Nil3E Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 Jelikož se mě nápad od uživatele .Den v PS3 sekci moc zalíbil rozhodl jsem se uskutecnit podobný plan i v PSP sekci..Jelikož jsem JRPG lover :) A JRPG hry jsou jedine co me jeste drží u PSP.... Obrazky budu poupravovat Doplnovat Relase ke snadnemu hledání linku Doplnovat nedoplnene data vydání Doplnovat hry Upozorneni:Obrazky jsem neuploadoval ja ale nachazel jsem je na netu takze je budu postupne reuploadovat na imnageshack aby to bylo čestne.. :wohow:..:):) Final fantasy VII:Crisis Core Release: Mar 24, 2008 Mé Hodnoceni : 9/10 (musim srazit jeden bod za delku hry) Z Vyroby: Square Enix Final Fantasy I Release: ???, 2008 Mé Hodnoceni : 10/10 (Nostalgie,skvělé) Z Vyroby: Square Enix Final Fantasy II Release: ???, 2008 Mé Hodnoceni : 10/10 (Nostalgie,skvělé) Z Vyroby: Square Enix Final fantasy XIII : Agito Release: TBA Mé Hodnoceni : ?? Z Vyroby: Square Enix Final Fantasy Dissidia Release: TBA Mé Hodnoceni : ?? Z Vyroby: Square Enix Star Ocean:First Departure Release: 2008 Mé Hodnoceni : 9/10 Z Vyroby: Square Enix Star Ocean:Second Evolution Release: TBA 2009 Mé Hodnoceni : ?? Z Vyroby: Square Enix Cardinal Arc: The Neverland Card War Release: 2008 Mé Hodnoceni : Zatim jsem nehrál Z Vyroby: Idea Factory Garnet Chronicle Release: 2008 Hodnoceni : Zatim jsem nehrál Z Vyroby: SEGA Valhala Knights 2 Release: 2008 Hodnoceni : 7/10 Z Vyroby: xxx Mana Khemia Portable Plus Release: 2008 Hodnoceni : Zatim jsem nehrál Z Vyroby: Atec Neo Angelique Special Release: 2008 Hodnoceni : 6/10 Z Vyroby: KOEI Phantasy Star Portable Release: 2008 Hodnoceni : 8/10 Z Vyroby: SEGA Dungeon Expolorer:Wariors of Acient arts Release: 2007 Hodnoceni : 7/10 Z Vyroby: Hudson Soft Valhala Knights Release: 2005 Hodnoceni : 6/10 Z Vyroby: Xseed Jeane D arc Release: xx Hodnoceni : 9/10 Z Vyroby: SCEJ The Legend of Heroes: A Tear of Vermillion Release: pravděpodobně 2004 (jelikož je to jeste BAN-DAI) Hodnoceni : Nehrál jsem Z Vyroby: BAN-DAI The Legend of HeroesII : Prophecy of the moonlight Release: 2007 Hodnoceni : 7/10 Z Vyroby: Namco (Ban-dai) The Legend of Heroes III Song of the Ocean Release: 2008 Hodnoceni : 4/10 Z Vyroby: Namco (Ban-dai) Dragoners Aria Release: 2006 Hodnoceni : 7/10 Z Vyroby: ?? Riviera: The Promised Land Release: ???? Hodnoceni : 9/10 Z Vyroby: ATLUS Astonishia Story (Ani ne uplně JRPG ale v podobném stylu) Release: 2006 Hodnoceni : 7/10 Z Vyroby: Ubisoft Monster Kingdom Jewel Summoner Release: 2007 Hodnoceni : Nehrál jsem Z Vyroby: ATLUS Final Fantasy Tactics: The War of The Lions Release: 2007 Hodnoceni : 9/10 - Výborná hra!! Z Vyroby: Square Enix Final Fantasy Tactics Release: 2007 Hodnoceni : 8/10 Z Vyroby: Square Enix Final Fantasy Anniversary Edition Release: 2006 (Myslím) Hodnoceni : 9/10 - Skvělá nostalgie,opravdu doporučuji Z Vyroby: Square Enix Blade Dancer Lineage Of Light Release: ??? Hodnoceni : Nehrál jsem Z Vyroby: SCAS Valkyrie Profile Lenneth Release: 2007 (Ale nejsem si jist) Hodnoceni : 8/10 Z Vyroby: Square Enix Key of heaven (Kingdom of paradise) Release: 2007 (Ale nejsem si jist) Hodnoceni : 10/10 - Skvělá hra,prosedel jsem u ni hodiny,herni doba18hod!! Z Vyroby: SCEEJ,Konami Dragon Quest & Final Fantasy in Itadaki Street Portable Release: ??? Hodnoceni : Nehrál jsem Z Vyroby: Square Enix Monster hunter Freedom Release: 2006 Hodnoceni : 7/10 Z Vyroby: CAPCOM Citovat
Sony108 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 jakej je rozdíl mezi ff tactics a ff tactics the war of lions? Citovat
sysasysa Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 Nic proti vám a vašemu Vkusu, ale tenhle žánr her je fakt snad jedinej kterej nehraju. Jediný z celýho výčtu co tu je sem hrál jenom Dungeon explorer na NDS, kterej je fakt upe supr. Zkusim časem i na PSP a jinak možná zkusim Crysis core. Jinak mě tohle fakt nebere. Citovat
Nil3E Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 Nic proti vám a vašemu Vkusu, ale tenhle žánr her je fakt snad jedinej kterej nehraju. Jediný z celýho výčtu co tu je sem hrál jenom Dungeon explorer na NDS, kterej je fakt upe supr. Zkusim časem i na PSP a jinak možná zkusim Crysis core. Jinak mě tohle fakt nebere. Když tě to nebere tk sem nepiš to je tva věc..zbytečně jsi spamnul tenhle topic...;) Citovat
.Den Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 Davej to sem abecedne, bude prehlednejsi... ^^ Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.