Em3R Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Microsft Sidewinder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Tuhle mam k notasu, nemuzu si stezovat :-) Mozna by ale mohla bejt o krapitek vetsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 ja mam razera diamonback...uz starej ale nevymenil bych ho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Květen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Chcu si poradit podložku a vůbec snimi nemám zkušenosti. Je to lepší než nějaká z Tesca? Chtěl jsem takovou tu plátěnou Razoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parecek Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Moje myška takova klasika laser, uplne supracka akorat ze zacatku sem s ni byl v cs levej, taky prechod ze stary opticky :D(nemam rad ty kr*vy co je na nich padesat tlacitek...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Tak já mám tuto myš : :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Přemýšlím o téhlé myši, má ji kamoš a úplně boží... Dáte na ni ruku a ona se vám rostáhne přesně na míru... No není to pecka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Květen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Tak já mám tuto myš : :lol: Ta je ale v poho.Mám ji 2x na noťasu. Přemýšlím o téhlé myši, má ji kamoš a úplně boží... Dáte na ni ruku a ona se vám rostáhne přesně na míru... No není to pecka??? Nevyrábí stejnou Microsoft?Kolik stojí a co to je vůbec za značku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Je to značka cyborg dá se to koupit v sestavě ještě s klávesnicí Ta myš myslím stojí cca 1700 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Nevyrábí stejnou Microsoft?Kolik stojí a co to je vůbec za značku? microsoft dela sidewinder stejny to neni, mozna trochu podobny, jinak ja mam tuto mys :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 mám tuhle novou a4tech koupenou v alfacompu pekne padne do ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 to je v klidecku myska, na to jak je levna tak je fakt solidni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockman Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 MX Revolution....Úplně skvěle padne do ruky. Moje 2. bezdrátovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Klasika xD S klávesnicí Logitech G15 smrtící kombinace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMa1468623198 Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 je to můj miláček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Microsoft ARC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 je to můj miláček mám tu samu ale drátovou, koukám že má ukazatel baterky jinak je to uplně to samí kukám že neni mam ji od genius ale fakt jako brutalni podoba Microsoft ARC tuhle myš sem si vyzkoušel , na to jak se dá složit a tak je dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flashman.one Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 TAK JA MAM SNIPU A NEMUŽU SI STĚŽOVAT,PADNE ŠPIČKOVĚ A MAKA PERFEKTNĚ http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52344 :bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 ja jiz cca 6tym rokem RAZER DIAMONDBACK MAGMA edition http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30615 porad naprosto presna a dokonale padne do ruky a je soumerna, takze np pro nikoho (hlavne pro levaky pohoda) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 diamondback je vynikajici!! sam jsem mel asi 4 roky magmu, ale ukroutil jsem kabel tak ted pouzivam toho sidewindera od microsoftu, ale hned bych presel zpatky na razera :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Je to značka cyborg dá se to koupit v sestavě ještě s klávesnicí.. Ta myš myslím stojí cca 1700 Je to znacka Saitek.. ani nevis, co za mys chces? :dozey: @Parek: infracervena? Mozna jsi mel na mysli optickou, infracervenou jsem teda jeste nevidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Já mam dvě MX518 od Logitechu. Jednu normální a druhou od batmana. Za jinou bych už neměnil, dobře mi padne do ruky, má dostačující počet tlačítek a hezky vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 já vlastnim u desktopu Logitech MX-1000, u ntb mam MSi StarMouse GS-502 Logitech mam asi dva roky a nemůžu si vynachválit, prostě mi padne :) MSi je taky super, v podstatě je to ta samá myša jako od Logitechu, jen není bezdrátová a disponuje vyšším rozlišením - a hlavně se dá "poladit" její váha skrze závažíčka, kterýma jí "nakrmíte" k obrazu (váze) svýmu :idea: jináč byla přibalená k ntb, ale rozhodně to není žádnej béčkovej šmejd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrabii Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 http://img39.imageshack.us/my.php?image=dsc00432j.jpg nemůžu si jí vynachválit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 http://img39.imageshack.us/my.php?image=dsc00432j.jpgnemůžu si jí vynachválit :D Dokud nevyzkoušíš kvalitní myš, tak nepoznáš rozdíl. Pak už není cesty zpět. Já jsem třeba dost nervní když nemůžu myší přepínat zpět a před ve firefoxu pomocí bočních tlačítek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.