Mirage_cz Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 Takze kdyz jsem se na to podival nehctelo se mi verit ze NDS v USA vede nad PSP dvojnasobne :wohow:.Tady je link http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/konzole/prodeje-v-us-v-rijnu-ovladlo-nintendo-dwu-/clanek.A081114_114016_bw-zurnal-konzole_vdp.idn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara69 Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 Chyba matrixu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 co bys čekal nds je na tom herně líp.....pokud se budu bavit čistě o hrách......ne programy filmy a td.....u mě je to to samý...nds hraju poměrně často.....na psp vyjmečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Listopad 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 No pro mne je NDS rozhodne lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Nejenom v USA. Taky v Japonsku vede Nintendo. Zabavnost her Nintenda je na uplne jine urovni nez u konkurence. Zde statistiky pro UK: http://www.gameon.co.uk/hardware/news/2008/uk-console-sales-update (taky na prvnim miste Wii a NDS) Proste jenom cesi nedokazou prijit na to, v cem spociva kvalitni hrani :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 to kubago.. to bych nerikal, ja to mam tak nastejno.. Nemuzu rici, co je lepsi.. Ted treba hraju Patapon 2 demo a LocoRoco 2 a na NDS vubec nesahnu.. Obcas si zase rad vemu NDS do ruky a jentak si skladam hudbu.. .. je sice pravda, ze na NDS je hodne her a hodne originalnich, ale jejich zpracovani dosti pokulhava.. Posledni dobou me napr. zklamala Trackmania a Syberia - a takovych her, kde je ovladani horor a je to zabugovane, je mnohem vice :/ bohuzel.. A to rikam zcela nezaujate, jakozto majitel PSP i NDS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Listopad 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 No, ale na DS je taky hodne dobrých her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Je to těžké jestli bude v budoucnosti prodávanější...myslím že už tolik rozhodně ne když se v součanosti do toho vetřelo nové DSi ... :D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Listopad 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 No to jo ale ja myslel vseobecne DS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Kdyby SONY nenasazovala tak stupidní ceny her, možná by PSP neopouštěla přední vývojářské firmy..Není se pak čemu divit,jelikož NDS je na tom v ohledu sortimentu her tak 50x lípe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vashut Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Kdyby SONY nenasazovala tak stupidní ceny her, možná by PSP neopouštěla přední vývojářské firmy..Není se pak čemu divit,jelikož NDS je na tom v ohledu sortimentu her tak 50x lípe... Stejně si myslím, že cena her na přenosné konzole by po releasu neměla přesáhnout 800,- ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Listopad 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 No mne se taky zdají byt ty hry moc drahe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 jen tak pro zajimavost, projizdel jsem si starsi hlasovaci otazky na gamefaqs a tyhle dve jsou zajimave :) Mate NDS? Mate PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Prosinec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Kdyz sem to tak srovnal tak NDS proste nad PSP vede no co se da delat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Prosinec 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 A tak mam tu dalsi statistiku z USA za Listopad a NDS zase porazí PSP.Tady je link http://www.sector.sk/novinka/43677/npd_vysledky_za_november.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suicide_duck Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Jako neni se cemu divit.Mel jsem ndsl,omrzelo,prodal jsem,koupil v mych ocich vysnene PSP a omrzelo snad to 20dnech.To sjem vymenil za xko360 a po vanocich si znova koupim dsko.Protoze na hrani(a i na filmy bohate staci)dsko je 1000x na hry.Psp maximalne na filmy+hudbu(filmy max vecer kdyz neni denni svetlo)Dsko je proste bomba konzolka:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Prosinec 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Tj. Tez ji mam rad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizmo Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 podla mna je to tym ze psp 3000 sa "ete" neda flashnut ale ja mam psp ale nds je podla mna viac interaktivnejsie ako psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.