Pedrochuarez Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Zdravím, pořídil sem si PES 2009 a chtěl sem hrát on-line, ale nehodlalo mě to připíchnout kvůli hlášce s Porty (unable to transmit using UDP Port a nějaký číslo). Náhodně jsem ve hře objevil nastavení portů, tak jsem navolil automatiku a už sem hrál po síti. Jenže teď po aktualizaci firmwaru u PS3 tu mám tu hlášku zas -konkrétně unable to transmit using UDP port 3658. Už fakt nevim, poskytovatel internetu prý žádné porty neblokuje... díky za radu:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Měl jsem problém s portama v GTA 4... stačilo v nastavení modemu povolit UPnP a šlo to . UPnP je vlastně služba která automaticky otevírá porty na požádání.... PS3 si řekne modemu o port a modem mu ho otevře jednoduše řečeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzman_84 Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Nazdar kolegové, na PC to není žádný problém, ale je možné do PES 2009 i na PS3 jakýmkoliv způsobem dostat reálná jména lig, týmu a hráčů??? Díky Radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedrochuarez Odesláno Listopad 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 zdar, mám PSA09 na PS3 doma teprve krátce, ale všiml jsem si v settings editoru týmů - zatím sem zkoušel nastavit jen rozestavení hráčů, ale pokud to nebude tady v tom editoru tak asi nikde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 http://www.fifacz.com/forum/index.php/board,49.0.html nebo tady http://www.gamingaccess.com/index.php?section=pes nebo tady http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/PES%202009%20Optionfiles nebo tady :) http://www.winningthai.net/showthread.php?t=3561 je toho na PS3 opravdu hodne...vse je pomoci save...jmena,prestupy,jmena tymu a lig,dresy a znaky teamu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedrochuarez Odesláno Listopad 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 tak je to tam jak sem tušil anebv PES2009 (PS3): settings a v Edit lze měnit na co si vzpomeneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedrochuarez Odesláno Prosinec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Ahoj, chci se optat na vaše zkušenosti s gamesením na servru Konami, jelikož mě to docela se.. Příde mi že ve většině zápasů mám problém s odezvama např. běžím sám na brankáře a najednou se mi zjeví před brankářem ještě obránce kterej byl ode mě 3m nebo další příklad nakopnu balon a vidím ho až před dopadem apod.. některý zápasy sou tak předem prohraný jelikož nemůžu včas reagovat. Předpokládám že na vině bude můj poskytovatel internetu, ale radši se ještě optám než ho pošlu kamsi:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 me to ted haze to stejny.. a nak me to UPnP nejde zapnout.. porad to pise not available (zrovna sem updatoval na 2.60) NAT Type mam 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Chci se zeptat jestli nemáte nějaké nové informace o patchi, který dodá do pes 09 komplet licenci a bude zdarma stahovatelný na PS store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 To žertuješ?;-) To si myslíš, že SONY dá na PS Store zdarma neoficiální patch s licencemi, které nikdo nezaplatil?:-) Jediná šance je stažení upravené pozice z gamefaqs.com (zatím tam není) nebo z torrentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sataboy Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Ahoj, chci se optat na vaše zkušenosti s gamesením na servru Konami, jelikož mě to docela se.. Příde mi že ve většině zápasů mám problém s odezvama např. běžím sám na brankáře a najednou se mi zjeví před brankářem ještě obránce kterej byl ode mě 3m nebo další příklad nakopnu balon a vidím ho až před dopadem apod.. některý zápasy sou tak předem prohraný jelikož nemůžu včas reagovat. Předpokládám že na vině bude můj poskytovatel internetu, ale radši se ještě optám než ho pošlu kamsi:psp: Zdravim, jedna se jednak o kvalitu pripojeni, kterou si muzes lehce zkontrolovat dle indikatoru u cisla(cerveny, zluty, zeleny). Ale take vim ze trochu viny na tom nese samotne Konami a na serverech jim to obcas blbne. Neni to ale tak moc jak rikas a treba konkretne me se tohle stava opravdu jen kdyz hraju s nekym kdo ma spatne pripojeni. To co pises je toho jasna znamka. Jinak sam za sebe muzu rict ze s onlinem nemam problem. Jen skoda ze neni moznost hrat nejakou soutez. jinak napis a muzem se spojit, zatim sem tam moc Cechu nepotkal, presneji receno pouze jednoho :o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yazi Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 presne tenhle problem jsem mel kdyz jsem driv paril PES 2008,i kdyz byl indikator zelenej jak cerstva trava, tak stejna mrzutost jak u tebe, bezim na golmana a najednou je mic u obrance co tam nebyl, nebo strilim na branu a najednou se hraje ve stredu hriste atd, nedelalo to vzdy, ale nekdy pomerne casto a to mam stabilni 4mbit, u zadny jiny hry ani na pc se mi to nestavalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 nazdárek mohli bychom dát někdy zápas můj nick: For_est-5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sataboy Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 presne tenhle problem jsem mel kdyz jsem driv paril