asterix13 Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 cau je nejaka moznost icq na ps3 na netu? marek_2080: upraven nazev topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 linux..... mozna i icq2go.com ale nezkousel jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 linux ? :P...asi nejlepší volba pro ICQ...jinak můžeš zkusit normal ICQ 2 GO apod. (nevim jestli to funguje, nejspíš ne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asterix13 Odesláno Říjen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 icq2go ani meebo nejde icq2go ani meebo nejde neni jeste nejaka jina stranka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 icq2go ani meebo nejde neni jeste nejaka jina stranka? http://www.ebuddy.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N1cCo Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 www.ebuddy.com tu použivám já z PSP sakra jsem to ale pomalej :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asterix13 Odesláno Říjen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 no jak najedu na tu stranku a prihlasim se tak to furt nacita a neobjevi se mi kontakty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N1cCo Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 no.. já vim že Lukanovi to taky dělalo nwm jak to vyřešil zeptej se ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TychoBraves Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 m.ebuddy.com funguje urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Pokud vim, funguje jen m.ebuddy.com , ale je to hodně mizerný, chat je příšerně malej a psát se kvůli tomu skoro nedá. Pokud ICQ do PS3 nepřidá přímo Sony, asi si nezachatujeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Určitě to zakladatele od října 2008 stále zajímá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TychoBraves Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 treba ani jedna z tech stranek nefunguje poradne‚ tak jsem pro ty co to budou dnes jako ja resit aktualizoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Aktualizovat si to může dotyčnej sám nebo spíš založí vlastní topik, takže tvá přebytečná aktivita je na nic... No nic, dohadovat se nebudu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Určitě to zakladatele od října 2008 stále zajímá... Eh, crap. Viděl jsem nad sebou aktuální příspěvek a i téma topiku mi přišlo aktuální (i když to je dva roky starý) tak jsem sem napsal :D. Ale účel to splní, pro nové dotazující ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TychoBraves Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 ja si myslim ze ano.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 icq na ps3 uplně bez problémů .. Stačí v ttvojí psce na netu navstivit http://bristol.ebuddy.com/multi/new/...vm?network=ICQ ;) to jde na 100 % jeste je tohle http://icqonline.eu/ ale to nevim jestli to jde .. nekomu jo nekomu ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
asterix13
cau je nejaka moznost icq na ps3 na netu?
marek_2080: upraven nazev topicu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.