matof Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Udělal už někdo Burnouta na 100%, já jsem na 73% a už mám Gangster BOSS a další auta. Všechny závody mám na zlato akorát křizovatky mám jen 46/100 zlatých. (ted se na tom pracuje) 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 hmm sem asi na 50%...ted me chytlo nhl tak burnout musi pockat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 folty.hans napsal: hmm sem asi na 50%...ted me chytlo nhl tak burnout musi pockat :D No jo no....hral jsem burnouta a mel sem novou hru... tak sem prestal hrat burnouta...a paril jsem jinou myslim VIRTUA TENNIS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 mna tiez Burnout pustil, ked prisli dalsie hry... (Burnouta mam mimochodom original) Ale snad sa k nemu vratim a dorazim ho... ked bude herne sucho (bude vobec niekedy?) :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 chces save na 100%,ja to presel :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Leden 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 ne dobry nechci za jak dloho si to mel hotovy (mas to u savu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 THeBaNDiT napsal: mna tiez Burnout pustil, ked prisli dalsie hry... (Burnouta mam mimochodom original) Ale snad sa k nemu vratim a dorazim ho... ked bude herne sucho (bude vobec niekedy?) :mrgreen: No herni suchu bylo ted a brzy by melo byt zazehnano 8) Mam ho uhrano 80%, crashe jsou hotove (43 zlatych a 53 stribrnych) zavodu par chybi... Hosi hrajte rychleji - 27.3 prijde DOMINATOR! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Leden 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 joo musim hrat NONSTOP 24hodin dene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 burnout best parba :) zavodni cast mam 100% a u crashe mam asi 80zlatych, takze jsem neco okolo 90-95% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 aj ja mam zavodnu cast za sebou (pokial dobre pamatam), ale tie CRASHe sa mi nechce... dost dlho sa to nacitava z UMD (pri tych restartoch po nepodarenom crashi, a nebudem predsa tahat ISO, ked to mam na UMD ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 THeBaNDiT napsal: aj ja mam zavodnu cast za sebou (pokial dobre pamatam), ale tie CRASHe sa mi nechce... dost dlho sa to nacitava z UMD (pri tych restartoch po nepodarenom crashi, a nebudem predsa tahat ISO, ked to mam na UMD ;) )tjn. to nacitani z UMD je katastroficky v ISO to je tak 4x rychlejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Ja jsem na 60% a trochu nejak nestiham hraju to 3 dny v kuse :-) Super hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Mě v těch závodech chybí dojet asi 5 tratí, ale nemůžu je zaboha udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 Kinder Master King napsal: Mě v těch závodech chybí dojet asi 5 tratí, ale nemůžu je zaboha udělat.pursuit a takedowny ze? taky jsem si na nich uzil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 Dutch napsal: Kinder Master King napsal: Mě v těch závodech chybí dojet asi 5 tratí, ale nemůžu je zaboha udělat.pursuit a takedowny ze? taky jsem si na nich uzilPřesně, ale já no to nemam nervy, protože by mohlo přijít psp k úhoně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Wartrytom napsal: folty.hans napsal: hmm sem asi na 50%...ted me chytlo nhl tak burnout musi pockat :D No jo no....hral jsem burnouta a mel sem novou hru... tak sem prestal hrat burnouta...a paril jsem jinou myslim VIRTUA TENNIS Jn možná taky proto že ten Burnout byl muj a já ho chtěl hrát... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojda Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 jde vám to plynule? mě když se v jednom okamžiku na displeji setká víc aut tak se to seká (jde to asi tak 18-20 fps a má to zpomalený reakce na zmáčknutí tlačítka) a to je bohužel v 80% závodu.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 ja jsem mel uz asi 80%. pak jsem to pucil kamosovy, a kdyz mi to vratil, chtel jsem nacist svuj save, a on tam nebyl, misto toho tam byl jeho, a tam 2% zavodu ... uz jsem mu PSP nikdy nepucil-- Wojda napsal: jde vám to plynule? mě když se v jednom okamžiku na displeji setká víc aut tak se to seká (jde to asi tak 18-20 fps a má to zpomalený reakce na zmáčknutí tlačítka) a to je bohužel v 80% závodu.:cry: spoustis to z UMD, nebo z karty? a jestli z karty, mas Fake, nebo Nofake? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojda Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 zpoustim z karty. ale jestli to je fake nebo ne to nevim jeste sem to nezkoumal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 zkus nastavit takt procesoru na 333 MHz ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim-x Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 Brento napsal: No herni suchu bylo ted a brzy by melo byt zazehnano 8) Mam ho uhrano 80%, crashe jsou hotove (43 zlatych a 53 stribrnych) zavodu par chybi... Hosi hrajte rychleji - 27.3 prijde DOMINATOR! pockej??dominator??neni nahodou uz tak rok?ja myslel ze pride paradise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 mám odehranejch 56%:cry:-celou tour akorát mi chybí hodně crashů,moc mě neberou.Paradise maj vyjít ale zatím jen na xbox a ps3.Snad se rozhoupou a udělaj to i na psp:wohow:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 slim-x napsal: pockej??dominator??neni nahodou uz tak rok?ja myslel ze pride paradise Musis se mrknout na datum prispevku na ktery reagujes:roll: Byl napsan vice nez pred rokem! To mate z toho ozivovani "mrtvych" topicu:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojda Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 tekken90 napsal: zkus nastavit takt procesoru na 333 MHz ;) a jak se to menu s temi takty zapina (njn sem hold este lama)?a je to pro ten procesor dobry? nepretezuje se tim moc? EDIT: jo dobry ja sem blbec dyt ja sem tam mel jen neco kolem 130MHz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.