Mígl Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Koukam že tu ještě neni topic o tomhle vesmírnym nářezu. Já osobně vlastnim asi týden a jsem z toho ůplně nadšenej a posra...:ziped:. Atmosféra hry je skvělá,zvuky co vydává vesmírná loď atd.,hratelnost,grafika a naví*c CZ titulky!!! No prostě všechno je skvělí a všem vřele doporučuju,za mě 100%.Tak jsem pište vše o hře,ti kdo ji už mají* a ti co ne ať se klidně ptají..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Já bych se z dovolením optal;-) Jakpak je to s mířením analogem? V recenzi jsem se dočetl, že příšerky jsou v téhle gamesce jaksi nesmrtelné a je třeba jim ustřelovat končetiny a zamezit jim tak pohyb. Není to analogem těžké se trefovat? Nebo je tam nějaká podpora zamíření jako třeba v COD4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Podprora neni ale mě se zaměřuje dobře,je tam laserové zaměřování a navíc nějaké zbraně např. provazová ma asi metrovej rozptyl.Ale jinak je střílení fakt zábavný např. jim ustřelíš nohy a oni se na tebe chtějí doplazit tak přiběhneš a rozdupneš mu hlavu až vystříkne krev 2 metry vysoko,múžeš mu rozdupnout i jiný části tělo-no je to docela krváček,horor jak má být. Metuj:A koupil jsi ten samsung? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Assist tam nieje a ani ho netreba,s mierenim by nemal mat nikto problem...Osobne to mam od launchu (aj s ArtBookom :D ) a Prve kolo (hra)na Hard bol vazne survival :) Teraz som na konci druheho kola,ale uz som to isiel s tymi vsetkymi vecami,co som dostal po dokonceni hry a mi zostali,takze teraz je to este zabavnejsie a preciznejsie :) A ten Military suit co dostanete po dokonceni hry je bozsky.....Toto druhe kolo idem zase na hard (mierim na trofej "beat the game using only plasma cutter" po dohrani uz pojdem na imposiblle mode,ktory sa mi po prvom dohrani otvoril....Ale uz bez veci a pekne od nuly,pretoze sa to neda preniest na inu obtiaznost,mno a ked to dam na imposible,zase mi vsetko zostane+dostanem nove veci a mozem to ist zase a zase to bude zabavnejsie... Proste tato sa da hrat viac krat dokola,pretoze stale testuje tvoju zrucnost a len tak lahko neomrzi :) Vrele doporucujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 ta hra je fakt bomba doporucuju.... ale nehrat s 5.1 a po 22 00 hodine:!: ne s prostorovim zvukem je to parada a jeste kdyz je noc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Jo to máš pravdu v noci je to fakt strašidelný,taky hraju v 5.1 a ty zvuky kolem nemaj chybu...:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 super hra, nejlepší je si ještě předtím pustit skvělej film Dead Space Downfall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 super hra, nejlepší je si ještě předtím pustit skvělej film Dead Space Downfall Jo ten filmík je taky pěknej krváček,akorát jsem ho dokoukal...sice naopak (nejdřív hru a pak film) ale to je jedno. A co další to jste si DS ještě nikdo nepořídil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 demo uz je na US Store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 tak na us store to již opravdu jej, má to něco přes 500 mb. právě jsem to zkusil, a stojí to za to, opravdu. asi si udělám radost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 zavidim vam vasi odvahu videl jsem jen par videi a uz ted vim ze bych to hrat nemohl ... DOOM, F.E.A.R atd... hral jsem to 5 min a z tech soku jsem to musel vypnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Kulo: To si zahraj Silent Hill 2, nebo 3... Tebou zminene jsou proti tomu jen hodne slabe odvary. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Kulo tak zrovna FEAR je pro mně jedna z nejhorších her tohoto žánru :-) Doom je stará klasika, ale dead space bude v noci hóóódně záživný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Zahral jsem si demo toho zazraku a prislo mi to teda jako uplna blbost. Navic zadna hororova atmosfera siroko daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 no to je zajimavy ze ja sem si to schoval az byla tma a pustil sem si to na me 94cm tv s vysolenym zvukem a ta malinka pasaz na zacatku byla pekne atmosfericka.. grafika je moc pekna a prisery taky.. az bude levnejsi tak si to urcite koupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Asi jsem zvyklej na zvracenosti typu Silent Hill ci Fatal Frame, protoze tohle se mnou ani nehlo (ono teda ne, ze by se mnou moc hnul i ten Silent Hill apod. :) ). Sice nemam 94 cm, ale 50, avsak prostorovy zvuk i tma tu je, takze zadny rozdil... Proste jen obycejna strilecka podle dema. Holt tohle nebude pro me. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Zahral jsem si demo toho zazraku a prislo mi to teda jako uplna blbost. Navic zadna hororova atmosfera siroko daleko. Nechápu...neužíváš nějaký opium:)atmosfera je tam tak hutná že mi to v noci bylo kolikrát až nepříjemný. A jako blbost mi to opravdu nepřijde je tam spoustu dobrejch nápádu,bezgravitační úseky jsou super a bos v poslední kapitole je úžasnej.Pro mě je D.S. překvapení roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Dohrál to někdo už na hard? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Ja 2x :) hned som to rozohral na hard,nech to ma stavu :dozey: teraz hram pomalicky na imposible ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 No hra bude asi fakt dobra, ale to demo co vyslo na PSN stoji za starou belu. Da se v nem vlezt akorat do jedne mistnosti a tam pozabijet cca 7-8 potvor. Docela me prijemne prekvapilo ovladani a grafika. Pokud muzu sam za sebe doporucit, demu se vyhnete a sahnete hned po plne verzi hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Ja 2x :) hned som to rozohral na hard,nech to ma stavu :dozey: teraz hram pomalicky na imposible ;) Pootevírá se Ti tam pak ještě něco? Já jen abych měl motivaci si to znova zahrát :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yolek Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Jak je to s tou cestinou? Je kvalitni? A da se popr. vypnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Jak je to s tou cestinou? Je kvalitni? A da se popr. vypnout? Jak jako kvalitní?Na začátku hry si vybíráš jazyk...já jsem nikdy nezaznamenal ,že by byla "nekvalitní".:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 presne tak, pri spusteni hry si vyberes jakej jazyk chces... nicmene co se hry tyka: Docela me sklamala optimalizace na PS3. Protoze jsou mista, kde se hra cuka na nejakych 15fps a je to vopruz ustrelovat koncetiny pri cukande... :( Tohle je asi prvni hra, pri ktere me PS3 sklamalo svym vykonem :(:( ale hra je to velmi dobra i po nekolikatem hrani znovu! Tesim se na druhy dil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 presne tak, pri spusteni hry si vyberes jakej jazyk chces... nicmene co se hry tyka: Docela me sklamala optimalizace na PS3. Protoze jsou mista, kde se hra cuka na nejakych 15fps a je to vopruz ustrelovat koncetiny pri cukande... :( Tohle je asi prvni hra, pri ktere me PS3 sklamalo svym vykonem :(:( ale hra je to velmi dobra i po nekolikatem hrani znovu! Tesim se na druhy dil. Tak já jsem celou hru projel a vůbec jsem si nevšiml ,že by se mi hra cukala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.