canava Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 :bash:http://emu-russia.km.ru/default.php?a=roms&sid=nes&from=T tak z téhle stránky jsem čerpal hry z nintenda pro nesterj emulator na psp... ale teť mi to píše že na stránce jsou viry atd. a nemůžu najít jinou stránku se starejma peckama :arrow: nevíte někdo o nějaké ? EDIT : myslím ty hry ktery se hrávaly na nintendu nes (ty žluty kazetky :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 zkus hledat tady na fóru něco najdeš . Myslim že někde tu měl celou sbírku her na nintendo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 počkat jakej emulátor? oni dou hrát hry z nintenda ds na psp? hodte pls někdo odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 počkat jakej emulátor? oni dou hrát hry z nintenda ds na psp? hodte pls někdo odkaz vždyť píše nesterj :dozey:.Nintendo není jen DS mg .. jinak z DS jdou taky ale je to hafo pomalýýýýý... jinak zkus 3roms.coma pod...nebo google...tam najdeš stránek s romkama ;) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Já stahoval GBA romky z www.frozen-roms.in maj tam sice i NDS romky, ale upřednostňuju osobně Romulaton, ale to už je OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 přestaňte OTčkovat nebo přiletí červené jinak dotyčný měl namysli NES hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grzibO Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Tady jedna stránka: http://www.frozen-roms.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.