Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Který směr je ten správný?

Recommended Posts

Mám jednu otázku na kterou neznám odpoved i když si myslim, že ji znám... Já vim ze tohle tema se sem moc nehodí ale potrebuji to vysvetlit od normálnich lidí... Je lepší mít holku na vztah nebo delat devkare? Mam kamose ktery to napsal následovne...

1.kur_eni fo ever

2.Basketballl!!!!

3.Prachyyy!

4.KAMOSI FO EVER!

5.Sláááva fo ever

*tak to já vidím :-)

Je mu 14 poslouchá hop a hraje basket... Ja si myslim ze to bere trochu vázne, jako nejakej "gangsta" v americkem filmu... Nevim jak to dela vecina lidi, ale chtel bych vedet vas nazor na tohle... Muj je takovej, ze jit ven kazdej patek s jinou holkou je na velke ho_no... Vim ze zivot je jen jeden a treba si ho uzit, ale tak si myslim ze to jde i jinak... A piste jen normalní odpovedi anebo nepiste vubec... díki

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to na tobe, v 15 se ani nepocita, ze uz budes mit dlouhobej vztah :D Bezne je kazdej clovek devkar klidne i do nejakejch tech ~25 let.. Proste mladi, vetsinou na ruznejch parbach okusis hodne zenskejch a pokud je to takhle v mladi, je to naprosto v poradku a resit to nemusis. V 50 uz by to asi bylo dost divne stale devkarit - tam uz normalni staly vztah.

Vylevy tveho 14 leteho kamose snad ani nebudu komentovat.. Vazne si asi pripada jako nejakej podelanej gangsta... Uz jen jeho spatny anglicky pravopis napovida, ze mu nebude vice jak 15. Navic jsou jeho priority dost pohnute, verim, ze to nemysli vazne, jinak je mozna na case zauvazovat nad navstevou psychologa, protoze v te palici to asi nema v poradku.

Odkaz ke komentáři

Chodit s holkou kterou miluješ (opravdu moc) v patky večer, prostě láska, všechno je výborný, ale pak? Rozejdete se a ty jí pak vídáš každý pátek s někým jiným, tebe to bolí jak psa, ale nemůžeš nic udělat. Stalo se mi to, nepřeju ti to... Je to čtvrt roku co mi dala kopy a já pořád, pořád každý den myslim na ní, přitom ona o mě abosolutně nestojí a se vší radostí mě teď pošle do prdele. Vím, že jsem se asi trochu vyhnul z tématu, ale já nevim na tohle jsem dost citlivej a vadí mi to, proto nechodím v pátek s žádnou holkou, ale vždycky nějákou prostřídám. Dělá to hodně lidí. Láska jen bolí, vždycky.

Odkaz ke komentáři

V 15ti je o tom dost těžké uvažovat, pač takhle mladí lidi nejsou stavěni na normální stály vztah (patřim mezi ně). Ale rozhodně to neznamená že si s holkou užiješ a pak ji odkopneš - to ti zajistí na hodně let blbou pověst ;). Takže když už si s holkou užít nebo prostě jen zapařit, tak hlavně ať ví že ji s tebou teď nic neřeká, abys jí pak neublížil.

Takže nejlepší je buď to co jsem psal o řádek výš, anebo zkus se zamilovat a holku si udržet, ale hlavně to nemíchej s děvkařením, a hlavně si dej bacha ať tě nezklame ona, není to nic příjemného. :(

Odkaz ke komentáři

Mnoo, jelikoz je mi 25 neco malo mam za sebou a taky dost pred sebou...

Tohle je dost o povaze člověka a o tom jaky ma kdo žaludek...

Asi je blbost řídit se bezpáteřně nejakym kamaradem...sam mam vztah 5 let

a nekdy bych samozdzejme rad využil nabidku sexu s jinou-ale nikdy jsem to neudelal.Tahle vec je o svědomí daneho jedince...

Druha strana mince je ta, že zamilovanost je nejkrasnejsi období vztahu....

