Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
  AngerCZ napsal:
To jako nechapu proc ti to tak strasne vadi???

Proč by to mělo Dantemu nějak "strašně" vadit? Jen upozornil na to že Pokemoni na PSP nevychází (ještě aby jo, když je to počin od Nintenda)

jinak dost zbytečný topic, ale nedá mi to abych nebyl úplně OT, tak:

• PES 09
  • FM 09 (ale jen jestli bude konečně vizualizace zápasu)
  • Duke Nukem Trilogy
  • Harry Potter 6 (ale jen pokud to vývojáři nezmrší jako v 5.díle)
  • Cannon Fodder
  • Devil May Cry Series
  • Codename: Panzers
  • TES: Oblivion (!!!)
  • Grand Turismo Mobile
  • IL-2 Sturmovik
  • Indiana Jones and the Staff of Kings
  • X-Men Origins: Wolverine

Odesláno
  bykk napsal:
Destroy All Humans??!:blink: Nepsalo se někde že to nevyjde???že by se to špatně ovládalo na psp nebo co?? podle mě je to bllbost že to vyjde:roll:hrej.cz nemůžeš věřit,je to jenom obchod:lol:

EDIT: jinak se těšim na Loco Roco 2,Resistance Retribution a NFS Undercover

Tak aby bylo jasno...já jsem jen přetiskl, co se píše na webu, mě za vadný informace hlavu netrhejte...a nevím, kde jsi ty chytrolíne přišel na to, že hrej.cz obchod...zkus se tam aspoň podívat a pak poučuj...;)

a uznávám...DAH na PSP je trošku divná představa...:)

Odesláno
  Citovat

• PES 09
  • FM 09 (ale jen jestli bude konečně vizualizace zápasu)
  • Duke Nukem Trilogy
  • Harry Potter 6 (ale jen pokud to vývojáři nezmrší jako v 5.díle)
  • Cannon Fodder
  • Devil May Cry Series
  • Codename: Panzers
  • TES: Oblivion (!!!)
  • Grand Turismo Mobile
  • IL-2 Sturmovik
  • Indiana Jones and the Staff of Kings
  • X-Men Origins: Wolverine

nádherná ukázka toho, že PSP ještě není mrtvá konzole...(jak se někteří blázni domnívají)...ale jen tak mezi nama...nezdá se Vám představa obrovského Oblivionu na PSP trošku divná...?Buď to hodně osekají, nebo změní celý systém hraní aaaneeboo to bude propadák jako svině, protože se jim to povede náramě zmršit...:blink:

Odesláno
  Lazenska_veverka napsal:
nádherná ukázka toho, že PSP ještě není mrtvá konzole...(jak se někteří blázni domnívají)...ale jen tak mezi nama...nezdá se Vám představa obrovského Oblivionu na PSP trošku divná...?Buď to hodně osekají, nebo změní celý systém hraní aaaneeboo to bude propadák jako svině, protože se jim to povede náramě zmršit...:blink:

IMO když lidi z Rockstaru dokázali celkem úspěšně převést GTA na PSP, proč by nemohla Bethseda zmáknout konverzi Oblivionu? Samozřejmě počítám s tím že bude osekaná grafika, ale vzhledem k nižšímu rozlišení než na PC by to zas taková tragédie být nemusela... povíme si za rok ;)

Odesláno

mno proc zbytecnej topic je jich tu dost a nahodou rad se podivam na co se kdo tesi potom se tesim na Shaun White Snowboarding a novy NFS (prej maj bejt v CZ titulky) no a jeste nekdo psal ze psp neni mrtva konzelo samozrejme ze neni sony hlasi ze rom 2009 bude rokem psp snad ano , no ale s hrama to neni zas tak slavny protoze jich moc nevychazi vemte si reba DS to je na trhu dyl a porad vychazej dobry tituly zatim co psp ma jen par a nebo samy japonsky RPG kterej je trh prehlcenej jo a jeste se tesim na novy FF dissida nebo jak se to pise :)

Odesláno
  phasE89 napsal:
IMO když lidi z Rockstaru dokázali celkem úspěšně převést GTA na PSP, proč by nemohla Bethseda zmáknout konverzi Oblivionu? Samozřejmě počítám s tím že bude osekaná grafika, ale vzhledem k nižšímu rozlišení než na PC by to zas taková tragédie být nemusela... povíme si za rok ;)

No jasně....GTA...máme tu střílení, auta, auta, auta, střílení a auta...podle mě je Oblivion daleko propracovanější, co do obsahu, tak do herních principů...nechci Rockstaru křivdit...odvedli skvělou práci a já jsem jim za to do značné míry vděčnej, nic to ale nemění na tom, že Oblivion je podle mě moc velký sousto...:?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu