Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

mp3 fw

razziel

Recommended Posts

čus chci se zeptat nemá tady někdo zkušenost z rřeinstalovanim fw u mp3 ?protože jsem si koupil mp3 a mněl jsem ji mněsíc a pak sem jí najednou spustil hrála asin 30 minut a najednou se vypnula a nešla zapnout když sem psal tomu borcovi od krerýho sem ji kupoval tak mně řek že mám v pc vir a skočil do mp3 a poslal mně fw alen nvm jak ho nainstalovat protože když napojim mp3 přez usb tak tam je connect a normálně to spojí vše akorát pak nejde zapnout nevíte někdo jak to fw tam nahrát nebo co s tím je ?do mp3 když nahraju soubor tak je to v pohode je tam kdo mně poradí pošlu thx a až budu mit pts ty taky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam zkušenost z předělávánim na RockBox..i upravováni FW souboru (jako změna menu,skinu nebo pridaní tech mini-her) pro neznačkové "MP4" ..není to žadný problém...

Napis mi na PM co to mas za MP3 a rád poradím.. :)Pak domluva přes ICQ...Jde to opravit...

Nebo takhle...

Musíš si stáhnout updater od výrobce tvé MP3,pokud mas neznačkovou poslu ti ten co je na tech mini CD...Stáhnout si FW soubor,přepnout MP3 do servisního modu (vetsinou je to v manualu,nebo na netu kdyz vyhledás) v updateru vyberes FW a naflashujes do Mp3ky...:)

Odkaz ke komentáři

Ano jedna z možnstí by mohl být vir (osobně tomu moc neveřim). Mám například zkušenosti s přehrávačema HYUNDAI který se podobně "serou" docela často. Záleží také na typu ale jsou i typy kde se podobné závady oběvují velice-až příliš často.

Pokud chceš takovýto přehrávač opravit tak si musíš stáhnout prográmek přesně pro ten typ přehrávače co máš (což je někdy ža skoro nemožné sehnat-záleží na výrobci) a potom pomocí toho prohrámku přehrát FW.

Jen tak pro zajímavost mohu říct že např. PHLIPS má na svém webu všechny návody/software/fw/updaty takže potom u takového výrobce neni skoro žádný problém. jen stáhnout a je to ....... Hold neni výrobce jako výrobce :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu