Moneyy Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 http://195.39.32.147/image_cache/277320_0_600_440.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Je suprová viď Arcane? :D Same here<<<<<<<< Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 http://www.trust.com/_images/products/500/15401-5.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronoxcz Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Jako myš používám: Logitech G5 OLD + tuning pogumovanej vršek a jako move používám speedpad belkin n52tournament edition: Nikdy bych ho za nic nevyměnil :D od tý doby ikdyž jsem vyhrál Logitech g15 na klávesnici při lamení ani nekouknu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Tohle je old schoolJinak já myšku nepoužívám... Mám touchpad a myš by mi jen zavázela... Mno při hopsačce, ovládané na klávesnici určo ne... Jinak pro mě je to vcelku blbost... Chápu, že profi hráči potřebují lepší vybavení (tak je to všude), ale myslím, že klasický užvatel (i hráč) ten rozdíl zas tak moc nepozná. Spíše si to namlouvá.... /Ale je to z pohledu člověka, který, když už jednou za čas spustí třeba CS, tak ho hreje na touchpadu, takže brát s nadhledem, prosím.../ skoda, ale v herni branzi se nepohybujes polovina tech novych "ProGameru" kteri maji skrypty na vsechno ani nevi co je to za mys... V hrách nejde o myš :-) hrál jsem 4 roky CS 1.6 a prošel mnoho clany a seznámil se s mnoho hráči a vím,že to nejni jen o myši :-D Machrovali na nás kkti s Razrama atd proste celkem drahé myši a my je dávali s Geniuskama ta 150kč :-D je to v ruce a né v myši ;) btw: I když někdy se to fakt nedá .-) samozrejme ze je to v ruce, ale jisty pohyb a pocit ze vis ze se ti mys neutrhne (nelagne ti) a plynule dojede tam kam ma a pak 1 stiskem das HS, to je obrovska vyhoda.. samozrejme, ze lamu das i kdyz ma vybavu za 100000,-... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Únor 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 ronoxcz: mám sice g5 blue, ale to neva, jakej pogumovanej vršek?Můžeš poslat odkaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 moja asi 3 mesiace stara a na novej podlozke je to fakt super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klicasso Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 MX510 mám ji už přes 4 roky. Tehdá jsem ji dostal na vánoce. Od té doby mi věrně slouží :-D pořád 100% stav :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeliki Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 vzhľadom k tomu, že životnosť jednej myšky je u mňa asi pol roka, lebo ju nosím zväčša len tak v batohu a hry nehrám, vystačím si s Genius Netscroll za sto korún.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 to co mam neni zadnes zazrak, ale na sims 2 to staci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Razer Krait... -.- spokojenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Logitech G9 Laser Mouse, USB Je to tagová parádní herní krysa:):bash::)prooostě paparááda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Microsoft SideWinder Mouse USB za nic na světě bych neviměnil Základní vlastnosti Microsoft SideWinder Mouse USB: Tvar, navržený pro snadnou manipulaci Rychlé přepínání DPI První myš s LCD displejem Uchycení kabelu + box na příslušenství Tlačítko pro rychlé spuštění 5 programovatelných hlavních tlačítek A jedno s rychlým přístupem do Games Explorer v systému Windows Vista Široké kovové scrollovací kolečko Kovová vertikální tlačítka na bocích Vertical Metal Side Buttons tlačítka by měly vydržet až 9 miliónů kliknutí Vyspělý herní software Vyměnitelné nožky myši Nastavitelná závaží :wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 ooo tak to je luxus kolik si za ní dal ? GameEs: mg oddělej si to už z toho podpisu. nikdo neodchází xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Me staci tato: http://www.datart.cz/katalog/Mys-Speed-Link-SL-6395-Styx-Gaming-Mouse.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Mám klasiku - G5 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Je suprová viď Arcane? :D Mam tu samou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanteCZ Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 bratránek má tuhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=60696 :) Na WoWko dobrý, ale na všechno ostatní skoro nepoužitená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanteCZ Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Je suprová viď Arcane? :D Já taky:cheesygrin: Akorát Red, tahle je prostě super a CoD se s ní hraje uplně krásně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Tomuhle říkám nářez.Ty vaše jsou oproti mojí totálně slabé 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Tomuhle říkám nářez.Ty vaše jsou oproti mojí totálně slabé 8) Jak vidím je to apple, tak to nechcu.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Jn.Taky jsem napřed nechtěla,ale už jen ten design a výkon mě natchnul :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gregi Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 logitech mx518 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 no, nesmejte se mi ale ja mam tuto: sice to neni zadna progamerska ae css se parit da krasne. :) ted bych si na inou uz nezvykl. je mensi, akorat tak do ruky a je lehka. kamos ma bezdrtat s miliony tlacitkama a je tezka jak pr/se. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 já mám tuhle je dokonalá kdyby měl někdo zájem http://www.alza.cz/bezdratova-mys-microsoft-wireless-notebook-optical-mouse-4000-d63840.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.