xDante1986 Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 mám problém, mám dvd z videopůjčovny, které má ochranu proti vypálení a DVD shrink se mi nechytá, potřeboval bych nějaký spolehlivý program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Sežeň si CloneDVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 ten ti pokud vím neodstraní ochranu nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 24, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Tady mas balik , je tam vse co potrebujes , clone dvd v kombinaci s any dvd . Lepsi program neznam a ver mi , uz sem ripl dost dvd z videopujcovny :D http://rapidshare.com/files/155207082/Elby___SlySoft_Software_Suite___2008-10-17_by_DNM__.rar Avast mi to hlasi jako trojana , ale neni to , tak si kdyztak vypni antivir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 nejlepsi je dvd fab platinum ale jenom platinum umi rovnou ripovat standartni free dvd fab umi jenom kopirovat na HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 bud ten fab nebo shrink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrigo Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Tohle taky řeším Clonem, existuje programe který je přidruženy Clonovi-jmenuje se ClonyXXL a ten si načte CD,DVD a detekuje použitou ochranu a podle toho i nastaví samotny program.... jen pro info.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 DVDShrink a DVDDecrypter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 24, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 No tak clony xxl , uz je hodne stary a neaktualizovany program , ktery si s novimy ochranami neporadi , to same shrink :D DVD fab je dobry ale neni tak rychle aktualizovany jako any dvd... To anonymous , dvddecrypter uz taky neni dlouho aktualizovany , zkus tam hodit takovy film madagascar a uvidis . Ale porad je to kvalitni nastroj a jednim zpusobem popsanym na cdr.cz se da stale pouzit , obzvlast kdyz se jedna o cerstvou ochranu , ktera jeste neni ve fabu nebo any dvd pouzita :D Navod kdyztak zde : http://cdr.cz/a/15971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Používám výše zmíněný DVDDecrypter a žádný problém :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 taky používám DVDDecrypter a poměrně žádný problémy nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Přesně. Na tomhle programu jedu už pár let :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.