Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jaká TV 26"-32" do 13k


Gh0sT-1nF

Recommended Posts

Čus, chci si vybrat novou TV a potřeboval bych poradit - nároky nemám velký - a) min. 24" - max. 32"

- b) FULL HD nebo aspoň 1080i

- c) cena max. do 13.000,-

- d) propojení s PC, Set-Top-Box & Xbox 360

- e) chci na ní hrát hry v HD a koukat na Filmy v HD

Díky za reakce 8)

EDIT: Našel jsem tento - http://www.alza.cz/26-lcd-samsung-t260hd-cerveno-cerny-crystal-rubine-d95924.htm - Líbí se mi i jeho desing, ale co ta technologie panelu TN ?? Je dobrá na hraní na Xku ve FULL HD ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tuhle mám. Já si nemůžu stěžovat. :)

Mám pár otázek - co obraz když koukáš třeba z postele ?? Neni tmavý nebo naopak moc světlý ?? A co sledování televize v HD (HBO HD, nebo podobný programy) a sledování normal TV ?? :) Dík za odpoveďi 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, von je polohovatelnej, takže když třeba ležíš v posteli, tak si ho zklopíš dolů. Se sledováním HD vysílání nevim, protože tu mám jen analogový vysílání asi 5 programů. Ale tu telku jsem si nekupoval kůli čučení na tv programy. Ale na filmy a na paření a to si myslím splňuje excelentně. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta je pěkná, ale bohužel nebo spíš bohudík mám vybráno :) Samsung T240HD ... má pěknej obraz a 24" mi stačí viděl jsem rozdíl a za ty 2" navíc nestojí dávat o 2 tisice víc :) HODNĚ MUZIKY ZA MÁLO PENĚZ :) ale díky azumaninja

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu