Nil3E Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Jelikož se mě nápad od uživatele .Den v PS3 sekci moc zalíbil rozhodl jsem se uskutecnit podobný plan i v PSP sekci..Jelikož jsem JRPG lover :) A JRPG hry jsou jedine co me jeste drží u PSP.... Obrazky budu poupravovat Doplnovat Relase ke snadnemu hledání linku Doplnovat nedoplnene data vydání Doplnovat hry Upozorneni:Obrazky jsem neuploadoval ja ale nachazel jsem je na netu takze je budu postupne reuploadovat na imnageshack aby to bylo čestne.. :wohow:..:):) Final fantasy VII:Crisis Core Release: Mar 24, 2008 Mé Hodnoceni : 9/10 (musim srazit jeden bod za delku hry) Z Vyroby: Square Enix Final Fantasy I Release: ???, 2008 Mé Hodnoceni : 10/10 (Nostalgie,skvělé) Z Vyroby: Square Enix Final Fantasy II Release: ???, 2008 Mé Hodnoceni : 10/10 (Nostalgie,skvělé) Z Vyroby: Square Enix Final fantasy XIII : Agito Release: TBA Mé Hodnoceni : ?? Z Vyroby: Square Enix Final Fantasy Dissidia Release: TBA Mé Hodnoceni : ?? Z Vyroby: Square Enix Star Ocean:First Departure Release: 2008 Mé Hodnoceni : 9/10 Z Vyroby: Square Enix Star Ocean:Second Evolution Release: TBA 2009 Mé Hodnoceni : ?? Z Vyroby: Square Enix Cardinal Arc: The Neverland Card War Release: 2008 Mé Hodnoceni : Zatim jsem nehrál Z Vyroby: Idea Factory Garnet Chronicle Release: 2008 Hodnoceni : Zatim jsem nehrál Z Vyroby: SEGA Valhala Knights 2 Release: 2008 Hodnoceni : 7/10 Z Vyroby: xxx Mana Khemia Portable Plus Release: 2008 Hodnoceni : Zatim jsem nehrál Z Vyroby: Atec Neo Angelique Special Release: 2008 Hodnoceni : 6/10 Z Vyroby: KOEI Phantasy Star Portable Release: 2008 Hodnoceni : 8/10 Z Vyroby: SEGA Dungeon Expolorer:Wariors of Acient arts Release: 2007 Hodnoceni : 7/10 Z Vyroby: Hudson Soft Valhala Knights Release: 2005 Hodnoceni : 6/10 Z Vyroby: Xseed Jeane D arc Release: xx Hodnoceni : 9/10 Z Vyroby: SCEJ The Legend of Heroes: A Tear of Vermillion Release: pravděpodobně 2004 (jelikož je to jeste BAN-DAI) Hodnoceni : Nehrál jsem Z Vyroby: BAN-DAI The Legend of HeroesII : Prophecy of the moonlight Release: 2007 Hodnoceni : 7/10 Z Vyroby: Namco (Ban-dai) The Legend of Heroes III Song of the Ocean Release: 2008 Hodnoceni : 4/10 Z Vyroby: Namco (Ban-dai) Dragoners Aria Release: 2006 Hodnoceni : 7/10 Z Vyroby: ?? Riviera: The Promised Land Release: ???? Hodnoceni : 9/10 Z Vyroby: ATLUS Astonishia Story (Ani ne uplně JRPG ale v podobném stylu) Release: 2006 Hodnoceni : 7/10 Z Vyroby: Ubisoft Monster Kingdom Jewel Summoner Release: 2007 Hodnoceni : Nehrál jsem Z Vyroby: ATLUS Final Fantasy Tactics: The War of The Lions Release: 2007 Hodnoceni : 9/10 - Výborná hra!! Z Vyroby: Square Enix Final Fantasy Tactics Release: 2007 Hodnoceni : 8/10 Z Vyroby: Square Enix Final Fantasy Anniversary Edition Release: 2006 (Myslím) Hodnoceni : 9/10 - Skvělá nostalgie,opravdu doporučuji Z Vyroby: Square Enix Blade Dancer Lineage Of Light Release: ??? Hodnoceni : Nehrál jsem Z Vyroby: SCAS Valkyrie Profile Lenneth Release: 2007 (Ale nejsem si jist) Hodnoceni : 8/10 Z Vyroby: Square Enix Key of heaven (Kingdom of paradise) Release: 2007 (Ale nejsem si jist) Hodnoceni : 10/10 - Skvělá hra,prosedel jsem u ni hodiny,herni doba18hod!! Z Vyroby: SCEEJ,Konami Dragon Quest & Final Fantasy in Itadaki Street Portable Release: ??? Hodnoceni : Nehrál jsem Z Vyroby: Square Enix Monster hunter Freedom Release: 2006 Hodnoceni : 7/10 Z Vyroby: CAPCOM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 jakej je rozdíl mezi ff tactics a ff tactics the war of lions? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Nic proti vám a vašemu Vkusu, ale tenhle žánr her je fakt snad jedinej kterej nehraju. Jediný z celýho výčtu co tu je sem hrál jenom Dungeon explorer na NDS, kterej je fakt upe supr. Zkusim časem i na PSP a jinak možná zkusim Crysis core. Jinak mě tohle fakt nebere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Nic proti vám a vašemu Vkusu, ale tenhle žánr her je fakt snad jedinej kterej nehraju. Jediný z celýho výčtu co tu je sem hrál jenom Dungeon explorer na NDS, kterej je fakt upe supr. Zkusim časem i na PSP a jinak možná zkusim Crysis core. Jinak mě tohle fakt nebere. Když tě to nebere tk sem nepiš to je tva věc..zbytečně jsi spamnul tenhle topic...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Davej to sem abecedne, bude prehlednejsi... ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.