metuj Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Potřeboval bych doporučit nějaký přehrávač z vlastním HDD, velmi dobrou podporou videoformátů (včetně mkv a wmv) a s WLAN. Možnosti jsou třeba tyto: Kiss HiDef Vista Media Cent.Extender HDMI DMA ... IAMM HDD Media Player NTD38HD-750GB - HD UMAX MVix MX780HD-HDD Media Player, HDMI Verbatim 3.5' HDD MediaStation 500GB WIRELESS Pokud máte tip na nějaký mimo seznam, pak prosím sem s ním;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Před časem jsem četl, že je dost dobrý Popcorn Hour (recenze). I když teda nemá wifi, tak v recenzi si ho právě za přehrávání mkv dost chválili. A ještě jsem našel eGreat EG-M31B. I když název zní dost podivně. Fórum o něm je tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Říjen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Před časem jsem četl, že je dost dobrý Popcorn Hour (recenze). I když teda nemá wifi, tak v recenzi si ho právě za přehrávání mkv dost chválili. Taky jsem si ho vsiml a prozatim jsem ho vyradil jen kvuli wifi - coz by nejakym USB donglem taky resitelne, ale spis me odrazuje tenhle prodejce. Nektere veci (napriklad e-knihu Bookeen Cybook) maji tak predrazene, ze je to temer drze:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mate Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 mam IAMM NTD37L.. hardware bajecnej, ale softwarovej support desnej.. navic to neumi kopirovat pres FTP, ale musi se pouzivat obludnej NDAS protokol.. to co jsem napsal plati obecne pro vsechny IAMMy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Říjen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 mam IAMM NTD37L.. hardware bajecnej, ale softwarovej support desnej.. navic to neumi kopirovat pres FTP, ale musi se pouzivat obludnej NDAS protokol.. to co jsem napsal plati obecne pro vsechny IAMMy. Dekuji za prispevek, protoze prave tento typ (resp NTD38) jsem zacal mirne favorizovat. Mohl bys mi jeste upresnit, jake problemy se tykaji softu? Kopirovani pres FTP asi moc nevyuziju, ale potreboval bych, aby se na nem dali prehrat SD filmy z okolnich pocitacu, abych mohl libovolne upravovat adresarovou strukturu, abych se nemusel trapit s ruznymi kodeky divx a aby nezamrzal pri kazde sebemensi nestandardni situaci - bude ho pouzivat hlavne ma zena;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 NTD3* na nich frci uClinux ze jo? metuj on urcite mysli software na spravu apd. to je tim ze na nem frci prave uClinux. Je to kvalitni distribuce vyvijena prave pro tyhle zarizeni (jen tak pro info vim ze nekdo skousel skompilovat uClinux pro PSP ale uz z toho nejak slehlo :X) a dle mě je softwaru (zadarmo gnu/gpl) dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Říjen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 metuj on urcite mysli software na spravu apd. Ja tyhle media krabice (mozna naivne) povazuju za relativne jednoduche zarizeni. Nejsem si jist, ktery soft na spravu by me mohl omezovat, protoze v podstate potrebuji jen zapojit tuhle vec do sve site, kopirovat na ni medialni soubory a ty pak prehrat na televizi;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/mac_mini?mco=MTE3MTA co tahle možnost? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/mac_mini?mco=MTE3MTAco tahle možnost? ;) Luxusni, ale pro sledovani serialu pro moji manzelku prilis nakladny;-) Nemate nekdo zkusenost s necim, co by prehralo mraky video formatu, melo to v sobe SATA disk a bylo to spolehlive?;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.