ice22222 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 1) nezobrazuji se ti protoze nemas aktivovany CXMB plugin pro tvuj soft... 2) tyto nemata muzes pouzit pouze pokud si je pro tvuj soft prekonvertujes programem (najdi si tady na foru CXMB pro 5.03) Takže máme tady pro vás možnost zpuštění ISO her, které si můžete pomocí tohoto návodu PATCHNOUT aby vám na 5.50 GEN-B2 nebo 5.03 gen jely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinky Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Mohl bych poprosti o reup ? : Large_original_icon_edit_by_Hojas86 - uložto nebude - rapidshare - náhled Allure_BETA_edit_by_Hojas86 - uložto nebude - rapidshare - náhled Už to tam neni :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 hej uploadnul bych ti to, ale je to zbytecne. hod to do google a link ti to najde. stejne uz nema vyznam pouzivat CFW 5.00... nejjednodussi je ted mit GEN 5.50 takze toto uz je pase tema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinky Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Ty téma 5.50 fungujou i na 5.03 GEN-A když se to projede tmy CTF Convertorem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 ne. konvertor je pouze z 5.00 na 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 A kdyz mam 5.03 gen-B tak to by neslo pres ten konvertor ty temata z 5.50 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 konvertor je pouze na temata z 5.00 pokud se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Pls jak mám aktivovat v recovery ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 3, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Co třeba při zapínání PSP držet R ? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Co třeba při zapínání PSP držet R ? :dozey: sry že jsem se nepodíval do tvého topicu :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caze Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Mám šanci dostat nějaký téma do psp s OFW ?? Když to překopíruju, tak se to v psp prostě neukáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 19, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 To je divný co ? Je to jenom pro CFW, pro OFW můžeš stahovat ptf schémata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunda1468623864 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Ahoj, můžu poprosit o radu? Nechtějí mi témata naběhnout, v recovery mám plugin (enabled), restartuju psp, vsh.txt, mám taky udělanej, je to můj první plugin, témata jsem nahrál tam kam se má, ale když je chci zapnout tak se tam neobjeví. Jen ty klasický 3 možnosti (original, classic, tasty treat). Jinak mám psp3000 5.03 GEN-C (full). Nejsem snad taková lama, kámošovi jsem to rozchodil, a já jsem k.o. a nebo pitomec :wohow: díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Retardin Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Ahoj, můžu poprosit o radu? Nechtějí mi témata naběhnout, v recovery mám plugin (enabled), restartuju psp, vsh.txt, mám taky udělanej, je to můj první plugin, témata jsem nahrál tam kam se má, ale když je chci zapnout tak se tam neobjeví. Jen ty klasický 3 možnosti (original, classic, tasty treat). Jinak mám psp3000 5.03 GEN-C (full). Nejsem snad taková lama, kámošovi jsem to rozchodil, a já jsem k.o. a nebo pitomec :wohow:díky za radu mám stejnej problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Ahoj, můžu poprosit o radu? Nechtějí mi témata naběhnout, v recovery mám plugin (enabled), restartuju psp, vsh.txt, mám taky udělanej, je to můj první plugin, témata jsem nahrál tam kam se má, ale když je chci zapnout tak se tam neobjeví. Jen ty klasický 3 možnosti (original, classic, tasty treat). Jinak mám psp3000 5.03 GEN-C (full). Nejsem snad taková lama, kámošovi jsem to rozchodil, a já jsem k.o. a nebo pitomec :wohow:díky za radu mám stejnej problém Heh, je to na 5.00m33, můžete bejt rádi, že vám to nenaběhlo, protože kdybyste ten plugin rozchodili, tak máte okamžitě brick -> reklamace (řekneš, že se ti nepoved update) -> update FW -> žádný ISO hry ;). Zkuste tohle http://console-forum.net/showthread.php?t=58144&highlight=cxmb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Retardin Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Heh' date=' je to na 5.00m33, můžete bejt rádi, že vám to nenaběhlo, protože kdybyste ten plugin rozchodili, tak máte okamžitě brick -> reklamace (řekneš, že se ti nepoved update) -> update FW -> žádný ISO hry ;).Zkuste tohle [url']http://console-forum.net/showthread.php?t=58144&highlight=cxmb[/url] díky díky díky moc ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 povalí to i na 5.50 GEN D3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Na 5.50GEn-D3 to asi nerozchodim co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 povalí to i na 5.50 GEN D3? Ne, musíš použít cxmb a témata pro 5.50 GEN http://console-forum.net/showthread.php?t=61672 http://console-forum.net/showthread.php?t=61700 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netino1468624331 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Delete pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.Jericho Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 nemohl by jsi prosím znovu upnout toto téma Mario Vista díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patas1 Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Cafte funguje to paradne ale mam problem nvm jak si to mam prenastavit zase zpatky na originalni vzhled. Prosím o radu :D dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.