petersweter Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 Zdravím všechny, chci se zeptat jaké používáte systémy pro reprodukcí zvuku? Já mám obyčejnou klasiku all in one 5.1 od LG (ale s optickým vstupem) a není to špatné, jenže teď když jsem přešel z crt TV na LCD TV a zažil jsem ten hooodně velký posun k lepšímu - tak zvažuji nad podobném zlepšení také s audiem. Asi bych měl zájem o nějaký receiver(např. Yamaha), ale nechci velké dřevěné bedny, ale nějaké malé! (mám spíše malý pokoj a nechci investovat zase majlant.) Zaujala mne tahle nabídka: http://www.dno.cz/products/domaci-kina/yamaha/yamaha-av-pack-107-b http://www.dno.cz/modules/ProductModule/files/34/.34594img Máte někdo nějaké doporučení-či zkušenosti? Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 No tak ja mam repro od GENIUSu SW-HF 5000 - 5.1 trochu vytuneny :D ... dal jsem si tam jinej basovej reprak 100W do subace a barevnou hudbu :) az bude fotak dodam foto :) ... EDIT: Jestli chces teda maly repraky s dobrym vykonem tak jdi do tech Yamaha :) je to kvalitni znacka a dobrej zvuk ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Říjen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 MAs nejake zkusenosti s tou Yamahou?Nebo ma to nekdo z Tvych znamych? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 Tak YAMAHU receiver + DVD + repro 7.1 nam dal mistr do dilny v prvaku a fakt bomba zvuk neni to jak ten z tech Geniusu. Ale je to zase jina cenova hladina :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Altec Lansing FX6021 :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzisio1 Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 MAGNAT Quantum set 709 :love: :love: :love: :love: :love: :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 28, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Logitech X-530 , nemaji sice optiku ale me staci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
llh11456 Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 video AOC Gold gamers have been seeking assistance Age of Conan Gold in playing and conquering the games that they live for. Age of Conan Power Leveling Many of these items have successfully helped gamers achieve victory, but they cannot help with all games. The easiest way to find is to buy it. Similar to the above mentioned resources, purchasing is a great way for a player to enjoy and Age of Conan PowerLeveling conquer the game.age of conan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Ja mam Technics (patri to pod panasonic) .. ale neni to 5.1, ale 5.0 .... predni dva repraky sou totiz 3-pasmovy, takze ma kazdej i basak (170w vykon kazdym) + satelity ... je to pripojeny na lcd, takze filmy sou v poho. .. a dukot dobrej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveMax Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Ja mam domaci kino Pioneer, cca 5 let stary :D za par dni jdu do Logitech Z-5500:) neznate nejakou lepsi cenu nez 6900? Z Pixmanie za 5,4 je nechci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Říjen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Popraqvde receno, bych za ty penize do tech Logitechu nesel!!! a to mam s Logitechem na 95% jen super zkusenosti!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.