Svym zpusobem je to pro chlapa potesujici mit více holek...ale...

Kazdy sis sam zvoli cestu at chce, nebo ne.

Ono se pozna jestli je to jen flirt a kratkodobé poblouznení, nebo jestli si mas s tou holkou opravdu co rict...nestojí řeč a je ti s ni dobre už jen po te stránce, že s ní jsi...

Prijde to samo :-)

Odkaz ke komentáři

Kdo má potřebu tohle řešit v patnácti? Užívej si dokud máš čeho. Pak se chytneš nějaké slépky, co tě bude v pátek večer držet doma. A nevysvětlíš jí, i když se vidíte každej den, že když chceš jít ven s kámošema tak ti nejsou přednější než ona. Takhle to vidím já, ověřené na vzorku několika desítek, či stovek "fungujících" vztahů. :)

Takže:

1. Tvoje Biopsychosociální potřeby

2. Všechno ostatní

Odkaz ke komentáři

To je těžká otázka.....hm....asi bych to udělal takhle. Pokud se ti líbí třeba 2 holky klidně s nima choď na jednou. A sám uvidíš, kterou máš radši. Když si budeš jiste, že ti to s ní vyjde odkopni tu druhou. :) Tohle je fakt na tobe....taky sem tohleto řešil :) a vyřešil tak, že nakonec nemam ani jednu :( ale jedno ti řeknu! Jediný správní rozhodnutí je to, který můžeš kdykoliv vrátit!!! :)

Odkaz ke komentáři

krek... :D no coment.. :D chodit s obema naraz a pak nemas ani jednu :D

......jinak chtel bych videt jeho vyznam slova ''kurv*eni'' v jeho letech.. :)

muj nazor? nerad su sam a z uletu na jednu noc su vcelku slusne vylecenej.. :) stala se me trochu neprijemna vec :)

takze...mam jednu mam ju rad a su happy :)

ale ve tvym veku? tenhle post ignoruj :D

Odkaz ke komentáři

tvůj kámoš nemá mozek :D už vidím jak se ve 14 ku.ví :D ha ha ha ha :D a zbytek je na tobě.....máš snad svůj rozum
to bys koukal ... jsem jeho soused a presne vim kdy a kdo k neme jde a sam mi to rikal ale te je v celku jedno teď :)

jo mam svuj rozum ale taky si myslim, ze ten rozum musi met i ta holka, ktera se mi libi a kterou mam rad :)

--

Anonymous_: jo možná to je trochu divný mít v 15 letech vztah s holkou ale taky si myslim, ze je to celkem rozumná věc :)

sensei: to, ze to neni prijemne a bolí to jsem uz zjistil ale takovy je zivot...

Pitrigo: tohle mi rikal taky kamos... když to ma byt ta prava tak to prijde samo :)

Odkaz ke komentáři

je mi 14 holku nemam,nemel bych na ni cas casto pracuju s pocitacem toznamena ze jsem u pc 70% dne

kdyz mam jednou cas tak du s kamosem ven jezdit na skateboardu.

nemel bych na ni cas no uvidime v prosinci moje pocitacove ukoly budou snad vsechny splneny...:D

defkareni je blbost nakonec ti vsechny zdrhnou,sice je to hezky-ale co kdyz mas jednu holku je mnohem pravdepodobnejsi ze te brzo pusti pokud to neni opravdu trvanlivej vztah,za to kdyz mas 2 tak ti jedna odejde a 2ha zdrehne.

je to opravdu na tobe....

Odkaz ke komentáři

twice jaka vec? :D

driver:ty casem prijdes na to ze cely svet neni jen PC..

jinak ja to mam (nebo spis mel sem) jako tekk proste obdobi trvalo to myslim rok sem si uzival..jel jsem na akci vystridal klidne 4 holky a neresil to a kdyz jsem je potkal pozdeji tak sem se k nim neznal a kdyz se znaly ony ke mne tak sme spolu klidne zaparili..tohle me omrzelo tak sem mel zase asi rok stav kdy jsem proste hledal vztahy..jenze ono to nejak neslo mel sem holku nechala me tak sem mel dalsi atd..pak nastalo asi pulrocni obdobi pareni se vsim moznym a ted mam holku na stalo nebojim se rict ze bych s ni klidne stravil zbytek zivota..

moc sem neporadil ale takove resumé je ze proste zkus oboji a uvidis co ti bude vyhovovat..jde o to poznat ty holky..klidne muzes dojit k zaveru ze budes na chlapy :) nechci te strasit ale prece jen je ti 14 nebo 15 takze se psychicky vyvijis :)

doufam ze ti tenhle hnusne dlouhy prispevek neco da :)

Odkaz ke komentáři

je mi 14 holku nemam,nemel bych na ni cas casto pracuju s pocitacem toznamena ze jsem u pc 70% dne

kdyz mam jednou cas tak du s kamosem ven jezdit na skateboardu.

nemel bych na ni cas no uvidime v prosinci moje pocitacove ukoly budou snad vsechny splneny...:D

defkareni je blbost nakonec ti vsechny zdrhnou,sice je to hezky-ale co kdyz mas jednu holku je mnohem pravdepodobnejsi ze te brzo pusti pokud to neni opravdu trvanlivej vztah,za to kdyz mas 2 tak ti jedna odejde a 2ha zdrehne.

je to opravdu na tobe....

tahle nejak sem to ja mel ješte asi pred mesicem, ale nejak sem si uvedomil ze sedet pri PC vecinu dne je celkem stratu casu :D nic proti ale ja uz si to pomalu ale jiste davam do poradku :D
Odkaz ke komentáři

Mám kámoše (19 let) co každej tejden jezdí na kalby, najde si tam několik holek, když to 'výjde' tak s ňákou je třeba i týden, ale nikdy v životě neměl jedinou holku, má jich vždycky několik a normálně to říká svým partnerkám. S holkama mluví jako s klukama (tzn. o kozách, sprostě :)) ale ty holky sou na to zvyklý. Mě to okomentoval tím, že si užívá mládí.

Ale není to zase takovej typ 'děvkaře', mluvil o tom, jak mu jednu jeho bejvalku (vydržel s ní 1,5roku) dostal ňákej hoper a úplně jí změnil. Od tý doby chodí jako hoperka, prej měla od toho kluka monokla a ten muj kámoš v nejbližší době (až koupí auto :)) tak si za tím klukem zajede a vyřídí si to s ním. Takže i tady je vidět, že mu na tý holce záleží a brání ji i když s ní není. Takže normální ;)

Tohle beru, do nějakých 22 let je tohle normální mít každý týden jinou holku. Do tý doby stejně nikdy nebudeš mít vztah na několik let (nebo do konce života :lol:) - vzácný vyjímky :roll:

Takže je ti 15 let - já ti radím buď takovej jakej chceš bejt, neexistuje správná cesta. Když se do holky fakt zamiluješ, ona tě stejně opustí a ty si všechno budeš vyčítat. Nejlepší lék na tohle je najít si jinou holku.

Když budeš mít každej tejden jinou holku tak budeš v pohodě, ona tě opustí (nebo ty jí :D), ale to ani tak nebolí, protože víš, že existujou i ostatní holky :P:)

Tohle všechno časem poznáš ;)

Já jsem tak napůl - chtěl bych holku na delší vztah, ale tohle v mym věku neexistuje, proto se začínám orientovat na víc holek :lol:

Jsem asi něco jako ty, o velký prázdniny sem začal chlastat, poprvé jsem se vožral, měl jsem holku, prodal jsem PS3&PSP... prostě jsem zjistil, že kalby sou něco novýho než sezení u PC :D (ale nepřeháním to, vožeru se vyjímečně (no někdy no :D) a jdu do holek, ale mam ten problém že nejsem zase tak moc hezkej jako ostatní kluci (podle některejch holek prej vypadám dobře (ale já jim nevěřim x'-D), ale snažím se, aby mě holky poznaly takovýho jakej jsem, ne podle krásy (já holky taky nehodnotím podle xichtu :roll:))

