Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pomocte mi napsat referát pro mladou :-D


Steel

Recommended Posts

Zdravím prosim je tu někdo slohově nadaný :) a pomohl by mi napsat referát o xboxu :-D ale nějak bez odborných výrazů.. Přítelkyně o tom má 5 minut mluvit..

Zatím mě napadlo tohle.. jelsi tam mám blbosti nebo ne to je jedno :) stejne tam u ni ve tride nikdo nevi co to je :-)

Xbox 360 je herní konzole vyrobená společností Microsoft, tato konzole je zaměřená především na hraní her.Tato konzole obsahuje 3 jádroví procesor o frekvenci 3,2GHz. Je schopná konkurovat konzoli jako je například Sony Playstation 3, které ted výrazně klesla prodej. Porovnejte si Sony Playstation seženete nejlevněji za 9-10.000 a xbox za 4-5.000 . Grafika na obou konzolích je naprosto stejná, v některých případech na xboxu dokonce i lepší, záleží na hře pro jakou konzoli je vyrobená, nebo jesli je vyrobená pro všechny konzole.Xbox Vás dále překvapí svojí službou Xbox live, kde můžete stahovat filmy, různé dema her, nebo si různě chatovat s lidmi a somazřejmě také hrát hry po internetu.Xbox se ale dá použít i jinak, než jen na hry. V xboxu je zabudovaná DVD Dual Layer mechanika, která přečte i dvojvrstvá DVD a proto můžete použít xbox jako DVD přehrávač ,nebo jako hudební přehrávač. Také zde najdete 3USB výstupy do kterých si můžete zapojit třeba foták a prohlížet si svoje fotky .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pardon za OT, ale Tva pritelkyne zjevne nerozumi problematice hernich konzol a ty zase neumis napsat sloh. Nabizi se tedy pomerne logicka otazka. Proc Tva pritelkyne chce psat prave o XBOXu, a proc ji s tim mas pomahat prave ty?

Pokud ma volne tema (co za skolu by ji vybralo jako hlavni tema herni konzolu?), tak at pise o necem, cemu rozumi. Zakladni body vytahne z google a zbytek doplni slovni vatou. Delame to tak vsichni, kteri musime obcas neco odprezentovat;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu