doommaster01 Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 sem piste jaky hry vas nejvice bavily (abych mel prehled :D) me zatim bavilo loco roco ale moc kratke a burnout legends.. doufam ze napisete sve nazory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Mě chytlo: :arrow: Puyo pop :arrow: GT2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Mě skoro nic až na Tony Hawk's Project 8, Need For Speed Carbon, Loco Roco, už od vánoc jsem stahoval FF VIII, ale vždycky se mi to nějak pokálelo, ale už mám konečně první cédo(thx BadBoy), takže teď pařím a naprostá eufórie, už jse mi po FF VIII stýskalo. Nejlepší hra mého mládí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Nejvic me bavil MGS:Portable ops, Taiko no tatsujin, Me and my katamari a ted hraju Silent Hill 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 LOCOROCO NFS-Cabron GUN Showdown Burnout Legends Lumines II Jsem kalic :lol: :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havid Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 tony hawks project8 NFS: carbon fifa street 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masta Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 me nejvic DAXTER :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Daxter,Medievil,Burnout,Luxor,Death Jr.II atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 -GUN SHOWDOWN -NFS CARBON -Tony Hawk... -Medal of Honor Heroes -Loco Roco -DJ Max Portable -Me and My Katamari -Tekken DR -Daxter Ale je jich desitky a ja si nvzpomenu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Me nejvic chytla hra Taiko no Taitsujin 1 a 2. Proste ulet :mrgreen: Jinak kdyz se obcas stane ze to nehraju tak hraju Burnout ,Tonyho 8 a nejaky ty stary klasiky z Ps1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 No u mne jednoznačně vítězí (z PSP her): Lumines 1 Lumines 2 Loco Roco Dungeon Siege: Throne of Aghony Z PSX se nebudu rozepisovat :) To piggy: Brzy snad "přijdou" i dalši CD, jen se musím rozhoupat na upload ;) (Pozn. Není tu už někde obdobný topic?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Me nejvic chytla hra Taiko no Taitsujin 1 a 2. Proste ulet :mrgreen: Jinak kdyz se obcas stane ze to nehraju tak hraju Burnout ,Tonyho 8 a nejaky ty stary klasiky z Ps1 No jo TnT je hra pro kazdyho spravnyho silence. Ty mluvici bubinky jsou proste narez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Me nejvic chytla hra Taiko no Taitsujin 1 a 2. Proste ulet :mrgreen: Jinak kdyz se obcas stane ze to nehraju tak hraju Burnout ,Tonyho 8 a nejaky ty stary klasiky z Ps1 No jo TnT je hra pro kazdyho spravnyho silence. Ty mluvici bubinky jsou proste narez. TNT2 rulezzz :D Sada moc...I kdyz mam prvni skupinu vsech 31pisnicek na zlatou tak tu druhou skupinu uz jaksi nemuzu udelat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Tak nejvic hotovej sem byl z Daxtera, a to sem ho puvodne ani nechtel stahovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 u mně to je SSX, Burnout, Toca, PES5...tyhle mně fakt bavily dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Me nejvic chytla hra Taiko no Taitsujin 1 a 2. Proste ulet :mrgreen: Jinak kdyz se obcas stane ze to nehraju tak hraju Burnout ,Tonyho 8 a nejaky ty stary klasiky z Ps1 No jo TnT je hra pro kazdyho spravnyho silence. Ty mluvici bubinky jsou proste narez. TNT2 rulezzz :D Sada moc...I kdyz mam prvni skupinu vsech 31pisnicek na zlatou tak tu druhou skupinu uz jaksi nemuzu udelat :-) Ja mam na zlato i nektery z tech ruzovejch (nejtezsi level) :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 Tekken DR, Tony Hawk P8, NFS Carbon, Killzone, GTA...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry.neon Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 GTA Vice city stories WRC Ridge racer tekken podle me jedny z nejvic best her..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 GTA Vice city storiesWRC Ridge racer tekken podle me jedny z nejvic best her..... Krome WRC jsem hral vsetky, a Ridge Racer je taky paradni :wink: :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scoty Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 zdarec zatím mám a hrál jsme tyto hry: DAXTER90% PES589% FIFA STREET290% BURNOUT LEGENDS95% LOCO ROCO95% FORD RACING SYNDICATE75% PILOT ACADEMY60% GTALCS80% TONY P891% MTX MOTOTRAX88% RIDGE RACER292% WRC RALLY70% FOOTBALL MANAGER07 90% ale nejvíc: to se nedá říct protože každá hra má něco do sebe!Udělám to procenty:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SindyDog Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 Jsem nováček, ale začal jsem Miami Vice, což je celkem slušný. Pak se chystám na Vice City a průběžně pařím NHL 07. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blbena Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 sem piste jaky hry vas nejvice bavily (abych mel prehled :D) me zatim bavilo loco roco ale moc kratke a burnout legends.. doufam ze napisete sve nazory Daxter, TR Legend a KAO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 Fired Up Ridge Racer GTA LCS MX vs. ATV ATV Offroad Furry Pro Exit Tekken MOH Loco Roco Tak to by bylo asi všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtik Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 ridge racer Tekken DR :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 F1 2006 NHL 2007 . . . a kotel dalsich...treba lego sw, pursuit force,.....a tak dale a tak dale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.