xUltimate Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 Ježíškovi jsem si napsal o X-box 360 - arcade nebo premium je mi to jedno hlavne ne elite...sice má 120 HDD, ale mě se nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pHe Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 jj já dostanu.. už je doma ve skříni XBOX 360 PRO EDITION 60GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 No ja jsem vcera objednal Xbox 360 premium :) jeste s 5ti hrami a 2wireless ovladaci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Já jsem si napsal o Arcade...mňo a rozbaluju a tam Pro + 60gb HDD + hra GEARS OF WAR 2 cz šťastnej jak něco :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.