Manfred Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Ja uz sem si udelal vanoce o par mesicu driv :cheesygrin: to ME3: Tak si vyber. Bud si koupis 1-2hry, nebo si jich vysmahnes HORY diky flashnuti! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Tak Yamaha theather 5.1 je doma a prozitek z hrani se zase posunul o nejakou tridu hloubeji, nebo vyse? :) jo GTA4 DolbyDigital in game...boze to je slast :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skwigle Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 ja kupujem Arcade a na meniny dostanem nejake hry,Gta 4 a Fallout 3 myslim,podla toho aku budu mat rodicia naladu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest mod_alesek Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 nejlepe novou zakladni desku k xboxu s ID kličem...jinak to bude chtit novej box...nechce nekdo xbox bez ID kliče :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiruzik Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Již jsem koupil na Xzone Premium s Fable 2.. jsem z toho unesen a jsem moc rad, ze jsem si koupil Xbox :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 mno v řijnu ( K NAROZKAM) sem dostal x 360 pro ( 6O hdd) a (telku samsung T200HD)k vanocum na nej bych si pral tyhle hry : gta iv,fallout 3 (zběratelskou) a far cry 2 (zběratelskou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zizou10 Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Také plánuji xko. Budu si kupovat ARCADE. Půjde připojit k LCD monitoru? A půjde do xka připojit repráky PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crix Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Pokud úspěšně prodám PSP, tak bude x-krachle už příští týden. Arcade samozřejmě :) do Vánoc zůstanu legál (hry si pujčím od kámoše) a pak flash :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 kurna jediný co plánuju je xbox prodat nebo vyměnit za NTB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 xko už je doma večer budu hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Taky planuju xko ale možná pořídím ps3 má BR a umí víc věci no já newim.Nevíte nejaky herní pecky ktery ted vyjdou na xbox ???A co si myslíte o Little Big Planet je to dobry protože jsem slyšel že nejvíc her je na PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 No já si chci koupid Arcade verzi o vánocích ....bud s flashem nebo ne...jen nevim jak je to stim gtackem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 zdarec všem, slintam uz půl roku nad xkem a chci si ho už taky konečně pořídit ale nevim jakou verzi a jestli novy a kde ho voflešovat, popřípadě jak dlouho to trvá a tak... ale to je jedno, chci se zeptat jestli to ma třeba USB2 výstup na připojení mého budoucího externího WD HDD. Děkuju:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Ahoj, taky si chci pořídit Xko. Nejspíš Arcade + Flash a nebo výhodně s HDD a již Flashlý. Těším se jak malej kluk. :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 zdarec všem, slintam uz půl roku nad xkem a chci si ho už taky konečně pořídit ale nevim jakou verzi a jestli novy a kde ho voflešovat, popřípadě jak dlouho to trvá a tak... ale to je jedno, chci se zeptat jestli to ma třeba USB2 výstup na připojení mého budoucího externího WD HDD. Děkuju:) Tak už sem to pořešil, mam doma přenádhernou černou elitku se 120:) ještě se dohodnout na flashi a celou zimu nedělam nic jinýho:)... díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Tak i já jsem již ( snad dlouho šťastným ) majitelem Xka :) Už jenom se dívat jak vypadá je nádherný a co potom dovede. Je to můj nejlepší dárek pod stromeček. P.S.: Zdroj může byt v zásuvce pořád ? Nebo je lepší ho vypojovat když je Xko vypnutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Jestli všechno klapne tak jak má, rozšíří se po nadcházejícím víkendu řady xboxářů o dalšího člena :) Nehorázně se těším, hlavně na GTA IV, ta grafika na videích vypadá vážně brutálně... Kupuji z druhé ruky x360 Arcade HDMI s 20GB hdd, BenQ mechanikou a 1.41 iXtreme flashem... Něco jsem četl o tom, že kombinace téhle mechaniky s tím daným FW způsobuje horší načítání (nebo vykreslování) textur, co je na tom pravdy? Nepomůže uložení hry na hdd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Takže planuji Xbox 360 arcade + asi Gears of war a chvili zustanu legal potom možná flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BuLLDoGG94 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Tak jsem si udělal radost a asi před 2 týdny jsem si koupil XKrabici k vánocům :wohow: teď mám naplánovaný flash. Škoda je, že si na xku můžu zahrát až po vánocích :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek99 Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Zdravim :) najde se tu také někdo, kdo plánuje xbox k Vánocům? A pro jakou verzi jste se rozhodli :-) Ježíšek (PPL) už minulý týden darek donesl (Xbox 360 - elite edition,k tomu dalsi joy-pad, a par her) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bamb00cha Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Včera mi konečně přišel :) takže vánoce jsem měl už včera x360 arcade + ;) přes hrejte.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 na xku parim uz ted k vanocum dostanu prazdnou krabici:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 Mě se snad zadaří něuaký vyměnit za moje PSP a taky přemluvit tátu abych ho měl kam zapojit. nebo pod stromečkem bude televiza já budu zavodou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bamma_boy Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 takže som sa stal zatiaľ (dúfam že aj naďalej) šťastným majiteľom X-ka ale vzhľadom nato že to mám ako darček pod stromček tak si ho budem môcť rozbaliť až za 11 dní. Musím len dúfať že je v poriadku a bude šlapať ako hodinky pretože by som nebol zrovna rád ak by som ho musel na vianoce ísť reklamovať. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 nasi rikali ze me ho kopi..nebo spis naznacovali ale to se dovim az na stedry den esli jo nebo ne:(:D ENJOY:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.