Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Futurama na TV Prima

Arcane

Recommended Posts

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jsem vůči tomu docela skeptický. Viz. HYMYM na SK kanálu. Zdá se mi, že odpadlo správné podání džouků. Origi je origi. Kdyby se drni naučili číst, nebo uměli cizí jazyk, nebylo by to nutné. Dávám přednost titulkům.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

HIMYM dopadlo dost zle ale co uz. Prima sa u mna vytahuje. Najprv som sa dozvedel, ze robia na The Big Bang Theory a teraz aj Futurama. Jedna vec ma ale stve. z TBBT sa stane nieco co pozna kazdy a uz to nebude tak ze poviete hlasku a mozno jeden clovek z triedy ju pochopi (o tom to je !! :D) A tak isto aj s Futuramou ktora je ale trosku znamejsa. Proste bude to poznat kazdy od maleho decka po dospelych..... a to nieje vzdy dobre... Pozrite napr NARUTO. Kym nebol dubing pre male deti tak to pozerali ludia, ktori vedeli co je anime a nesmiali sa ostatnym ludom co to pozeraju. Teraz s otrasnych dubingom to pozeraju hlavne 8 rocne deti a ked niekto 15 rocny povie ze pozera Naruta (aj ked nie na Jetixe) tak je akurat tak na posmech ... :(

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

tak už se ví dabéři :

• Fry - Martin Dolanský (nepříliš známý dabér, polemizujeme o tom, jestli si ho RadioTV nespletla se známějším Janem Dolanským)
  • Bender - Martin Stránský (známý dabér mj. Dr. Gregoryho House)
  • Leela - Andrea Elsnerová (v Prison Breaku dabovala Veronicu Donovanovou)
  • Hermes - Tomáš Juřička (obvyklý dabér Eddieho Murpyho - např. Oslík ze Shreka)
  • Amy - Jitka Moučková (často dabuje Naomi Watts)

zdroj:futuramania.cz

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

wow jsem věděl že to prima podělá

hlavně že má cool Kanál kterej má asi 40% lidí z těch co maji normální primu

já se těšim na futuramu a voni to takle podělaj Prima je plná pitomců

jejich "VkV"to je pořad pro dementy neříkam že ordinace od novy ne ale už jenom to VkáVzní jak kdyby to vymejlela retarovaná blondýna měli nechat velmi krehke vztahy zni to min debilne

na prime nedavaj krome pratel kteeri pomalu zacinaji byt taky ubohy vubec nic

no Rulezzz

tedy alespon ta nova cinema nestoji tak zaprd jeko prima cool kterou mi ani na modem od O2 nedali

jeste ze zitra zacina prison break s3 :D

Odkaz ke komentáři

Tak taky pridam comment. Dnes jsem koukal na Prima Cool a jednoduse - hnus a hruza! Nejenze dubing vic zprasit snad uz ani nemohli (a to jsem dost nenarocnej a preferuju CZ dubing, nez titulky), ale jeste byl zvuk zpozdenej o 2s a vubec to nepadlo do huby. Preklady neceho taky hrozny.. Nechapu, proc nevyuzili vyhod digitalni tv a nehodili tam originalni dubing a titulky.. Takhle prisli minimalne o 20 divaku (ktere ja znam osobne, tzn. po cele CR jich bude hafo). Bylo to dokonce tak hrozny, ze jsem to po 2 minutach musel vypnout, jak se me to hnusilo. Cool uz nezapnu, abych si zbytecne nehnusil pohled na dobre serialy (zajimalo by mne, jak zprasej Big Bang Theory, nebo co na tom jeste ma bezet).

Odkaz ke komentáři

Bender - Martin Stránský (známý dabér mj. Dr. Gregoryho House) ~~~~ Tak to si delaji srandu?

Jediny komu mozna sedi hlas je deda. Ostatni je hruza. Zpozdeni jsem teda nemel zadne ale preklad Bite my shiny metal ass je teda otresny... Na cool se rad podivam protoze jsem si koupil set top box neprve pred 3ma dny. Budou tam davat top gear a dneska po futurame taky davali dobrej porad.

Odkaz ke komentáři

dejte sem ten prvni dil nemam odkud stahnout

Zdroj: IPTV (Prima COOL)

Video: 704×512, XVID, cca 1500 kbps, AVI

Zvuk: MP3 VBR, cca 160 kbps, 48 kHz, Joint Stereo, CZ

Velikost: 250 MB/díl

1. díl - Vesmírný pilot 3000

O půlnoci 1. ledna 2000 je poslíček Philip J. Fry nešťastnou náhodou kryogenicky zmražen, poté, co spadne do kryoboxu, když doručuje pizzu v Kryogenickém centru v New Yorku. Je rozmrazen za 1000 let, už v novém New Yorku, 31. prosince 2999 a po rozmrazení odveden k referentce pro přidělování osudů Leele.

Leela mu přiřkne povolání poslíčka, což se Fryovi nelíbí, a tak uteče do města. Když chce zavolat svému praprapra… prasynovci, profesoru Hubertu Farnsworthovi, potká robota jménem Bender, který chce také využít sebevražednou budku, kterou Fry považoval za budku telefonní. Bender pozve Frye do hospody a spřátelí se. Poté společně utíkají před Leelou do podzemních ruin starého New Yorku...

http://www.quickshare.cz/stahnout-soubor/42444:futurama-s1e01-vesmirny-pilot-3000-iptv-xrx-avi_250MB

Epizoda 02 - Na Měsíc a Dál

Info o kvalitě:

Video

Rozlišení: 640x480

Kodek: XVID

Datový tok: cca 930kbps

Snímků za sekundu: 25

Zvuk

Cz

Kodek: mp3

Kanály: 2

Vzorkovací frekvence: 48000 Hz

Bitová rychlost: 192kbps

Kód:

http://czshare.com/662334/_v_4/Futurama___S01E02___Na.mesic.a.dal.DVDRip.cz_iNG.avi

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu