Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pes 2009

Pedrochuarez

Recommended Posts

Zdravím, pořídil sem si PES 2009 a chtěl sem hrát on-line, ale nehodlalo mě to připíchnout kvůli hlášce s Porty (unable to transmit using UDP Port a nějaký číslo). Náhodně jsem ve hře objevil nastavení portů, tak jsem navolil automatiku a už sem hrál po síti. Jenže teď po aktualizaci firmwaru u PS3 tu mám tu hlášku zas -konkrétně unable to transmit using UDP port 3658.

Už fakt nevim, poskytovatel internetu prý žádné porty neblokuje...

díky za radu:psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Ahoj, chci se optat na vaše zkušenosti s gamesením na servru Konami, jelikož mě to docela se.. Příde mi že ve většině zápasů mám problém s odezvama např. běžím sám na brankáře a najednou se mi zjeví před brankářem ještě obránce kterej byl ode mě 3m nebo další příklad nakopnu balon a vidím ho až před dopadem apod.. některý zápasy sou tak předem prohraný jelikož nemůžu včas reagovat. Předpokládám že na vině bude můj poskytovatel internetu, ale radši se ještě optám než ho pošlu kamsi:psp:

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Ahoj, chci se optat na vaše zkušenosti s gamesením na servru Konami, jelikož mě to docela se.. Příde mi že ve většině zápasů mám problém s odezvama např. běžím sám na brankáře a najednou se mi zjeví před brankářem ještě obránce kterej byl ode mě 3m nebo další příklad nakopnu balon a vidím ho až před dopadem apod.. některý zápasy sou tak předem prohraný jelikož nemůžu včas reagovat. Předpokládám že na vině bude můj poskytovatel internetu, ale radši se ještě optám než ho pošlu kamsi:psp:

Zdravim, jedna se jednak o kvalitu pripojeni, kterou si muzes lehce zkontrolovat dle indikatoru u cisla(cerveny, zluty, zeleny). Ale take vim ze trochu viny na tom nese samotne Konami a na serverech jim to obcas blbne. Neni to ale tak moc jak rikas a treba konkretne me se tohle stava opravdu jen kdyz hraju s nekym kdo ma spatne pripojeni. To co pises je toho jasna znamka. Jinak sam za sebe muzu rict ze s onlinem nemam problem. Jen skoda ze neni moznost hrat nejakou soutez. jinak napis a muzem se spojit, zatim sem tam moc Cechu nepotkal, presneji receno pouze jednoho :o)

Odkaz ke komentáři

presne tenhle problem jsem mel kdyz jsem driv paril PES 2008,i kdyz byl indikator zelenej jak cerstva trava, tak stejna mrzutost jak u tebe, bezim na golmana a najednou je mic u obrance co tam nebyl, nebo strilim na branu a najednou se hraje ve stredu hriste atd, nedelalo to vzdy, ale nekdy pomerne casto a to mam stabilni 4mbit, u zadny jiny hry ani na pc se mi to nestavalo

Odkaz ke komentáři

presne tenhle problem jsem mel kdyz jsem driv paril PES 2008,i kdyz byl indikator zelenej jak cerstva trava, tak stejna mrzutost jak u tebe, bezim na golmana a najednou je mic u obrance co tam nebyl, nebo strilim na branu a najednou se hraje ve stredu hriste atd, nedelalo to vzdy, ale nekdy pomerne casto a to mam stabilni 4mbit, u zadny jiny hry ani na pc se mi to nestavalo

Zdravim. Tezko rict, ja travim na on-line kazdy den klidne sest hodin, hlavne ted kdyz mam zkouskove to se vi. ale musim rict ze pokud mam indikator zluty, coz mam vzdycky, tak ze zkusenosti vim ze to bohate staci. pri hre s nekym kdo ma take zluty tak uplne bez problemu po cely zapas. musim teda zaklepat na drevo ze toto se mi nestava. ale podle meho s tim nemuzete nic udelat, kort kdyz mate dobre pripojeni. asi by to bylo na nejakou profesionalnejsi radu. jinak pokud vite o nekom kdo hraje PES09 po netu tak se klidne ozvete, zatim sem tam potkal jen jednoho Cecha. Mam tam nick "sataboy" tak se klidne ozvete.

nazdárek mohli bychom dát někdy zápas můj nick: For_est-5

Pisu si te Foreste :)

zitra dopoledne budu pripojenej tak te zkusim vyhledat, kdyztak napisu.

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

A navíc ten čech je ještě napůl řek:D

Taky neco z mych postrehu - hra se mene online seka, pokud si mistnost zalozite sami a pockate az se nekdo pripoji, muze mit klidne blby signal, chybovat to bude vic jemu nez vam (ale kdo to hraje tak uz to asi vi). Jinak klidne staci kdyz je signal zluty (zeleny sem jeste nemel). No a zaverem sem si vsim, ze nejmin mi to laguje na nemeckym serveru.

Ale i tak by na online mohli na pristi rocnik vic zapracovat....

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

jo chlapci, já mám indikátor neustále zelený a stejně je to děs - hraju hlavně na english servru quick matche. Každopádně zkusim ten německej servr a založit tam místnost jestli to bude lepší. Netuší někdo jak se dostat vejš např. z D3C na D3B apod ? A poslední věc dá se vůbec někomu napsat když zrovna hraje nebo je offline a nemám ho ve friendly listu ? A na německym servru sou ty dojčáci úplně hráblý - hrozně jim vadí pokec v jiném jazyce než chrochťáckym :-)

Odkaz ke komentáři

Muzes mit indikator zeleny ale pokud te to hodi k nekomu kdo ma cerveny tak si stejne v pi.. Nejlepsi je fakt zalozit mistnost nebo se prinejhorsim pridat k nekomu kdo ma zluty indikator, pojede to jakz takz v klidu. Navic se muzes podivat do profilu jak si dotycny vede, kolik toho prohral, vyhral atd. Quick matche NEHRAAAAT!!!!!, to me taky vetsinou hazelo k nejakym volum a nedalo se to hrat.

No a vys se dostanes samozrejme vyhranyma zapasama, kdyz hrajes rating match. Podle toho jaky mas rating, tak podle toho ses v tech ruznych divizich. Myslim ze kazde utery tusim se to upravuje a podle toho postup nebo sestup.

S tim jestli muzes nekomu napsat kdyz ho nemas ve friendlistu nebo je offline nemam zkusenosti takze nevim...

(kdyby si chtel nekdy zahrat tak si me pridej, muj psn nick je Paris_CZ84)

Odkaz ke komentáři

Jo měls pravdu, dal sem pár zápasů z Match roomu a byla to paráda. Jediná vada na kráse je že člověk 10minut čeká než někoho k sobě uloví což je hroznej vopruz. A občas mi tam vleze nějakej borec co má úspěšnost výhry 70% a ty mi daj hroznou nakladačku:-) Daj se tyhle borci nějak zkouknout ještě před mačem aniž bych vylízal z místnosti ? Když na to najdu dneska čas tak tě dám do frendlistu a dáme mač. Díky moc za rady

Jo ještě dotaz - on je rozdíl mezi Ranking a Rating mačem ? Popř. jak se dá hrát Rating mač ? Já objevil jen volbu Ranking nebo Friendly

Odkaz ke komentáři

• 4 months later...

Andre11, nevis jak dostat do PESka na PS3 update od Konami, kdyz nemam pripojeni na net? Nemuzu tam potom nakopcit ty sestavy a dresy....pise to spatny format edit....a hlavne kde bych ten update nasel, pac na netu ho nemuzu najit. Posledni je tusim 1.4ka.

Diky za help.

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu