.Den Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Hrajete nekdo Phoenix Wright, prip. Appolo Justice? ^^ Zrovna dohravam dvojku a porad me to neskutecne bavi, nehraju nic jineho. A ma vyjit novy dil (konecne to vypada na trochu jiny system) s Edgeworthem v hlavni roli! Btw, vite, ze muzete "Holt it!" a "Objection" kricet do mikrofonu a NDS to rozpozna? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Dohrál jsem všechno (docela hodně dávno) - hrál jsem to popořadě, hned jak to vycházelo v eng., těšim se na strašně na GS5 (neboli AA2) a na Gyakuten Kenji s Edgeym xD Zdál se mi slabší PW:JFA, ten byl nic moc :) Co se mi líbí je že tam je hodně referencí na hry a filmy :D (např.: all your base are belong to us xDDD, nebo 300 xD) Btw všímej si žebříků a štaflí (to není spoiler) :D A víme... :D Mimochodem v GS1-3 a AA ve kterých je i english option, i když je to jpnsky, mi to reagovalo i když jsem křičel jpnsky matta!, igiari! a kurae! xDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Říjen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Je GS4 porad stejny jako Phoenix rada? Na zebriky mrknu... Ale nevim co tim chces rict. O_o A btw, ono to reaguje na cokoliv, staci na to i zafoukat spravnym zpusobem. ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Systém je stejný, ale postavy komplet jiný, stejnej snad The Judge. Phoenix a Ema (:love:) se vrací :D (Všichni doufáme v návrat někoho z GS1-3 xD) Ale grafika a kvalita zvuku v GS4 je jinej kalibr :love: 1-3 není špatná, je výborná, ale je poznat, že je to z GBA, tkže 4ka prostě trumfla :P Navíc v těch případech využíváš víc podpory touche stejně jako v GS1 - case 5. Žebříky... Running joke xD No reaguje, ale radši to přece jen má ty slova :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Dohrál sem všechno a taky čekám na nový díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Říjen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Eh, jen ne Ema... Uplne jsem ji nenavidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Ta je v tom novym uplně nej jako. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 V GS4 je Ema otravná ale cool a roztomilá xD :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fybyfyby Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Jo prvni dil(PW:AA) jsem zhltnul a nemohl jsem se od nej odlepit :-). Skvelej pribeh, super hudba, uzasny. Byl jsem natesenej na druhej (PW:AA - Justice for all) a po prvnich par obrazovkach jsem musel uznat, ze je to pro me o nicem. Hudba nic moc, postavy nic moc. Cim to? Je to jen ten druhej dil? Dalsi (Trials and Trib. a Apollo Justice) jsem nezkousel. Jsou nektery jeste tak chytlavy jako ten prvni? Pritom hodnoceni maj vsechny dily dost podobny (viz. http://en.wikipedia.org/wiki/Ace_Attorney ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Ze zacatku jsem si u dvojky rikal to samy, ale pak je to dobry taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 o čem je hra? styl? nikdy jsem o tom nějak neslyšel, že by to bylo super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Zkus si to. Jako hra je to dobrá až moc si myslim. Na to jak to je starý je to supr. Hlavně je vždycky nejlepší rozuzlení každýho případu. Zatim to nikdy nedopadlo tak jak sem čekal. Akorát tě může odradit neznalost angličtiny. Třeba bratrovi se ta hra hodně líbila, ale jelikož anglicky neumí moc, tak neudělal ani prvníá tutoriálovej případ a seknul s tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 takže to je řešení nějakých detektivních případů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Mno hraješ bza advokáta. Lepší vyzkoušet než se ptát. Podle mě Nejlepší série na DS mimo Pokémonů samozřejmě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 nejlepší na ds je castlevania, resi, ff atp, vyzkoušet já mám okolo 2000 konzolových a handheldových her...nemůžu zkoušet vše kapiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Kapim. Jenom řikám, že to fakt stojí za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Květen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 V Japonsku uz vysel novy dil Gyakuten Saiban, tentokrat s prosekutorem Edgeworthem v hlavni roli a novym systemem hry. Anglicka verze potvrzena. ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Už se těším, mně už dvojka trochu přestala bavit, je to takový pořád dokola. Soud -> Vyšetřování Soud -> Vyšetřování Vyhranej případ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Květen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Dvojka je nejslabsi dil, takze to prekousni a hraj dal. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikpatrik Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Mazec :-) Musim to furt hrát . Jednička byla super:-) 2 už mě tak nebaví ale pořád dobrý . Těším se až vyjde ,,investigation miles edgeworth,, ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petitko Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 taky se nemuzu dockat..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 A je to tady! Edgeworth! Out! Now! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikpatrik Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 A je to tady! Edgeworth! Out! Now! :lol: Zrovna jsem to chtěl napsat. :-) :-)Tak co jaký to je? Ja se k tomu chvíli nedostanu. Musim ještě dohrát 5.případ ve 3.díle a Appola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Koukam, ze tahle serie ma docela dost velky ohlas. Asi se pridam k vam paranum... zatim mi to lezi ladem na disku. --- EDIT: Tak uz mi to zabira nejake to misto na karte a musim rict, ze dost mi to pripomina hru TIME HOLLOW. Myslim styl, rychly spad udalosti, logiku, podmanivou hudbu... Pravnikem jsem jeste nebyl, ale tohle me rozhodne bavit bude... PRO NEANGLICTINARE to rozhodne neni, jelikoz se to zaklada hlavne na textech, praci s nimi... Zajimalo by me, kolik celkove dilu tahle serie ma a kolik pripadu je tak prumerne na jeden dil? Mam 3 (ace attorney, justice for all, Trials And Tribulations) + ten nejnovejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Ma to tri dily s Phoenixem, jeden s Appolem (nebo Apollem?) a vcera vysel anglicky s Edgeworthem v hlavni roli. Pripadu maji tusim 5, nekdy mozna 6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.