xDante1986 Odesláno Říjen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 jak na tom jste já už jsem v části Giant´s Dwelling :) do této části mám i hotov návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Ma to pribehovou navaznost na predesle NDS dily Castlevania? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Boze ten zasranej krab me dava zabrat!Uz me to nebavi :D Ale uz jsem aspon zjistil jeho slabiny a kam se da ukryt aby se na me nedostal...boha...Ale jinak pekny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 .Den ne nemá max velmi velmi okrajoě, ale nic jsem nezjistil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Mno já se teď zasek u toho kostlivce. Ale taky mám jenom lvl 4 asi. BTW kolik ste měli vy když ste ho dali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 taky 4....podstata každého bosse v Castlevanii je stejná....tyhle bosse nedáte během prvního hraní obvykle....musíte zjistit jaké má útoky, zapamatovat si je....a teprve pak se jim na učit uhýbat....když tyhle tři kroky zvládnete....bossové jsou vaši....taky dám bosse obvykle na 3-10 pokus....jak kdy jak kdo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 nevím jak vy, ale už se řežu s Albusem v Mystery Mansion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Já včera Castlevanii vůbec nehrál. A jestli mi dneska přijde to PSP, tak asi dlouho hrát nebudu xd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 btw po souboji je tam celkem chyták....takže asi i po prvním zabití albuse budete mít game over :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Povzbuzující novinka xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 ale pokud člověk používá mozek tak mu z animace dojde proč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Jsou k necemu kocky "sbirane" po ceste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Kocicky by me taky zajimaly :D Ale jak mnoukaji to uplne umiram...Fuj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vashut Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Tak dneska jsem se pěkně zasekl. Asi na pátý pokus jsem se s Krabem dostal až nahoru k věži a tak jsem strávil asi 30 minut. Nechápu jak ho mám dodělat. Mlátil jsem tam do všeho, skákal mu na hlavu, to co ho má asi stlačit dolu nejde trefit. Po tech 30 minutách jsem to vzdal a vypnul DS. Pomůže mi někdo? Alespoň nápovědu :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Tak jestli napovedu... Koukej po stranach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 jakmile si na vrcholu tak proskočk bokem.....nalevo.....je tam taková mezírka.....vstup do výtahu a zmáčkni šipku dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 už jsem skoro u Drákuly :) odpo bude návod :) teď jdu spinkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 No ja jsem tedka porazil tu zenskou pod vodou ktera delala ty vlny a ja se msuel schovavat pod ty spadly krapniky...Jak sem asi daleko?Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 DOHRÁNO masakr hra..... a návod taky hotov Dragunov ani v polovině hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Zdar all nejlepší castlevania co sem měl čest hrát , sem v polovině dracula castle - nejvíc mi dal zabrat ten maník co ovládá stíny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 ten dělal problém i mě...základ je přijít na magii a zbraně, které způsobují největší poškození a naučit se vyhýbat všem útokům :) bez toho není šance :) dokonce jsem našel i prsten Smrtky...prakticky ti zdvojnásobí všechny poškození a statusy....má jen jednu nevýhodu......jeden zásah a hned umřeš.....ale využíval jsem to proti bossům...je až u konce, takže proti smrtce a drákulovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biolog Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 prosim odkaz na kompletni navod na castlevanii uz nefunguje server offline prosim upnete ten navod jinam dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 to bude tím, že jsme server zrušili bo o návody nebyl zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 No castelvania me nikdy moc nechytla ale uz sem rozjel tuhle a bavi me dost.Ale je tam i dost zakysu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simontpf Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 DOHRÁNO masakr hra..... a návod taky hotov Je ten návod někde online k dispozici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.