Muthor Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 Ahoj začalo mi strašně vrzat(dřít o faceplate) tlačítko se čtverečkem u mého Fatka..je mi jasné že mi hodně lidí poradi abych to profoukl jenže: Když sem to profoukl nic se nestalo když sem to proštáral jehlou tak se taky nic nestalo podle me tam bude nejake smítko jenže co když to bude v něčem jiném Hlavní problém je en že mám ješte rok záruku u prodejher.cz takže kdybych to rozmontoval tak bych přišel o záruku.. Neví někdo pomoct? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 Fat ma tlacitko cterecku trochu jinak konstrukcne reseny nez ostatni tlacitka, s tim vrzanim jsem se setkal u hodne fatu. Sam s tim asi nic neudelas, muzes zkusit reklamaci, ale protoze jsi to kupoval na prodejher.cz, odpovedi ti nejspis bude ban na jejich stranky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Muthor Odesláno Listopad 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 Hm tak to je celkem na houby...takže smítkem prachu to asi nebude že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sony108 Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 tak si kup new tlačítka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 popoprdie Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 tak si kup new tlačítka.... dyt rika zaruka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Muthor Odesláno Listopad 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 Prave..zvlast když je ješte jeden rok...kdyby byla tak 6mesicu tak to neresim a rozmontuju že... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sony108 Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 jak řikaj u prodejher bych na záruku stejně moc nespolíhal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 Napis na prodejher, pokud te zabanuji, zacni to resit s COI - Ceskou Obchodni Inspekci.. Na ne se musi tvrde, nesmis se nechat. Na co je si rikat, mam zaruku, kterou nemohu pouzit.. Ale protoze ji mam, tak PSP nerozeberu. Takze vlastne mit zaruku, kterou nikdy neuplatnim, kvuli nekorektnimu chovani prodejce? Bud se na zaruku vybodni a PSP rozeber, nebo jim normalne napis co a jak a kdyz se budou chovat neadekvatne, kontaktuj COI - za to nic nedas ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 Měl jsem podobný problém na slimu mě vrzali všechny tlačítka,měl jsem zaruku ale stejně jsem ho rozebral,toho bordelu pod tím,pěkně jsem to vyčistil a tet jede skvěle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Muthor Odesláno Listopad 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 tak jsem jim napsal mail...pokud se na me vyse*ou tak psp rozmontuju a hotovo(a pošlu na ně kontrolu z ČOI) Takže ne ně zvysoka ser* tohle mi ti hajzlící napsali: Dobrý den, pokud máte nějakou závadu - tj. nefunkční tlačítko například, zboží zašlete na adresu uvedenou v daňovém dokladě spolu s popisem vady. Vrzání ovšem žádnou funkční závadou není. Petr Kmoníček On asi v životě nehrál na PSP! to není vrzání ale dření(a to sem mu napsalže to dře)a snižuje to hratelnost dost her..třeba tekkena takže si to rozmontuju a kaslu na záruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Litny Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 hmm... nevím něco mě napadá myslím si že pod tím čtverečkem ti chybí guma nebo kus té gumy a proto ti to vrže jinak nevím jo a nic si z toho nedělej mě taky čtvereček vrže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smajlik.jarda Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 mam neco podobneho:(u mehoo white fat 500 m33 u kruhoveho tlacitka:( nevrze ale pohybuje se:( dost mi to vadi...nevite jak rozebrat predni kryt nebo popripade jak opravit bez rozebrani? cim to muze byt??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SeeD Johny Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Tak to mne u Slima docela dost vylozene krupou smerova tlacitka. Proste kdyz ho necham nejakou dobu lezet, jakoby zatuhnou a pak se musi rozbehat hranim (idealne v tekkenu), ale nekdy krupou i tak. Projevuje se to tak, ze kdyz stisknu "vlevo", krupne tlacitko "vpravo" a naopak. To same i u smeru nahoru/dolu. Docela mne to stve a taky mne nenapada, v cem by mohl byt problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smajlik.jarda Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 tojo ale me se kolecko hejbe c dire a je videt co je vevnite psp pres hranu toho kolecka:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Suslikus Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 U fatka jsem mel to stejny s koleckem ale po padu a vymene predniho krytu (vymena za novy znackavy od sony) uz jsem to mel ok byla tam mensi "dira" na to tlacitko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Muthor
Ahoj začalo mi strašně vrzat(dřít o faceplate) tlačítko se čtverečkem u mého Fatka..je mi jasné že mi hodně lidí poradi abych to profoukl jenže:
Když sem to profoukl nic se nestalo
když sem to proštáral jehlou tak se taky nic nestalo
podle me tam bude nejake smítko jenže co když to bude v něčem jiném
Hlavní problém je en že mám ješte rok záruku u prodejher.cz
takže kdybych to rozmontoval tak bych přišel o záruku..
Neví někdo pomoct?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts