xpunkrock Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Vrazil do spoluziaka ktory spadol do fontany na skolskej exkurzii......Na hodine prace s pocitacom pokazil 3 PC bude musiet uhradit skody...a zato bola 2 zo spravania (no nielen zato):wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Poškozuje majetek školy, uráží zaměstnance školy.sem nápis ŠKOLNÍ ATLAS SVĚTA upravil s kámošem na ŠKOLNÍk je mATLAS SVĚTA Och ::D:D ttj :D:D z toho nemuzu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Poškozuje majetek školy, uráží zaměstnance školy.sem nápis ŠKOLNÍ ATLAS SVĚTA upravil s kámošem na ŠKOLNÍk je mATLAS SVĚTA To mě taky dostalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Sahá sploužačce na ženské citlivé partie :D an ty horní :D:D:D Které spolužce?????? A abych nebyl OT, Nedává v hodinách pozor,dívá se všude jen né na mně....... To je má poslední poznámka z 2 třídy,od té doby jsem nic nedostal A nechápu o co učitelkám jde? Nedávám pozor,ale známky mám výborné......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 tak to ja jsem dostal ve 3. třidě poznámku sedí na spolužákovy židlí vyděl sem to totiž ve filmu tak sem si rekl že to skusim.A ted sem je drzí na učitele a ničí majetek školy a to jen za to že my učitelka dala 4 kterou sem si nezasloužil tak sem se sni pohadal a pak ji rekl Jděte do.. to už sem nedorek a vrazil do lavic a ty se seunuly a jedna noha se ohla tak my dala ještě pozvání do školy tak tam šla mamka a vratila se stim že učitelka je ..... a ste 4 mam 1:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Spolužák : Se spolužáky Orságem a Trsťanem (i přes přísný zákaz ve školním řádě) otevřeli okno a plivali po dělnících. Dělníci se cítí právem dotčeni. Říhovská :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 pardon,ze obnovuju stary tema,ale pred prazkama sme s kamosem dostali: "O hodine dilen hazel s backory; pravitkem strilel po spoluzacich,a po otazce,proc s nima hazi,odvetil:Hrajeme CS" ... :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 lol,na základce jsem měl furt každej druhej den nějakou zasranou poznámku,jenže na střední nemám ani jednu...Hold se musíte chovat jako člověk...Ale užívejte na základce,dokuď to jde...8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bart23 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Knám na záchod vlětěl holub kámoš ho začal honit dostal poznámku honí ptáka na záchodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 my jsme měli na základce ve výtvarce takovou mrdlou učitelku a ona na mě jak se jmenuju a já ji kecal blbosti a ona mi napsala poznámku Nechce přiznat své jméno :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Knám na záchod vlětěl holub kámoš ho začal honit dostal poznámku honí ptáka na záchodě. Tak todle mě dostalo na kolena :wohow: Já: Uklouzla jsem po jeho školní tašce, domluvte mu, aby si dával tašku na háček. Kámoš: Má nohy mimo školní budovu. ( měl nohy vystrčené z okna ) Kámoš: Na větu: Počítej, vždyť máš polovinu příkladů! Mi odvětil: Hleď si svého a nemel! ( takhle ta poznámka nebyla, už si ji nepamatuju, ale něco v tomhle stylu :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 kluk ze tridy dostal:Soulozil se mnou a to jen prosel okolo ucitelka byla oprena o stul a neco vysvetlovala on ju jakoze chytl za zadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 luxus :D no muj bratr dostal v devitce:před začátkem hodiny se bezostišně líbal se spolužačkou vítů:D a ja v pátý:hází bačkory ze třetího patra učitelům na hlavu xD a ještě: násilně kopl žáka čtvrté třídy do břicha taky dobrý:D a jeden kluk dostal poznámku že plácl paní učitelku po zadku a on jí nechtěl dát a on šel na chodbu a vyndala mu jí z tašky nechtěl bych :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AleksM Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Při hodině ČJ si leje na hlavu vodu. Při hodině se spíše než učivu, věnuje hrudníku Hradcové. Slabší, ale moc jich nemám, tohle je jakžtakž, normálně mám "Vyrušuje", "Opakovaně vyrušuje" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 kluk ze tridy dostal:Soulozil se mnou a to jen prosel okolo ucitelka byla oprena o stul a neco vysvetlovala on ju jakoze chytl za zadek. vetsina z vas si vymejsli opravdu kuriozni kraviny!necmu se dá verit ale ucitelka nenapise do zk"souozil se mnou"to by byly ucitelky na urovni imbecily... priste se radeji zamyslete nez vymslite neco podobne inteligentniho jako Hája. a aby to nebylo OT mám z 6. třídy neni to zádná kuriozita ale co :-) "háže pravítkem po třídě a po zabavení pokračoval v házení s gumou!!!!!" a ten čorák mi tam dal asi 10 vykricniku :D EDIT:pro neo.a je tam tech vykricniku presne 6 tak sem to trosku prehnal no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 no nenapsala by to no ale tobě by zase nenapsal učitel 10 vykřičníků mě dal maximálně jeden :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 nevím jestli sem to sem už psal ale.. Kámoš na ZŠ dostal poznámku "Trpí samomluvou." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 To kamos,kterej sedi v posledni lavici v rohu zarval prez celou tridu "Mi nemame kuchyn!!" a ucitelka mu napsala poznamku: neustale v hodinach vyrusuje a neustale se otaci :D :D od te doby si povida se zdi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Gymp tercie (7. trida): Jen jsem si tak ve fyzice brnkal na gumicku jelikoz jsme zrovna brali velice nezazivnou latku... a ucitel mi asi tak po 15min vzal studentsky prukaz a vratil az po hodine... bylo tam napsano tohle:"Vas syn si pri hodine fyziky vrza pod stolem s gumickou po 15min me to prestalo bavit." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Môj bratranec dostal "Spíva si u hudebný výchovy " :lol: .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 8.Trida: Pres celou tridu po me hazi kusy fixy :) oznamuje mi, ze mi prosvítá tricko..... pak mam jeste jednu ale to je polivcicka: pozdni prichod:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 "Žvýká žvýkačku během hodiny, hrozí zadušení" "Vyklání se z okna, hrozí vypadnutí a následná smrt" .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 "Žvýká žvýkačku během hodiny, hrozí zadušení" To mi nedostáváme :D Učitelé žvýkají s náma :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Plive z okna a tvrdí, že tak pravidelně činní i doma. Kámošovo best poznámka xDDDDDDDDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AleksM Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Jedna z 1. stupně na ZŠ.. Na obědě úmyslně namáčí hlavu spolužákovi v krupicové kaši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.