adiZ Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Však vĂme :) ale vypadá to Ĺľe v gh majĂ pár kousku http://www.gamehouse.cz/show_cat.php?kam=13&max=13&odkud=0&catid=17&kategorie=&letid= Ou yes, máš tam Slima :) btw, http://www.gamehouse.cz/playstation-psp/playstation-psp-go-7777.php (PSP Go! za 6599 KÄŤ) ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 adiz, docela retardi v gh.. Posledni obrazek maj nejakej fake... Docela amateri.. Kdyz uz neco prodavam, tak tam dam real obrazky a ne fake :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 adiz, docela retardi v gh.. Posledni obrazek maj nejakej fake... Docela amateri.. Kdyz uz neco prodavam, tak tam dam real obrazky a ne fake :D :) nak tak .. btw, uĹľ jsem myslel, Ĺľe mÄ› zase chceš nÄ›jak setĹ™Ăt :D Ĺ™Ăkal jsem si "gh, to zas bude naka anglická zkratka pro debila" :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMAN1468623682 Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 kurvadrat zrovna jsem si ho koupil!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 adiz, docela retardi v gh.. Posledni obrazek maj nejakej fake... Docela amateri.. Kdyz uz neco prodavam, tak tam dam real obrazky a ne fake :D a navĂc to je "jako" PSP 2 a ne GoÄŤko :D kkti v GH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 kurvadrat zrovna jsem si ho koupil!! No a jakĂ© jsou tvoje prvnĂ dojmy z displaye :idea: ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 no ja si myslĂm to istĂ© o ÄŤom hovorĂ nadpis topicu :D ja som kedysi chcel zaloĹľiĹĄ topic s vlastnĂ˝m názorom na display v psp 3000 ale myslel som Ĺľe ma všetci vysmejĂş :D no vidĂm Ĺľe neisom sám ... ja som si nejak nevšĂmal duchov ani odozvu ale furt na psp3000 nemoĹľem prekusnuĹĄ tie divnĂ© ÄŤiary okolo pixelov :D neviem ÄŤi to chápete ale je to ako mreĹľa cez display :D no hrĂ´za ale farbiÄŤky sĂş pestrejšie no asi to testovali len ta XMB :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 Tak pár poslednĂch kousku(psp 2000) majĂ ještÄ› v jrc, hlavnÄ› stĹ™ĂbrnĂ© . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Mno tak já mám 3000 doma asi tejden ale nemam to nÄ›jak s ÄŤim srovnat ten display ... ale já to radšà ani radši neci nÄ›jak vÄ›dÄ›t o kolik je ten display horšà xD t Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Ten screen je podle mÄ› dost pĹ™ehnanej, takhle rozmazanej teda nenĂ... Tady je porovnánĂ kontrastu, 3000 je na tom lĂp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 U her se ti hodi spise nerozmazanost, nez kontrast.. A rozmazane je to pekne. Pro porovnani si vem 3000 a 2000, nastav si v menu nejakou tmavou barvu pozadi a prejed zleva doprava na 2000 a pak na 3000.. Na 3000 z ikonek uvidis cary, u 2000 ne (skoro ne). U 1000 uvidis take cary, ale ne tak zretelne, jako u 3000.. U 2000 to budou spise duchove, nez cary.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Je to kravina ja mam 3000 a kámoši maji i fetuku i slimko a na prvnĂ pohled mam displej nejlepši. z mĂ valstnĂ skušenosti vim Ĺľe jsou to pomluvi. Ĺ™Ăkaji to hlavnÄ› lidi co maji psp 2000 a chtÄ›ji mĂt alespoĹ? nÄ›co lepšĂ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 já mám taky 3k a rikam ze problem s displeyem nemám ale kdybych mel 2k tak asi taky rikam neco jinyho...(kazdej si chce obhajit svoji vec to je upe normalni ,fakt bych to nechal bejt :D takhle se tady budem hadat do nekonecna nechal bych to bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Jojo.. tenhle DOKAZANEJ problem je vlastne jen vymysl majitelu PSP 2000 a fatek.. Kteri nemaji co delat a tak shazuji ostatni PSPcka.. Nektere uvahy c-f uzivatelu mne opravdu udivuji :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Jojo.. tenhle DOKAZANEJ problem je vlastne jen vymysl majitelu PSP 2000 a fatek.. Kteri nemaji co delat a tak shazuji ostatni PSPcka.. Nektere uvahy c-f uzivatelu mne opravdu udivuji :roll: ja nerikam ze je to vymysl :? ja rikam ze skoro kazdej majitel PSP 3000 bude rikat ze s tim problemi nema nebudu preci kazdymu rikat ze moje PSP je na hovno kdyz tomu tak neni (jak sem rikal chci si obhajit svoji vec) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 já mám PSP 3000 a mÄ›l jsem i Fatko a chvilku slima a displej na PSP 3000 mi pĹ™ijde nejlepšĂ, samozĹ™ejmÄ› nemĹŻĹľu vyvracet nÄ›co, co je oÄŤividnÄ› prokázáno, ale z toho co jsem mÄ›l moĹľnost porovnat, tak mi displej na PSP 3k pĹ™ijde fakt nejlepšĂ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Keci mam PSP 3000 uĹľ asi rok a všechno je v pohodÄ› ale tÄ›ch pár kravin za pĹ™echdo z 2000 na 3000 fak nestojĂ moĹľná z 1000 na 3000 ale spĂš ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts