ssaaww Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 The Simpsons Game:-Hrozná grafika -Špatná kamera -Krátký Velký zklamání havně kvůl špatný kameře Tak jestli si myslíš že grafika je hrozná,tak nehraj na psp,protože lepší grafiky se nedočkáš....(možná her od Sony) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 No tak jako sem čekal víc ale grafika je divná podle mě.Ale je to jen muj názor,napr oproti r and c:size matters je to podprumer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Tak ja jsem zatm koupil na PSP 12 UMD her, a zatím vůbec nelituju...začnu litovat až vyjde chickhen na psp 3004 s OFW 6.20 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 no ty hry co máš v podpisu jsou kvalitka takže ani nemusíš litovatJá jsem si koupil jenom umd Soccom a KillZone :) nelituju, jsem rád že jsem mohl vývojáře podpořit :D Takovýhle lidi mně dokážou rozesmát. Vývojáře si nepodpořil ani korunou. Podpořil si: 1) prodejnu 2) jejich dodavatele 3) ale hlavně SONY. Zrovna nedávno jsem četl že spousta studií nechce vyvíjet hry na PSP protože jim to moc nenese a většinu stejně schrábne SONY. Jinak jediné co mam sou NFS:UR a těch nelituji protože sem je měl ještě v době kdy nebylo možné hry stahovat :D jo to bejvali časy..... dodnes moje nejoblíbenější hra :D snad půl roku sem nehrál nic jiného :D neměl sem ani "Paměťovku" tak sem PSP nikdy nevypínal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuningrob Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Tak ja jsem zatm koupil na PSP 12 UMD her, a zatím vůbec nelituju...začnu litovat až vyjde chickhen na psp 3004 s OFW 6.20 No ale dyt rozjedeš všechny hry i na 3004, prometheus to vyřeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Takovýhle lidi mně dokážou rozesmát. Vývojáře si nepodpořil ani korunou. Podpořil si: 1) prodejnu 2) jejich dodavatele 3) ale hlavně SONY.Zrovna nedávno jsem četl že spousta studií nechce vyvíjet hry na PSP protože jim to moc nenese a většinu stejně schrábne SONY. Ok, když tedy myslíš...takže mi vysvětli, proč někteří vývojáři dali jasně najevo, že kvůli prodejnosti další hry nebudou? To mi chceš namluvit, že vývojáři strkají prodejnám hry aniž by jim za to zaplatili? :lol: "Takovýhle lidi mně dokážou rozesmát." To opravdu ano :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.