Odkaz ke komentáři

jo asi je lepsi byt devkar protoze spravnou holku jen tak nenajdes a kdyz si devkar tak jich najdes moc ale zadnou spravnou proste na pytel ale tak hlavbe he to vsechno na tobe kdyz se ti libi ta holka zacnes se s ni vic bavit a tak a postupem casu se do ni zamilujes a pak ti to treba nevyjde a budes sklamany tak zacnes byt devkar tak to byva kdyz tu do ktery si zamilovanej uvidis ze je s nekym jinym tak budes zarlit a pak z tebe zase stejne bude devkar takze to vyjde na stejno tak se radsi nezamiluj a bud devkar i kdyz je to na hovno tak ty holky sou na to stejny a proste lepsi je kdyz si holka najde tebe :D :D ale tak to se fakt nestava casto :D:D to je krajni situace by jeste musela byt tvuj typ no je to tezky z holkama vis co je tedkom lepsi mit penize kdyz mas penize mas "skoro" vsechno tak jakoze kdyz budes mit penize tak to bude s holkama taky jednodusi sem taky poznal vis jak kdyz sem mel min let tak jaks taks o nicem no mel sem malo penez a taky sem chodival kalit jen tak s kamaradama bez holek vis jak ale tak pak nakonec sme zacali aj s holkama a tak a kdyz holky kalily tak byly takove vis jak uz no proste bylo jednodussi je ziskat no tak ale druhej den i kdyz si s ni neco mel tak ti rekla jako vzdycky jenom ahoj no a nic :D ale jak sem zacal chodit na brigady tak to byla jina tak s tebou ty holky stravi i vic casu :D:D jde videt ze nektery sou na prachy ale ne vsechny nektery sou fakt jakoze normalni neni jich moc ale ani malo ale spis zas je min na prychy bych rekl ale to je jedno ale tak jak si starsi a rozumejsi tak se s holkama zacnes bavit uplne jinak a je to vsechno jiny a pak uz se proste seznamujes jednodusej a proste je to s holkama bych rek jednodusi nez kdyz si mladsi proste takovy musis poznat co si muzes dovolit a co ne ale tak kdyz uz mas nejakou holku tak si ji drz pokud ji mas rad tak si ji drz jeste vic a pokud ji milujes tak se ji snaz neztratit vubec ale jak by tady reklo hodne lidi :D holka je zrout casu a penez :) :D ale tak to uz je vedlejsi

Odkaz ke komentáři

Mám kámoše (19 let) S holkama mluví jako s klukama (tzn. o kozách, sprostě :)) ale ty holky sou na to zvyklý.

.........

.........

to neni o tom jestli je devkar nebo ne..je to na povaze te holky na to prijdes u kazde holky individualne :) ja se muzu s moji holkou bavit taky jako s chlapem..kdyz sme spolu spolecne hodnotime holky a kluky..(napr.ta ma hezky prsa... ten ma hezkej zadek atd.) a taky mame poeticke,romanticke chvilky..no a taky zvrhle chvilky ale to bych tu nerozmazaval :D

Odkaz ke komentáři

kachnak velmi odlehceno receno sem se vyspal se segrou bejvalky :D ale celkova zapletka je hodne silena... :D no proste ..:roll:8)

jednuduše šílenost :D to bych nikdy neudělal asi proto že by z toho dělala takové problémy no ne problémy ale spíš naschvály nejen mě ale i jí no tak bylo by to celkem psycho :D to je fakt šíleny nápad toto udělat :D:D

EDIT : _z tohoto si příklad neber :D i když to byla bejvalá ale když ona se to dozví :D a to časem dozví tak z toho bude dělat psycha :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu