Snykx Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Já třeba když něco hraju,tak s nim tak mrsknu,že ho pak musim dávat dohromady,ale pořád funguje :-D Jak ste na tom vy,se vzteklostí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 nemám na vyhazování 5000 denně...a asi s ním neházíš...kdybych s ním hodil už ho nepustím...tak co s ním děláš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 musel bych byt retard aby sem z PSP hodil maximalne jsem hodil z xbox ovladacem kdyz jsem hral gta 4 mp trisknul jsem ho o zem ze vyleteli baterky a nejaky cas nesel najdnou to po mesici zkusim znova a jde no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fawkes Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Já už už ho házim, ale pak si řeknu že nééé je ho škoda bylo drahy (ja si ho platil ze svyho) a v klidu ho položim a jdu dělat neco jinyho :D Bohužel u myho staryho telefonu to neplatilo... to se 3x seknul až sem se nasral a mrdnul pěsti do displaye a ono prasklo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sony108 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 no tak o psp se starám dost dobře a rozhodně bych s nim nehodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mačo Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 házet nejsem milionar ............nosim ho pekne v obalu aby se neposkrabalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 hm tak sem tam ale jen do měkýho :) a ne žádnej mega švih ale to už fakt musí bejt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Ještě jednou založíš takovej hloupej topic, a hodím asi s tebou ... Jesuschrist, co to má být? Hodit dobrovolně (účelem) s hračkou za 4000 ? Je třeba pravda, že jsem u toho kolikrát vynervil, ale tohle fakt ne-e ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Nikdy bych s PSPčkem nehodil,ono za to nemůže....A opravdu nemám prachy abych si musel kupovat nové PSP po každé hře :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dexter111 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Já třeba když něco hraju,tak s nim tak mrsknu,že ho pak musim dávat dohromady,ale pořád funguje :-D Jak ste na tom vy,se vzteklostí? Si blázen ? Já nevim jak ty ale já nemám každej den kapesný 5 000 :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 omg proč? náhodou je dobrej :) aspoň se dozvim jak nerozbít PSP když s nim mrsknu o zem :) :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fufys Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Rada: PSP se docela dobře kouše. Prostě ho dejte do huby a tlačte a zlost vás přejde. Lepší jak ho někam házet. P.S: do tý pusy jen kousek! :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 máš nějaké zkušenosti s braním do pusy a polykáním? :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dexter111 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Radši půjdu z nasranosti seřvat ségru než mlátit PSPčkem :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Já s ním občas házím:D...někdy do postele...někdy o takové tapety co mám zrovna u postele!Občas vylétne baterka no.Jinak o zem jsem s ním hodil jenom jednou a to tam byl koberec takže jsem věděl, že se s ním nic nestane;):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Uz tu neco podobnyho je: http://console-forum.net/showthread.php?t=8334 btw Snykx, ja bych se rozhodne nechlubil ze s necim takovym hazim... dost pochybuju ze sis kupoval psp za svoje penize, potom by ses k nemu choval jinak. lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Snykx
Já třeba když něco hraju,tak s nim tak mrsknu,že ho pak musim dávat dohromady,ale pořád funguje :-D Jak ste na tom vy,se vzteklostí?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts