pejiricek Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2008 Potrebuji jestli nekdo nevidel plugin na ovladani PSP pomoci dalkoveho ovladani. Jedna se mi o infra DO, kde by byla tabulka vazeb na jednotliva tlacitka. Pozadavek: PSP jako prijmac aby slo prehazovat skladby mp3 pri prehravani. Citovat
0 xDante1986 Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2008 tak ty první říkáš, jak neopravuješ psp a pak přijdeš s tímto? to chce opravdovou odvahu....smekám nad tvou inteligencí....ovládat psp dálkovým ovládáním :) ještě dlouho se budu smát:) Citovat
0 huhla Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2008 Čím pak by jsi asi tak chtěl PSP ovládat? Dálkáčem od TV? Vzdálenou plochou PC? Citovat
0 pejiricek Odesláno Listopad 5, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2008 Co ma spolecneho s inteligenci ze neco potrebuji a volim pasivni pristup. Nechapu duvod napadeni, mozna dotaz jak byl polozen byl duvod k napadeni, ale zpusob mi prijde az moc drasticky. tak ty první říkáš, jak neopravuješ psp a pak přijdeš s tímto? to chce opravdovou odvahu....smekám nad tvou inteligencí....ovládat psp dálkovým ovládáním :) ještě dlouho se budu smát:) Citovat
0 Nil3E Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2008 Dante naráži asi na to jak tady vypravíš co všechno neopravíš..a pak se vytasíš s takovouhle blbostí... Citovat
0 huhla Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2008 PSP přehazovat skladby při přehrávání a od čeho je asi dálkáč na šňůře ke sluchátkům? Opravdu by jsi to měl trochu rozvést, založit si topic na bázi SMS to ti akorát tak nasadí oslí uši. Citovat
0 conter Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2008 Myslim ze existuje takovej stojanek s dalkovym ovladanim pro PSP ... jinak mozna by to i slo ale kdo by se s tim delal a k cemu mi to je kdyz PSP je prenosne? :roll: xD Citovat
0 cjakub Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2008 ovladat psp asi sotva ale pokial si dobre pamatam, time baby umoznoval preskakovat mp3 skladby cez lubovolny dialkovy ovladac.. Citovat
0 pejiricek Odesláno Listopad 5, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2008 Konecne nekdo kdo dokaze pustit nejakou informaci a odpusti si kecy o zbytecnosti DEKUJI:thumbup: ovladat psp asi sotva ale pokial si dobre pamatam, time baby umoznoval preskakovat mp3 skladby cez lubovolny dialkovy ovladac.. Citovat
0 huhla Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2008 pejiricek co tohhle PSP audio/video stojan s dálk.ovládáním http://www.psp-news.cz/psp-prislusenstvi Citovat
Otázka
pejiricek
Potrebuji jestli nekdo nevidel plugin na ovladani PSP pomoci dalkoveho ovladani.
Jedna se mi o infra DO, kde by byla tabulka vazeb na jednotliva tlacitka.
Pozadavek: PSP jako prijmac aby slo prehazovat skladby mp3 pri prehravani.
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.