preston Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 RR, NHL07, Everybody's golf,MOH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skuruťák Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 Nemuzu rict,ze by mne nejaka hra na PSP vylozene dostala.Mozna je to tim,ze se mi tet nahromadilo par opravdu skvelych her a podle nalady po nich tak penduju,takze jsem se zatim u zadne nezastavil na delsi dobu. Nicmene nejvic casu jsem prozatim stravil u Socom:Fire Team Bravo a to z toho duvodu,ze si chci pomoci nej v Socomu 3 otevrit ty crosstalk blbinky. Singl FTB se hraje vcelku prijemne a pekne to odsejpa,takze se mi vlastne spojilo prijemne s uzitecnym :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 docela mě teďka chytl killzone,gun showdown a nhl 07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 LCS,VCS,Loco Roco,Ridge racer,Dexter......od všeho trochu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Ridge Racer, Loco Roco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 no gun showdown je fakt super hra,ale hraju ji už po několikáté(pořád ty formaty karty)zatím 52% - dlouhá a fakt podařená - neříkám že další nejsou super,ale tady ta mě fakt chytla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 no gun showdown je fakt super hra,ale hraju ji už po několikáté(pořád ty formaty karty)zatím 52% - dlouhá a fakt podařená - neříkám že další nejsou super,ale tady ta mě fakt chytla.JJ GUN je bezva, dohral sem ho a udelal i docela dost vedlejsich misi (mam 80%) Ten novej Driver by mohl bejt neco podobnyho a taky slusna kvalita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 me asi nejvic mercury :) pak locoroco a gta :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferrarre Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 Me nejvice chytli tyto hry Dungeon Siege: Throne of Agony Uzasne RPG rozsahle promakane ale hlavne ZABAVNE, a to na hodne dlouho Lemings stara dobra hra :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 najdlhsie asi PES 6 :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 nejspis Tekken : DR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fopp1k Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 GTA:VCS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharky008 Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 GTA:VCS na tom taky ted ulítávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Ted paradne ulitavam na Miami Vice, nemuzu se od toho odtrhnout - grafika nic moc, hratelnost podobna Gears of War (veru ted musim vypadat jak poradny idiot, ale jen se podivete - neustala nutnost kriti, roztresena kamera pri behu, neprilis genialni a podobni nepratele, uzemi rozdelene na mensi sektory - nerikam ze je MV lepsi, ale...) Pro me je to nejvetsi herni prekvapko na PSP! Dejte tomu pul hodky a uvidite. :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 tyhle hry me nejvice chytli GTA VCS APE ACADEMY 2 Virtua TENNIS NHL 07 Burnout Legends a mozna LSW II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 Gtacka, locoroco, burnout, killzone, pes6....a to mv zkusim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 Gtacka, locoroco, burnout, killzone, pes6....a to mv zkusim ;)Dobre delas :wink: , ale me uz MV nebavi, dohral sem ho :lol: Ted me hraju Def Jam, k Miami vice se urco nekdy vratim (vsechno hacknout, zabit vseci narko-bosse - to da praci, ale uz to neni pribeh) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LURT2 Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 rozhodne na 1, Killzone 2,GTA:lcs GTA:vcs 3,WRC 4,SSX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 Gtacka, locoroco, burnout, killzone, pes6....a to mv zkusim ;)Dobre delas :wink: , ale me uz MV nebavi, dohral sem ho :lol: Ted me hraju Def Jam, k Miami vice se urco nekdy vratim (vsechno hacknout, zabit vseci narko-bosse - to da praci, ale uz to neni pribeh) Jo Miami Vice sem taky dohral. Docela me to chytlo a melo to i par originalnich prvku (hackovani, obchodovani s drogama atd.) Ale nejlepsi 3rd person akce na PSP je pro me stale Syphon Filter:DM a dalsi hry co me chytli: Tekken: DR GTA (obe) PES Daxter Ridge Racer Loco Roco Everybody's Golf Burnout Legends Doufam ze sem na neco nezapomnel. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4PPH1R0N Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 killzone GTA:VCS LocoRoco a samozrejme MoH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 Nečekaně parádní -> Street Supremacy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 sory jeste jsem zapomel na SSX on tour .......a.......Tekken Dr.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Červen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 zdrawim vas ? Tento topic jsem psal kdyz sem byl jeste maly a nezkuseny... Ted me chytli uplne jiny hry 1.Tekken DR 2. Taiko no tatsuin 3. Syphon filter 4.Burnout Legends Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Dungeon siege,driver 76,ssx on tour ale vede Prince of Persia-rival swords Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 :arrow: NHL2007 :arrow: Def Jam :arrow: KillZone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.