFW 3.90 ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 jj jestli pude update na soft 3.90 m33-3 ten co mam v podpise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Omg 2x mi smažou post a mel jsem ho správně. Jo půjde. Stačí mít vyšši než 3.52M33-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 díky posílam thanks a jdu na to tak mi drzte palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 tak uz se mi to povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILLCEK Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Ahoj, no vsechno jsem udelal podle navodu a slo to, pak jsem vlezl do recovery, chtel jsem zapnout pluginy, zjistil jsem ze jsou zapnute, tak jsem dal exit a ted kdyz chci psp spustit, jen se mi rozsviti dioda Power a blikne WLAN (i kdyz neni zapla) a za par sekund se psp vypne, mam slima, co s tim? EDIT: Bez pametovky nabehne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Ahoj, no vsechno jsem udelal podle navodu a slo to, pak jsem vlezl do recovery, chtel jsem zapnout pluginy, zjistil jsem ze jsou zapnute, tak jsem dal exit a ted kdyz chci psp spustit, jen se mi rozsviti dioda Power a blikne WLAN (i kdyz neni zapla) a za par sekund se psp vypne, mam slima, co s tim?EDIT: Bez pametovky nabehne Při startu PSP podrž pravé horní tlačítko ®, najede ti černá tabulka, vlez do Configuration a Položku "Autorun program at PSP/GAME/BOOT/EBOOT.PBP" nastav na DISABLED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILLCEK Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 2zinglbee: To tam mam porad... EDIT: Funguje, nevim proc, ale spustil jsem PSP, dal tam kartu, psp restart a funguje, tak zatim diky. PS: Diky za navod, kdyz to zvladnu ja, je to pro blbce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 2zinglbee: To tam mam porad... Pokud bez paměťovky naběhne, zkoušel si ji naformátovat? //edit : problém vyřešen:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.