PES 2008,i kdyz byl indikator zelenej jak cerstva trava, tak stejna mrzutost jak u tebe, bezim na golmana a najednou je mic u obrance co tam nebyl, nebo strilim na branu a najednou se hraje ve stredu hriste atd, nedelalo to vzdy, ale nekdy pomerne casto a to mam stabilni 4mbit, u zadny jiny hry ani na pc se mi to nestavalo Zdravim. Tezko rict, ja travim na on-line kazdy den klidne sest hodin, hlavne ted kdyz mam zkouskove to se vi. ale musim rict ze pokud mam indikator zluty, coz mam vzdycky, tak ze zkusenosti vim ze to bohate staci. pri hre s nekym kdo ma take zluty tak uplne bez problemu po cely zapas. musim teda zaklepat na drevo ze toto se mi nestava. ale podle meho s tim nemuzete nic udelat, kort kdyz mate dobre pripojeni. asi by to bylo na nejakou profesionalnejsi radu. jinak pokud vite o nekom kdo hraje PES09 po netu tak se klidne ozvete, zatim sem tam potkal jen jednoho Cecha. Mam tam nick "sataboy" tak se klidne ozvete. nazdárek mohli bychom dát někdy zápas můj nick: For_est-5 Pisu si te Foreste :) zitra dopoledne budu pripojenej tak te zkusim vyhledat, kdyztak napisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 A navíc ten čech je ještě napůl řek:D Taky neco z mych postrehu - hra se mene online seka, pokud si mistnost zalozite sami a pockate az se nekdo pripoji, muze mit klidne blby signal, chybovat to bude vic jemu nez vam (ale kdo to hraje tak uz to asi vi). Jinak klidne staci kdyz je signal zluty (zeleny sem jeste nemel). No a zaverem sem si vsim, ze nejmin mi to laguje na nemeckym serveru. Ale i tak by na online mohli na pristi rocnik vic zapracovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedrochuarez Odesláno Březen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 jo chlapci, já mám indikátor neustále zelený a stejně je to děs - hraju hlavně na english servru quick matche. Každopádně zkusim ten německej servr a založit tam místnost jestli to bude lepší. Netuší někdo jak se dostat vejš např. z D3C na D3B apod ? A poslední věc dá se vůbec někomu napsat když zrovna hraje nebo je offline a nemám ho ve friendly listu ? A na německym servru sou ty dojčáci úplně hráblý - hrozně jim vadí pokec v jiném jazyce než chrochťáckym :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Muzes mit indikator zeleny ale pokud te to hodi k nekomu kdo ma cerveny tak si stejne v pi.. Nejlepsi je fakt zalozit mistnost nebo se prinejhorsim pridat k nekomu kdo ma zluty indikator, pojede to jakz takz v klidu. Navic se muzes podivat do profilu jak si dotycny vede, kolik toho prohral, vyhral atd. Quick matche NEHRAAAAT!!!!!, to me taky vetsinou hazelo k nejakym volum a nedalo se to hrat. No a vys se dostanes samozrejme vyhranyma zapasama, kdyz hrajes rating match. Podle toho jaky mas rating, tak podle toho ses v tech ruznych divizich. Myslim ze kazde utery tusim se to upravuje a podle toho postup nebo sestup. S tim jestli muzes nekomu napsat kdyz ho nemas ve friendlistu nebo je offline nemam zkusenosti takze nevim... (kdyby si chtel nekdy zahrat tak si me pridej, muj psn nick je Paris_CZ84) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedrochuarez Odesláno Březen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Jo měls pravdu, dal sem pár zápasů z Match roomu a byla to paráda. Jediná vada na kráse je že člověk 10minut čeká než někoho k sobě uloví což je hroznej vopruz. A občas mi tam vleze nějakej borec co má úspěšnost výhry 70% a ty mi daj hroznou nakladačku:-) Daj se tyhle borci nějak zkouknout ještě před mačem aniž bych vylízal z místnosti ? Když na to najdu dneska čas tak tě dám do frendlistu a dáme mač. Díky moc za rady Jo ještě dotaz - on je rozdíl mezi Ranking a Rating mačem ? Popř. jak se dá hrát Rating mač ? Já objevil jen volbu Ranking nebo Friendly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Pred zapasem se muzes na dotycneho kouknout kdyz ti vleze do mistnosti zmacknes ctverec a najedes si na nej, tam pak mas jak je uspesny, kolik ma bodu atd. Jinak sem se spletl, samozrejme je to ranking match a friendly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Andre11, nevis jak dostat do PESka na PS3 update od Konami, kdyz nemam pripojeni na net? Nemuzu tam potom nakopcit ty sestavy a dresy....pise to spatny format edit....a hlavne kde bych ten update nasel, pac na netu ho nemuzu najit. Posledni je tusim 1.4ka. Diky za help. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Bez pripojeni na net to tam nedostanes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 ok, diky. Neda se holt nic delat :) Myslel jsem jestli neni update nekde na netu volne...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Halgi Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 zdravim chci se zeptat chci si zahrát pes 09 po netu proti někomu ale nevim kde najít ty hráče poradíte mi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Muzes to nejak upresnit? Ja ted uz sice hraju pes 2010, ale poradim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Halgi Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 no já se přihlásim a tam mam napsáno inbox ,outbox , invitation ,compose messages a když stoho něco dám tak se mi ukáže vykřičník a napíše mi to no messages Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.