Anonymous_ Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2008 petrželka napsal: PATAPATAPATAPONNNNNNN2. Jedine na tu hru , a loco roce taky ale to je moc detske.... detske? a patapon ti v tom pripade detsky neprijde? Boze ty jsi jelito. Tak hraj "dospelacke" hry ty starce. Citovat
Brento Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2008 Letos by na PSPcka mela vyjit puvodne PS3 only zalezitost Stardust - perfektni vesmirna strilecka, mozna jeste lepsi nez Geomerty Wars. Citovat
Turbo55 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2008 Teším se na: Need for Speed: Undercover, LocoRoco 2, Gran Turismo (tyhle zavody best of proste), IL-2 Sturmovik: Birds of Prey....:psp: Citovat
AngerCZ Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2008 Dante1986 napsal: PokÉmoni Nejsou Psp Hra Jsi V Psp Sekci To jako nechapu proc ti to tak strasne vadi??? Citovat
phasE89 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2008 AngerCZ napsal: To jako nechapu proc ti to tak strasne vadi??? Proč by to mělo Dantemu nějak "strašně" vadit? Jen upozornil na to že Pokemoni na PSP nevychází (ještě aby jo, když je to počin od Nintenda) jinak dost zbytečný topic, ale nedá mi to abych nebyl úplně OT, tak: PES 09 FM 09 (ale jen jestli bude konečně vizualizace zápasu) Duke Nukem Trilogy Harry Potter 6 (ale jen pokud to vývojáři nezmrší jako v 5.díle) Cannon Fodder Devil May Cry Series Codename: Panzers TES: Oblivion (!!!) Grand Turismo Mobile IL-2 Sturmovik Indiana Jones and the Staff of Kings X-Men Origins: Wolverine Citovat
Pitrigo Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2008 Ja se těším na God of War....tak snad se nekdy dočkám :-) Citovat
Lazenska_veverka Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2008 bykk napsal: Destroy All Humans??!:blink: Nepsalo se někde že to nevyjde???že by se to špatně ovládalo na psp nebo co?? podle mě je to bllbost že to vyjde:roll:hrej.cz nemůžeš věřit,je to jenom obchod:lol:EDIT: jinak se těšim na Loco Roco 2,Resistance Retribution a NFS Undercover Tak aby bylo jasno...já jsem jen přetiskl, co se píše na webu, mě za vadný informace hlavu netrhejte...a nevím, kde jsi ty chytrolíne přišel na to, že hrej.cz obchod...zkus se tam aspoň podívat a pak poučuj...;) a uznávám...DAH na PSP je trošku divná představa...:) Citovat
sysasysa Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2008 @Pitrigo: Nedočkáš se. Vývojářská firma, která udělala GOW sekla s vývojem her na PSP. Zdroj: http://www.pspgamer.cz/content/view/96/64/ @Benassi: 21. vyjde v Evropě, v USA vyjde 18. Citovat
Lazenska_veverka Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2008 Citovat PES 09 FM 09 (ale jen jestli bude konečně vizualizace zápasu) Duke Nukem Trilogy Harry Potter 6 (ale jen pokud to vývojáři nezmrší jako v 5.díle) Cannon Fodder Devil May Cry Series Codename: Panzers TES: Oblivion (!!!) Grand Turismo Mobile IL-2 Sturmovik Indiana Jones and the Staff of Kings X-Men Origins: Wolverine nádherná ukázka toho, že PSP ještě není mrtvá konzole...(jak se někteří blázni domnívají)...ale jen tak mezi nama...nezdá se Vám představa obrovského Oblivionu na PSP trošku divná...?Buď to hodně osekají, nebo změní celý systém hraní aaaneeboo to bude propadák jako svině, protože se jim to povede náramě zmršit...:blink: Citovat
Muthor6 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2008 Tak to vůbec!:cheesygrin: Ja jsem hrál na svoji stařičké N-GAGE, TES:Shadowkey a bylo to uplne krásne hratelne a grafika na tu dobu uzasna...na PSP to bude s Analogem uplne vyborna hra:roll: Citovat
Nil3E Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2008 na co se ma mega fanousek FF a JRPG tesit no na final fantasy dissidia a na ff:agito.no a taky na dalsi STAR OCEAN... Citovat
phasE89 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2008 Lazenska_veverka napsal: nádherná ukázka toho, že PSP ještě není mrtvá konzole...(jak se někteří blázni domnívají)...ale jen tak mezi nama...nezdá se Vám představa obrovského Oblivionu na PSP trošku divná...?Buď to hodně osekají, nebo změní celý systém hraní aaaneeboo to bude propadák jako svině, protože se jim to povede náramě zmršit...:blink: IMO když lidi z Rockstaru dokázali celkem úspěšně převést GTA na PSP, proč by nemohla Bethseda zmáknout konverzi Oblivionu? Samozřejmě počítám s tím že bude osekaná grafika, ale vzhledem k nižšímu rozlišení než na PC by to zas taková tragédie být nemusela... povíme si za rok ;) Citovat
Pešas Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2008 Anonymous_ napsal: Ya sE TeSiM Na lOcO RoCo 2 a nA PaTaPoN 2.. :-*** *MuUuUcK* Wypatlátor? :D Ale na tyhle 2 se taky tesim Edit: On bude Devil May Cry, BOMBA!! //Anonymous_: jj, vypatlator ;) Citovat
psychoks Odesláno Říjen 31, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2008 mno proc zbytecnej topic je jich tu dost a nahodou rad se podivam na co se kdo tesi potom se tesim na Shaun White Snowboarding a novy NFS (prej maj bejt v CZ titulky) no a jeste nekdo psal ze psp neni mrtva konzelo samozrejme ze neni sony hlasi ze rom 2009 bude rokem psp snad ano , no ale s hrama to neni zas tak slavny protoze jich moc nevychazi vemte si reba DS to je na trhu dyl a porad vychazej dobry tituly zatim co psp ma jen par a nebo samy japonsky RPG kterej je trh prehlcenej jo a jeste se tesim na novy FF dissida nebo jak se to pise :) Citovat
psychoks Odesláno Říjen 31, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2008 na psp bude devil may cry ? Citovat
psychoks Odesláno Říjen 31, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2008 vsichni se tesej na oblivion na psp a byl ohlasenej zaroven s ps3 verzi ale podle me se oblivionu nedockame vubec :( Citovat
Pešas Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2008 edituj si zpravy zaprvy, zadruhy: mrte jsem se tesil na Shaun White. Pak jsem se kouknul na trailer na PSP a myslel jsem si ze to je jako freewarovka nebo co??? na psp.ign.com se dá o tom něco najít, ale teda Shaun White mě zklamal (na psp to fakt nevypada na otevreny hory, at tam je apson ten mulťák... Citovat
psychoks Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 Shaun White to bude asi jako SSX ne ? Citovat
Sanchez Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 psychoks napsal: Shaun White to bude asi jako SSX ne ? Mělo by to být o něco víc graficky vyspělé. Doufám, že to překoná i hratelnost SSX, což ale bude poměrně těžké. SSX je pecka Citovat
Jump3r92 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 ja sa tesim na Resistance Retribution ci jak sa to vola a Underwater wars a celkom aj na ten Shaun white snowboarding Citovat
Pešas Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 Sk8er92 napsal: ja sa tesim na Resistance Retribution ci jak sa to vola a Underwater wars a celkom aj na ten Shaun white snowboarding Shaun White bude šit: psp.ign.com Citovat
psychoks Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 pesas proc myslis ? jen ze neco nekdo napise neznamena ze to bude tragedie pamatuju si jak to bylo se stalkerem vsichni rikali ze to bude hloupost protoze rusove a kolegove z ukrajiny deli spatne hry a prave stalker je vyjmka a dukaz takze podle me to bude kvalitni hra a hodnoceni mene jak 7/10 nebude mit Citovat
Lazenska_veverka Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 phasE89 napsal: IMO když lidi z Rockstaru dokázali celkem úspěšně převést GTA na PSP, proč by nemohla Bethseda zmáknout konverzi Oblivionu? Samozřejmě počítám s tím že bude osekaná grafika, ale vzhledem k nižšímu rozlišení než na PC by to zas taková tragédie být nemusela... povíme si za rok ;) No jasně....GTA...máme tu střílení, auta, auta, auta, střílení a auta...podle mě je Oblivion daleko propracovanější, co do obsahu, tak do herních principů...nechci Rockstaru křivdit...odvedli skvělou práci a já jsem jim za to do značné míry vděčnej, nic to ale nemění na tom, že Oblivion je podle mě moc velký sousto...:? Citovat
Sony108 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 na devil may cry sem úplně zapoměl ale ten než vyjde tak si taaky ještě dlooooooooooouho počkáme Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.