kajus Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 existuje counter strike nebo něco podobnýho na psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 CS portable....je to conter strike na psp...je to dokonce tady nekde na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajus Odesláno Listopad 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 a dá se skrz to hrát proti někomu kdo hraje cs na pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 to asi ee, ale nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 xD ... určitě to nejde...však je to úplně jinej engine .. navíc bych tě chtěl vidět, jak si to dáváš ptori hráčům na PC když máš jen jeden analog .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 jj, presne .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 heh jasne preporti nam Hl engine na psp a udelaj counter strike :D homebrew vyvojari nejsou komercni giganti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngelF Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 heh jasne preporti nam Hl engine na psp a udelaj counter strike :D homebrew vyvojari nejsou komercni giganti Pokud by Valve vydaly zdrojáky HL, tak by to nebyl problém. Bohužel to se asi nestane. Zlatej ID Software, ten dává zdrojáky starších her normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxx Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 No half life 1 bezi na enginu hry quake (cetl jsem to v casopisu Score) a psp verze je snad take postavena na quake, bohuzel je ale CS Portable vyvijeno ne jako konverze, ale nova hra, co nejvice se podobajici svemu pc vzoru (neco jako Geometry Wars pro X360 a Polygunwars homebrew pro PSP) takze vzajemna kompatibilita je dosti tezko proveditelna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 nie, half life + cs + dod atd bezia na silno modifikovanom quake engine, ktory ma nazov goldsource Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nephyx Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 csportable je podal mna neuveritelna sr**ka. stiahol som najnovsiu verziu, a takmer nic mi tam nefungovalo, mapky su dobre spravene, ale modely hracov absolutne nie. ma to potencial, ale totalne je to nedorobene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 ja jsem si to taky sosl a nesli mi tam booti jestli tam nejakci jsou a podle me je to na nic kdyz teda nemas proti komu hrat ale muj nazor :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 boti tam jsou kdyz je tam das objevi se tam a zacnou se kosit nozikama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nephyx Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 popoprd, jj nieco take tiez sa mi neslo dostat do menu na kupovanie zbrani, proste som klikal na tu moznost m menu, ale nic sa nedialo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stackal Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Musíš si zase změnit trba na CT a pak to zkusit znovu nekdy to jde nekdy ne . Je to sracka namiril jsem trochu nahoru a tocil se a daval same heady !!! BLBOST Hodnocení:28% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Matador Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Já ti dám blbost...sám sem pracoval na projektu spolu s dalšími lidmi (sem v credits pod jménem El Matador) a tahle hra nemela bejt vubec vypustena...je to testovací verze jako ukázka, co novýho se dokáže...zbraně se ted vylepsej (kompletni modely a animace z 1.5) a hra nabere grády...tahle verze neni hratelná..BETA... mela bejt vydána pouze asi pro 6 lidí (mě nevyjímaje) ale rozhodlo se ji publikovat volně...kvůli tomu, že Stealthkill na chvilku přestal projekt kvůli škole řídit, tak aby děcka měli aspon co testovat :) EDIT: az bude 0.8, po netu se to hrát bude...hrál sem 0.74 a byla to řežba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Takze se na tom projektu porad pracuje/bude pracovat ?? ja se bal ze uz ne a ze nikdy nebude lepsi verze nez je BETA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 podleme to je mrtvej projekt... je tam este hooodne co vylepsovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Tak jestli se na tom maka nebo aspon bude tak to jeste neni ztracene (doufam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 nechcete sem dat odkaz na stazeni te psp verze? Prez hledej sem ji nenasel a google mi nasel jen nejakou mensi verzi pro kompy co se vleze na flashky a ma jen 70 mega... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 nechcete sem dat odkaz na stazeni te psp verze? Prez hledej sem ji nenasel a google mi nasel jen nejakou mensi verzi pro kompy co se vleze na flashky a ma jen 70 mega... Tady http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008080018 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.