Steel Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Zdravím, kdo by chtěl CoD5 beta key na xbox live tak napiste na pm a ppr kolik crd za něj :) EDIT: DalŠi Beta Key !! Zajemci PiŠte Pm !! Kdo nabídne Vic Crd Vyhrava :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 předpokládám, že se může hrát v CoD5 mód Nazi Zombies až ve čtyrech hráčích po XBL ... za týden hru dostanu, tak jestli by někdo nedal :) (tenhle mod) - já to hraju s kámošem a ve dvou to je nic moc ... nedá se to hlídat ve dvou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 http://www.console-forum.net/showthread.php?t=38814 EDIT: Sry nekoukl jsem se že je to na X360, ale já klidně pak na XBOXU dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak je to s achivementy v teto hre, mam xko ne moc dlouho, tak jsem si dal tu nejlehčí uroven a zda se mi, že mi vůbec nepřibývají. Jak je to možné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 myslim ze musiš mit uroven veterana ja ji mam uz skoro dohranou(nehrajuji dlouho) a moc jich nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Bloody Peleliu Completed 'Little Resistance' on Veteran difficulty. 30 Weapon of Mass Destruction You called in a naval bombardment that took out at least 4 Japanese soldiers. 15 Get Your Hands Dirty Completed 'Semper Fi' on Veteran difficulty. 30 Firestarter Made due with only the bare essentials: a regulation M2. 15 Grave Robber Successfully collected all Death Cards. 15 War Hero Completed the game on any difficulty and won on all fronts. 40 Stabbed in the Heart Took the fight deep into the Fatherland. 20 The Last Stand Defeated the Japanese on their own soil in Okinawa. 20 Mortar-dom Your usage of improvised mortars devasted the enemy. 10 Stormed Peleliu Took the fight directly to the Japanese on the island of Peleliu. 15 Snake in the Grass Took out a Japanese soldier camouflaged and hiding in the grass. 15 No Safe Place With the flamethrower, you've shown the enemy that no hiding place is safe. 15 Close Shave Encountered a Banzai attack and lived to tell the tale. 10 Carlson's Raiders Surprised the Japanese with a daring raid of the Makin Atoll. 10 Saved Private Ryan Saved a soldier from a terrible death. 10 Get Your Right Foot Wet Got online, met some people, and kicked butt in a Competitive Co-Op game session. 30 The Sword Is Broken Complete 'Hard Landing' on Veteran difficulty. (Solo only) 30 Architect Complete 'Vendetta' on Veteran difficulty. (Solo only) 30 The Professional Shoot all of Amsel's henchmen, including their attack dog, without reloading. (Solo only) 15 Gunslinger Assassinate General Amsel with a pistol shot. (Solo only) 15 The Hammer Strikes Complete 'Their Land, Their Blood' on Veteran difficulty. (Solo only) 30 Scorched Earth Complete 'Burn`em Out' on Veteran difficulty. (Solo only) 30 Fearless Complete 'Relentless' on Veteran difficulty. (Solo only) 30 Hell on Wheels Complete 'Blood and Iron' on Veteran difficulty. (Solo only) 30 Iron Fist Destroy all towers and bunkers in 'Blood and Iron'. (Solo or co-op) 15 No Return Complete 'Ring of Steel' on Veteran difficulty. (Solo only) 30 Ruthless Kill 15 enemies while mounted on a tank in 'Ring of Steel'. (Solo or co-op) 15 When It Rains, It Pours Complete 'Eviction' on Veteran difficulty. (Solo only) 30 Shot in the Dark Kill 10 enemies while the lights are out in the subway in 'Eviction'. (Solo or co-op) 10 One Bad Gato Complete 'Black Cats' on Veteran difficulty. (Solo only) 30 The Sum of All Zeros Down 45 Japanese Zeros in 'Black Cats'. (Solo only) 15 Lights Out! In 'Black Cats', blast out all of the spot lights in the Japanese cargo convoy. (Solo only) 10 Blowtorch & Corkscrew Complete 'Blowtorch & Corkscrew' on Veteran difficulty. (Solo only) 30 Setting of the Sun Complete 'Breaking Point' on Veteran difficulty. (Solo only) 30 Guardian Angel In the final battle for Okinawa, save Sergeant Roebuck. (Solo or co-op) 10 For the Motherland Complete 'Heart of the Reich' on Veteran difficulty. (Solo only) 30 Bearing the Burden Complete 'Downfall' on Veteran difficulty. (Solo only) 30 Rough Economy Kill 3 enemies with a single bullet. (Solo or co-op) 15 Kamikaze Complete any level on Regular difficulty or higher using only melee and grenades. (Solo only) 15 Throw a Six and a Half On Hardened or Veteran difficulty, complete a level without dying. (Solo only) 15 Purple Heart When staring into the face of adversity, show courage and persevere. 5 Hardened War Hero Complete the game on Hardened or Veteran difficulty. (Solo only) 100 Get Your Left Foot Wet Complete a match in Campaign Co-Op mode over Xbox LIVE. (Online co-op only) 30 Blue Ribbon Complete a 4-player Competitive Co-Op match in 1st place over Xbox LIVE. (Online co-op only) 25 Tady je máš all .Stačilo by se ale podívat když zapínáš hru na achviementy a nemusíš to jsem plest zbytečný topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 No na veterana nemám šanci :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 protože t podrbali s těma granátama nepřítel nědělá nic jiného a vyhýbat se palbě a ještě desítce granátů je problém....jsem se dostal do cca 5-6 kola :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manu Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Nazdar chlapi doufám, že nebude nikomu vadit, že jsem založil nové téma, ale nikde jsem ho tu nenašel. Zajímalo by mě jestli hrajete COD5, jaké jste prestige a nebo jestli máte nějaký clan. Kdykoliv bychom mohli zahrát. Mám dost kámošů co taky hrajou. A má už někdo z vás nové mapy co vyšly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 já klidně můžu dát, headset a gold mám map pack nemám GT: Falifax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tada Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Taky klidně dám, Gold bych ještě pár dní měl mít:cheesygrin: a headset taky mam. GT: TadaCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 cuzik taky zahraju s radosti.. lama nejsem hrat umim :D golda mam jeste pul roku.. GT: b0x3r306 kdo chce hrat at si me prida..! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 uvidíme kolik lidí bude mít zájem a pak se domluvíme na datu a čase, ne? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajzcz Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Zdravíčko jestli zde již je tento topic tak se předem omlouvám, ale sosnul jsem Cod 5 a s kamošema paříme Nazi téměř denně a stará mapa nás pěkně nebaví a tak se chci optat jestli jde narvat do sosnutýho COD 5 narvat mappack s novou nazi mapou Verrückt vďaka moc :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 jj jde, ale musíš za to vysolit 800MS Pointů cca 240Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajzcz Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Asi jsem se špatně vyjádřil :) myslím tim ilegalně abych za to nemusel platit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Asi jsem se špatně vyjádřil :) myslím tim ilegalně abych za to nemusel platit :) Tak to tě asi zklamu ,nejde to!8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manu Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 a nejde to ani kdybys si chtěl za to vysolit těch 800MS protože to jde stáhnout pouze v americe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 a nejde to ani kdybys si chtěl za to vysolit těch 800MS protože to jde stáhnout pouze v americe bow wow,to si delas kozy ne - to mi nerikej ze chach ten map pack jde stahnout enem v americe,pac to je podle me bullshit ... :blink: A rek bych ze by to mozna "ilegalne" jit mohlo pac sem tady nekde videl ze de stahnout ten Lost And Damned datac k GTA ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 bow wow,to si delas kozy ne - to mi nerikej ze chach ten map pack jde stahnout enem v americe,pac to je podle me bullshit ... :blink: A rek bych ze by to mozna "ilegalne" jit mohlo pac sem tady nekde videl ze de stahnout ten Lost And Damned datac k GTA ;) stahnout to prste nejde veci z xblm jsou vazany na profil hrace.. a navic to gta LaD stejnak nefungoval kdyz si ho stahnul ilegalne.. ani podle toho navodu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tada Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Kdyz uz tu resite, co jde stahnout a co ne, tak by me zajimalo jestli nekdo zkousel oba DLC k Fallout 3, daji se stahnout i u nas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Kdyz uz tu resite, co jde stahnout a co ne, tak by me zajimalo jestli nekdo zkousel oba DLC k Fallout 3, daji se stahnout i u nas? ja osobne sem je nezkopusel ale znamy je ma oba.. ale ten the pitt pry stoji za houby je to samej bug.. takze ano daji se stahnou oba i v CR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Jeste to zkusim napsat jinak kdyz si chci zahrat map pack 1 tak me vyskoci tabulka s nabidkou videi,map pack2 jako kdybych to nemel koupeny ale mam hraju to porad takze vubec nevim co stim budu delat neporadi nekdo???? diky:roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 v podstate to pise ze ze se nemohlo dokoncit stahovani,a ze uz sis to pravdepodobne koupil...nejspis zase davas stahovani,tu hru jen zapni a v multiplayeru ti proste ty mapy sami naskocej ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Nikdo aspon trochu nevi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.