neo.a Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 dneska sem se bavil s kámošem chodí na jinou školu a říkal že tam jeden kluk dostal poznámku : Vyhrožuje že podpálí školu! A pak sem se dozvěděl ještě jinde : ve třídě si staví počítač a nevnímá učitele :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Kámoš dostal: vyrábí o hodině flusačku XD já: porušení školního řádu důvod: běžel sem o přestávce na záchod blbá učitelka no :? a ještě ohrožuje spolužáka houbou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Já jsem moc poznámek nedostal, poslední byla asi v 7. třídě "Nevhodné chování během přestávky" xD Ale kámoši třeba dostali Odmítá vydat mobilní telefon (Ta učitelka byla uplně dutá, protože on hrál na PSPčku :lol:) nebo Vyhrožuje spolužákovi smrtí ... na další si nevzpomenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Krade jídlo z katedry... XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Zavidim vam vsem ty zabavny poznamky, my dostavame jen takovy sucharsky, jako napriklad: Poruseni skolniho radu, Vyrusovani o hodine, atd.... :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Kamos : Navadi spoluzaka lest na strom Spoluzak vylezl na strom a nechtel jit dolu bal se museli sme zavolat hasice z toho sem chcipal :-D Ja : O prestavce polil celou tridu Zelenym Dzusem (Hral sem totiz bejsbol z 2 flaskama zebral sem jednu polozil na lavici ta prvni byla cela plna vodou a triskl sem doni druhou flashkou a bum ono to ruplo a vystriklo na celou tridu :-D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Pri hodine si hraje s mob. telefonem(btw bylo to pspcko), lze, zapira zakovskou knizku a stale mi vysvetluje, ze kouzli. Vzal spoluzacce lahev a cast ji vypil. :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Strká ptáka do topení x'D (není moje :dozey:))EDIT: a jedna reálná.. kámoš dostal poznámku - Trpí samomluvou :D a jedna moje z minulýho roku - leze do třídy oknem :D gamesi parkour ved:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4c3rCz Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 kuba741: anebo maji tridu v prizemi :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 ze dneska "s mojema klicema zamknul spoluzaky ve tride":D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shady333 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 O přestávce hraje fotbal s jablkem. a kámoš dostal Směje se mi, že jsem šašek. Podpis: Kašpar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pančes Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Kámoš dostal : O hodině buší do lavice a sprostě nadává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 moje nejlepší poznámka : Zpívá o hodině hudební výchovy :D Váš syn mi Vihrožuje větou :vím kde bydlíš chceš hořet :D a kámoš dostal: Vysral jse svému spolužákovy do tašky :D :D Kouří v budově školy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Teď jsem na SŠ,takže poznámky už nedostávám,ale na základce jich pár bylo např. Hází po mě víčkem od lahve.(To bylo nechtěně,chtěl jsem trefit kámoše,ale nevšiml jsme si,že u něho stojí učitelka) A kámoš dostal:V hodině AJ si nasadil prezervativ na hlavu:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Ona vejde (měli jsme zatažený žaluzie) eeeee coooo jeee(to je její je i docela sprostá(,,Nech si kozyy''(že jsme Dřevácí-neni to sprostý ale řikat to řiká prostě má fest hlášky už si nevzpomenu) ...jak kdy)a já řek Nohy někdy nás i kopekdyž něco někdo pojebe u tabule(já při těch hodinach chcípam to se nedá) hele tohle jsem nějak nepochopil můžeš to napsat česky, nebo mi to někdo vysvětlit? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Já jsem dostal: Byly mu lakovány nehty o hodině Dějepisu. a kámoška: Lakovala spolužákovy nehty o hodině Dějepisu. a sama si tam dopsala: a dávala při tom pozor. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.