Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Best Poznámky(ze školy)

gig56

Recommended Posts

• Odpovědi 165
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Sahá sploužačce na ženské citlivé partie :D an ty horní :D:D:D

Které spolužce??????

A abych nebyl OT,

Nedává v hodinách pozor,dívá se všude jen né na mně.......

To je má poslední poznámka z 2 třídy,od té doby jsem nic nedostal

A nechápu o co učitelkám jde?

Nedávám pozor,ale známky mám výborné.........

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to ja jsem dostal ve 3. třidě poznámku sedí na spolužákovy židlí vyděl sem to totiž ve filmu tak sem si rekl že to skusim.A ted sem je drzí na učitele a ničí majetek školy a to jen za to že my učitelka dala 4 kterou sem si nezasloužil tak sem se sni pohadal a pak ji rekl Jděte do.. to už sem nedorek a vrazil do lavic a ty se seunuly a jedna noha se ohla tak my dala ještě pozvání do školy tak tam šla mamka a vratila se stim že učitelka je ..... a ste 4 mam 1:)

Odkaz ke komentáři

• 7 months later...
Knám na záchod vlětěl holub kámoš ho začal honit dostal poznámku honí ptáka na záchodě.

Tak todle mě dostalo na kolena :wohow:

Já: Uklouzla jsem po jeho školní tašce, domluvte mu, aby si dával tašku na háček.

Kámoš: Má nohy mimo školní budovu. ( měl nohy vystrčené z okna )

Kámoš: Na větu: Počítej, vždyť máš polovinu příkladů! Mi odvětil: Hleď si svého a nemel! ( takhle ta poznámka nebyla, už si ji nepamatuju, ale něco v tomhle stylu :) )

Odkaz ke komentáři

luxus :D

no muj bratr dostal v devitce:před začátkem hodiny se bezostišně líbal se spolužačkou vítů:D

a ja v pátý:hází bačkory ze třetího patra učitelům na hlavu xD a ještě: násilně kopl žáka čtvrté třídy do břicha taky dobrý:D

a jeden kluk dostal poznámku že plácl paní učitelku po zadku a on jí nechtěl dát a on šel na chodbu a vyndala mu jí z tašky nechtěl bych :D

Odkaz ke komentáři

kluk ze tridy dostal:Soulozil se mnou

a to jen prosel okolo ucitelka byla oprena o stul a neco vysvetlovala on ju jakoze chytl za zadek.

vetsina z vas si vymejsli opravdu kuriozni kraviny!necmu se dá verit ale ucitelka nenapise do zk"souozil se mnou"to by byly ucitelky na urovni imbecily...

priste se radeji zamyslete nez vymslite neco podobne inteligentniho jako Hája.

a aby to nebylo OT mám z 6. třídy

neni to zádná kuriozita ale co :-)

"háže pravítkem po třídě a po zabavení pokračoval v házení s gumou!!!!!"

a ten čorák mi tam dal asi 10 vykricniku :D

EDIT:pro neo.a je tam tech vykricniku presne 6 tak sem to trosku prehnal no :D

Odkaz ke komentáři

Gymp tercie (7. trida): Jen jsem si tak ve fyzice brnkal na gumicku jelikoz jsme zrovna brali velice nezazivnou latku... a ucitel mi asi tak po 15min vzal studentsky prukaz a vratil az po hodine... bylo tam napsano tohle:"Vas syn si pri hodine fyziky vrza pod stolem s gumickou po 15min me to prestalo bavit."

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu