th0ca Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 to mi chces rict, ze slim je slabsi vykonove nez fat verze ps3????? :pspgamer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 to mi chces rict, ze slim je slabsi vykonove nez fat verze ps3????? :pspgamer: To říct nechci ,jen říkám že tohle se mě osobně nestalo....nic víc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reloaded Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Tak já jsem celou hru projel a vůbec jsem si nevšiml ,že by se mi hra cukala Zdárec - tak jako ti už někdo psal - dohrál jsem to minulý měsíc a za celou hru jsem si nevšimnul jedinýho škubnutí. I při těch masovej útocích, kdy na tebe jde celá armáda zrůdiček to pořád jelo jako po másle. Mám taky ten původní ps3(80GB).Ale je mi divný, že by to na slim verzi škubalo.Máš tam aplikovanej poslední patch? Pokud máš ps3 připojenou na net, tak se to updatuje automaticky.Jinak skvělá záležitost.Hrál jsem to jenom po nocích a některý pasáže fakt hustotný.Moje hodnocení 90%.Zdárec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawwer Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Projeto 2x na PS3 160 GB FAT bez nejmenšího zaškobrtnutí. Společně se sérií Project Zero na PS2 pro mně nejstrašidelnější hra. Všem co zatím nehráli doporučuju všemi deseti :cowboy: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Tak já jsem celou hru projel a vůbec jsem si nevšiml ,že by se mi hra cukala Potvrzuji, že se mi hra necukala - aspoň se mi to nikde nezdálo. Vše ok, super hra a atmosféra hutná horrorovka, co mě bavila. Jen bych uvítal možnost vypnout animace (jde to - nevíte ?) - přeci jen, když "pox-té" mě zabil závěrečný boss a já to šel opět zkusit štěstí znovu, tak čučet na nejméně minutovou animaci mě fakt s*alo ... Případný škubání by mohlo být zapříčiněno čtením z BD-disku, na kterém byl nějaký problém (škrábanec, apod.) ... Mám FAT PS3 - pro info. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.