Pokoun Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 nba 09 the inside lituji jak prase hratelnost je na ouno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandis Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Já UMD lituju že jsem si koupil Fight Night CLUb 3 a Fifa 09. Ta fifa je docela dobrá ale grafika je teda hnus jsem si měl radši koupit PES. Ale Medalu a Midnight Clubu nelituju že jsem je kupoval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Ale ne nelituji ani moc na umd mám kvalitu xD Tekken 5 dark blabla xD Wwe vs Raw 09 Gta:liberty city Ridge racer 2 Vice city Patapon A burnout legends . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 ja mam tekken DR a NFS Carbon a lituju protože se mi posrala UMD mechanika tak že zlaty FLASH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Kdykoliv najdu hru kterou mám rád a narazím na zajímavou cenu tak umd koupím! Proč taky ne že! A je pravda že to co jsem na UMD koupil sem měl třeba i dřív iso.. Koupě originálu jsem nikdy nelitoval člověk jen musí přemýšlet! Ono víte alespoň co kupujete! Když si hru stáhnete odehrajete jeden level a řeknete to je kravina stáhnu si tohle ale z UMD to neuděláte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Mam Star Wars battlefront akorat ale jeste mam i jednu stahlou hru protoze mam flashly PSP. UMD nelituju, naopak. Chci se zeptat, jestli taky mate hezkej pocit kdyz si tu hru koupite, jestli si to taky dokazete pak vic vychutnat, mam radost z ty krabicky i z toho ze jsem vyvojarum moji zabavy dal trochu ze svyho kapesnyho. Ale kupuju hry tak do tech 500, vetsinou starsi ale dobry hry, protoze vic mi to prijde prehnany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Moucha:Presne tak mam stejnej nazor.Spis nechapu proc vetsina lidi tady jenom mrci a narika ze vyvojari na nas kaslou a podobny ale vy se divite?Vzdyt vetsina z vas rika ze hry jenom stahuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinky Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 UMD hru sem si nekoupil zatim nikdy ale měl sem 2 u PSP (PSP mám asi tak 2 měsíce tak 2/3 dny po koupení se objevil GEN :D) a asi si ji nikdy nekoupim peněz nemám na rozdávání to si to radši stáhnu a vytisknu si na to obal než abych si to budto koupil za přehnanou cenu byla to kravina nebo se něco stalo a UMD by se zničilo tot můj názor ale sem zvědavej jak to bude s GT ale řekl bych že se to nakonec náko podaří obejít jak pro flashery tak i pro náš co maj 300x nebo 200x s neflashnutelnou deskou sice GT pude super hra ale zavřít si cestu k CFW kůli jedný hře ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KuKu Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Ja teda nemuzu litovat svych penez, vse jsem dostal, ale je mi lito lidi, co mi to kupovali.. :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 já určitě nelituju , mám z toho větší radost než kdybych si to stáhnul z netu .... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow Logan Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 nelituju, narozdil od ISO to dohraju do konce :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 a ty si myslíš, že celý vývojářský průmysl PSP stojí na české republice? Jakože kdybychom si všichni poctivě kupovali UMD tak budeme mít víc her, to je trošku naivní. :dozey: No tak tohle mi prijde strasne kratkozraky a s prominutim stejne hloupy, jako kdyz zacnes vsude vyhazovat igelitaky do lesa a budes si rikat, ze co to udela, kdyz tam jeden clovek ten igelitak hodi. Ja nevim, na jedincich to zacina, a schovavat se za tuhle vymluvu je strasne zbabely. Muj nazor, a sam nerikam ze si vsecko kupuju, kupuju si hry, co vim ze jsou kvalitni a nejsou za nejakou strasnou cenu. A jak tu lidi pisou, takovou hru si pak dycky vychutnam nejlip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-SIDE Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 já jsem si koupil akorát Fight Night Round 3 ( a to v době kdy sem ještě neměl udělanej flash psp ) takže ani ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 mno já mám 9 UMD (nebuduje vypisovat ) celkem mě sklamala hra NFS most wanted carbony sou 10 x lepší :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Ještě jsem nad tím moc nepřemýšlel, ale nelituju... I když bych to rád prodal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Ještě jsem nad tím moc nepřemýšlel, ale nelituju... I když bych to rád prodal :D Taky mi to nějak zvlášť nevadí, ale rád bych je prodal:wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 jo a moc celkem jsem jich měl pres 30 a ted si vemte ze mě jedna vysla vzdy pres litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 No tak ja vůbec nelituju mám jich 18 a to už mám psp flashlí rok...a pořád kupuju za 1.musí někdo trochu podpořit vývojáře za 2 když je neco super hra co si stahnu tak se hned dívam na netu za kolik je ze bych si ji koupil a za 3 se mi ted ty UMD celkem vyplatí chystam se koupit PSP GO a aspon budu mit nejaky hry do zacatku:-D ale hlavne musim koupit resistence.... tady vypisu ty hry... Ridge Racer 2, GTA VCS, GTA LCS, Killzone Liberation, Everybodys Golf, Everybodys Golf 2, Key of Heaven, NFS Carbon Own the city, Burnout Dominator, Medal of Honor Heroes, Medal of Honor Heroes 2, The Sims 2 Pets, FIFA 06, FIFA 08, God of War Chains of Olympus, Gangs of London, Splinter Cell Essentials A film: Spider-man 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Určitě nelituju. Každopádně je hraji na 100% oproti těm ostatním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crunken Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Pri koupi UMD by nikdo nemel litovat ale mit radost za dalsi titul ve sbirce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 ja mam asi 5 UMD, ale narozdil od ISO je dohraju az do konce :D jo btw : chystam se koupit PSP GO a aspon budu mit nejaky hry do zacatku:-D PSP GO nebude mit UMD mechaniku, ale hry se budou stahovat z nejakejch obchodu :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozt Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Nelituju jelikož žádné nemám..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundrata12 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Umdček mam 6 a bude vic a vubec nelituju koupe!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 tedysek, kdyz je nekdo zazobany (z flashovani :roll:?) .. ja si radeji koupim nejakou ucebnici nebo penize hodim na ucet, nez abych vyhazoval cashe za UMDcka.. kazdy je na tom jinak, ze ;) Ne kazdy ma miliony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 tak na UMD nepotrebujes miliony ucebnici..? wtf.?? nechci do nekoho rejpat ale kdyz nekdo nema na original hry nemel by si porizovat PSP ci PS3, muj nazor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.